切換到寬版
  • 10281閱讀
  • 262回復

十大突然多左咁多人咁高LV [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 240樓  發表於: 2010-06-23
引用第240樓tommywu於2010-06-23 17:23發表的  :
20e打鬼......
仲衰d死左就彈你機......

有技術都係唔夠外掛20億打
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 241樓  發表於: 2010-06-23
引用第241樓七星會員於2010-06-23 17:49發表的  :
有技術都係唔夠外掛20億打

根本唔係用技術就可以ko到- -
離線brianyyy
發帖
icash
只看該作者 242樓  發表於: 2010-06-23
引用第239樓tommywu於2010-06-23 17:23發表的 :
20e打鬼......
仲衰d死左就彈你機......

外掛又如何 如果用正式裝 點去打 佢300lv 冇技術都係垃圾一名

如果佢冇佐外掛 得返300lv:) 請問佢有冇技術呢:)? 除非呢個外掛狗本身有技術既玩家 因為一d事而變佐外掛狗/神
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 243樓  發表於: 2010-06-23
引用第242樓brianyyy於2010-06-23 18:08發表的  :
外掛又如何 如果用正式裝 點去打 佢300lv 冇技術都係垃圾一名

外掛又如何?生苦努力地用幾年升一個人..人地不費吹灰之力.就可以兩日過你頭你唔明明係什麼感受的!!
[ 無神論乂在2010-06-23 18:20重新編輯此帖 ]
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 244樓  發表於: 2010-06-23
引用第242樓brianyyy於2010-06-23 18:08發表的  :
如果佢冇佐外掛 得返300lv:) 請問佢有冇技術呢:)? 除非呢個外掛狗本身有技術既玩家 因為一d事而變佐外掛狗/神

唔好以為300lv d人會安安分分vs唔用外掛吧........

你就算話佢冇技術

個d只係阿Q精神......
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 245樓  發表於: 2010-06-23
引用第244樓tommywu於2010-06-23 18:18發表的 :
唔好以為300lv d人會安安分分vs唔用外掛吧........
你就算話佢冇技術
.......

玩lfo多年..時常都有見到本身什麼都習慣,人地用一個月時間過你頭心捻:怕咩姐..你本身係有技術.怕咩過你頭
又過兩個月有人一個星期過你頭又心捻:怕咩姐..你本身係有技術.怕咩過你頭
到黎e家啦...人地兩分鐘..過你生苦努力3年的成果心捻:怕咩姐..你本身係有技術.怕咩過你頭.?錯了
無謂再無謂自戲戲人了...一日多一個300兩日多2個300.個個齊曬招 等同你之前所升的已成為泡影之前用錢所抽的招式成為泡影!!
你明白嗎...你所得到的感受比起特言一無所有冇分別的,,,我好痛恨用bug的人,.,,我更痛恨發明bug的人,恨不得值頭有鎗有鎗打死佢!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 246樓  發表於: 2010-06-23
引用第245樓無神論乂於2010-06-23 18:20發表的  :
玩lfo多年..時常都有見到本身什麼都習慣,人地用一個月時間過你頭心捻:怕咩姐..你本身係有技術.怕咩過你頭
又過兩個月有人一個星期過你頭又心捻:怕咩姐..你本身係有技術.怕咩過你頭
到黎e家啦...人地兩分鐘..過你生苦努力3年的成果心捻:怕咩姐..你本身係有技術.怕咩過你頭.?錯了
無謂再無謂自戲戲人了...一日多一個300兩日多2個300.個個齊曬招 等同你之前所升的已成為泡影之前用錢所抽的招式成為泡影!!
.......

其實都係u1選錯對象.......
好選唔選偏偏選了小朋友作銷售對象........
青少年都叫有d自知之明
小朋友?
都唔知叫佢天真定無恥
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 247樓  發表於: 2010-06-23
引用第245樓無神論乂於2010-06-23 18:20發表的  :
.......

u1開個洞比人入,之後qq就開始入侵lfo,我以前都學你咁講,怕咩呀,我自己有技術便可,唔怕d人過自己頭,加下
唔會再講e樣野,我諗2分鍾又多一個由外掛出來既300lv,攻擊力同防唔係技術,係20億攻防,你幾有技術都比秒殺,咁樣難道仲玩下去
比我就唔會(我直程放棄,唔想再理)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 248樓  發表於: 2010-06-23
引用第246樓tommywu於2010-06-23 18:23發表的  :
青少年都叫有d自知之明
.......

冇話小朋友...想玩大人細路都可以...問題係...d發明掛同玩掛的人...人+卜..竹+弓
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 249樓  發表於: 2010-06-23
引用第246樓tommywu於2010-06-23 18:23發表的  :
青少年都叫有d自知之明
.......

你的回覆令我笑了
看來你看懂的事情還真小
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 250樓  發表於: 2010-06-23
引用第248樓無神論乂於2010-06-23 18:26發表的  :
冇話小朋友...想玩大人細路都可以...問題係...d發明掛同玩掛的人...人+卜..竹+弓

我個同學成日問我,你仲玩唔玩洛去,我答既野都係一樣,唔會,就算同人交易,個玩家問我,仲會唔會玩洛去,都係咁答唔會,成日去買卡既老板問我,都係咁講 唔會,因為係lfo入面實在太多 外掛狗, 我係完全正式放棄果種
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 251樓  發表於: 2010-06-23
如果某日呢d神閃出黎既300lv無左
LFO就真係唔正常啦
離線dennis991
發帖
icash
只看該作者 252樓  發表於: 2010-06-23
引用第211樓pk9627於2010-06-23 10:38發表的  :
技術係就係皇道不過有時候輸點係事實

我對d高lv玩開拉血x_x
離線
發帖
icash
只看該作者 253樓  發表於: 2010-06-23
有時有啲人覺得開發外掛好威
玩外掛好威
用外掛殺人好鬼死威
sosad
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 254樓  發表於: 2010-06-23
引用第253樓迪於2010-06-23 19:13發表的  :
有時有啲人覺得開發外掛好威
玩外掛好威
用外掛殺人好鬼死威
sosad

不過唔明點解佢地玩外掛會玩極都唔壓
你地話外掛可以一個鐘一隻300lv?
咁唔洗一個月都玩哂d人啦
同埋d咩故事,任務,一野都打爆哂啦
咁仲有咩好玩?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 255樓  發表於: 2010-06-23
引用第254樓wingleong541於2010-06-23 19:46發表的  :
.......

我只可以用"人神共憤"黎形容=[
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 256樓  發表於: 2010-06-23
引用第241樓tommywu於2010-06-23 17:57發表的  :
根本唔係用技術就可以ko到- -

升得300lv都會用埋20億架啦..
升得快嘛
vs要羸人地, 當然有咁盡lv升咁盡..
如果唔計贏輸既..純為技術交流..學某部份玩家話齋「技術係皇道」
使升咁高lv?
150-200lv夠啦~
離線小子一個
發帖
icash
只看該作者 257樓  發表於: 2010-06-23
你地班人有冇睇我地既對話=_=
我覺得你地好似話我多過話兇手咁...
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 258樓  發表於: 2010-06-23
引用第254樓wingleong541於2010-06-23 19:46發表的  :
.......

因為爽
用某魔王的手法亂入vs
爽就爽啊
不過成個小朋友咁
引用第257樓小子一個於2010-06-23 20:29發表的  :
你地班人有冇睇我地既對話=_=
我覺得你地好似話我多過話兇手咁...

話你咩- -?
[ tommywu在2010-06-23 23:08重新編輯此帖 ]
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 259樓  發表於: 2010-06-23
引用第252樓dennis991於2010-06-23 19:09發表的  :
我對d高lv玩開拉血x_x

我玩咩人都好都係玩硬撞硬...但唔知點解接近次次都撞得羸

或者咁講D神點佬唔值得我R底