切換到寬版
  • 24108閱讀
  • 319回復

回覆就是我人手升級的動力!真迪倫的誕生 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線蒼破碎
發帖
icash
只看該作者 260樓  發表於: 2010-12-04
引用第257樓七星會員於2010-12-04 11:09發表的  :
一講佢隻迪倫唔係迪倫就連大俠陳好地地都鬧埋,
老實講係lfo 得特別版同終極版迪倫, 無真假迪倫
唔通第二, 三隻特別版迪倫online lfo 就變假迪倫啦咩?
.......

+1
1條評分
越9同我收撚皮啦!
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 261樓  發表於: 2010-12-04
引用第260樓蒼破碎於2010-12-04 14:40發表的  :
+1

就咁+1大丈夫か?
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線蒼破碎
發帖
icash
只看該作者 262樓  發表於: 2010-12-04
引用第261樓魔法使命於2010-12-04 14:49發表的  :
就咁+1大丈夫か?

冇掛
越9同我收撚皮啦!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 263樓  發表於: 2010-12-04
引用第261樓魔法使命於2010-12-04 14:49發表的  :
就咁+1大丈夫か?

垃圾ac扣分ban ac
大丈夫から、心配無用!
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 264樓  發表於: 2010-12-04
引用第262樓蒼破碎於2010-12-04 15:02發表的  :
冇掛

牛頭唔搭馬咀- -
かわいそう...
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 265樓  發表於: 2010-12-04
— (saizen) 注意用詞 (2010-12-04 15:49) —
兩條腸粉恰我唔識日文sosad

真武出黎回應la
花生arrrrrr
[ d523d323在2010-12-04 15:53重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 266樓  發表於: 2010-12-04
引用第264樓魔法使命於2010-12-04 15:17發表的  :
牛頭唔搭馬咀- -
かわいそう...

魔ちゃん(くん?!)
我覺得佢算係答左你既問題=_=

引用第265樓d523d323於2010-12-04 15:47發表的  :

真武出黎回應la
花生arrrrrr

真武成日都話自己夜晚1點先上
你慢慢等啦
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 267樓  發表於: 2010-12-04
引用第266樓bk的卓男於2010-12-04 16:10發表的  :
魔ちゃん(くん?!)
我覺得佢算係答左你既問題=_=

用君吧- -

引用第263樓bk的卓男於2010-12-04 15:05發表的  :
垃圾ac扣分ban ac
大丈夫から、心配無用!

呢D人係咁- -
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 268樓  發表於: 2010-12-04
引用第264樓魔法使命於2010-12-04 15:17發表的  :
牛頭唔搭馬咀- -
かわいそう...

請考慮一下人家會不會看日文吧~

離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 269樓  發表於: 2010-12-04
引用第258樓心淡★於2010-12-04 13:03發表的  :

咁又未必係,
不過真虎乖孩子件事呢

引用第260樓蒼破碎於2010-12-04 14:40發表的 :

+1

蒼破碎
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 270樓  發表於: 2010-12-04
其實點解樓主比人插既= =
本來不是很好的嗎?
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 271樓  發表於: 2010-12-04
引用第270樓12345678901於2010-12-04 19:42發表的  :
本來不是很好的嗎?

爬文
引用第269樓七星會員於2010-12-04 19:08發表的  :

蒼破碎

凱旋武者呢x"x
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 272樓  發表於: 2010-12-05
引用第249樓pk9627於2010-12-04 05:25發表的 Re:Re:回覆就是我人手升級的動力!真迪倫的誕生 :
稱呼叫人係咪基本禮貌我就唔知 我就粗人一名有個句講個句
所以街外有好多人都話我係唔識得尊重人既呢點我認 (呢句題外話可理可唔理)
我只知單係憑一個人佢用同音字代替正字就認定佢係小學雞的話
我都唔見得閣下好識呢個基本既禮貌
咁當然喇錯一定要認既但我又睇唔出呢個小小既錯對呢大俠陳呢一生人會出現甚麼影響喎
至於我所講閣下同耶穌既比喻布望唔好令閣下有D咩誤會
絕對唔係跨獎閣下為人比耶穌更有能力等等
而係閣下既執著比耶穌更勝要高
所以呀你唔可以話係愧不敢當你的確係實至名歸 就當之無愧
題外話:閣下所言的
尤其熱血充上腦的玩家很多喜歡招格招碰贏就是強,招反正10LV,
只會是裝備及LV差距罷了,攻擊招式弱點就不行嗎?
我係絕對理解不能跟我與汝所言有甚麼大關係
我認我係一個沒文化而又知識淡薄既都市人
可以的話解一解釋背後既意思

吾根本不需要向你解釋!

反正,你自己說明你沒有文化又沒有知識,

解釋你聽都不會明白。

題外話,我一向不相信耶穌這回事,事實你就算引用來讚我也可省回了,謝謝。
引用第250樓a1994109於2010-12-04 10:06發表的 :
不會? 小學雞

仲有晒咩命?

同埋一直都冇人話你唔係真正嘅迪倫 係你鐘意自high 話自己係真迪倫

另外 你都識講有3隻 我唔理其他2個上唔上線 到你獨有先再講啦

唔係獨有 咁你個隻咪又係一樣叫複製版 唔好再引我笑啦

題外:
原來我一直玩緊複製版迪倫添

我只知道你開到出來的特別版迪倫是當時的漏洞,不是正常途經得到。

除非你說明你是以正常漏洞途經得到該迪倫另作別論。(該漏洞應該已封閉了。)
引用第270樓12345678901於2010-12-04 19:42發表的 :
本來不是很好的嗎?

有人覺得我語氣__所以插我?不知道。
引用第269樓七星會員於2010-12-04 19:08發表的 :
咁又未必係,
不過真虎乖孩子件事呢

唔覺得此人物真係手升上去......

對!可能用手~慢慢戳上去~
引用第265樓d523d323於2010-12-04 15:47發表的 :

真武出黎回應la
花生arrrrrr

回應甚麼東西?
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 273樓  發表於: 2010-12-05
正確來講
特別版迪倫就只係得3隻
第一次搶閃活動出左2隻(樓主係其中1隻)
跟住另一個活動"夢想成真"又出左1隻

依家應該係得樓主個隻仲有玩
所以除左樓主個隻,其他都唔係真野
當然係有D人係渣住GM個AC入面個隻來玩
呢個我唔評論
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線病毒982
發帖
icash
只看該作者 274樓  發表於: 2010-12-05
原來一直比人昆左
以為個次動漫節出左3隻- -
兩三個月前見到通街都係外掛呀個d
仲成日見到大街有個gm係到囉- -
仲要個名係gm****(數字)個d
搞到勁唔想玩lfo 但我982都回歸番lfo啦(好似冇乜人識-0-)
題外話:我都係2006年開始玩lfo架a_a(3.0個時) 初次見面 希望可以做個朋友
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 275樓  發表於: 2010-12-05
引用第274樓病毒982於2010-12-05 03:01發表的  :
原來一直比人昆左
搞到勁唔想玩lfo 但我982都回歸番lfo啦(好似冇乜人識-0-)
題外話:我都係2006年開始玩lfo架a_a(3.0個時) 初次見面 希望可以做個朋友

我歡迎不用任何外掛或是黑客程式的玩家跟我一齊遊玩!

其他人做甚麼不需要理會,先做自己本份!

那些又外掛又黑客的人就算讓你對戰贏又如何?真的得到樂趣?

大概有的是又外掛又黑客了後,虐待他人的不知所謂"爽快感"吧?

這種輸贏僅限數字上的變化,毫不有樂趣。
引用第273樓boc.4於2010-12-05 02:07發表的  :
正確來講
特別版迪倫就只係得3隻
第一次搶閃活動出左2隻(樓主係其中1隻)
跟住另一個活動"夢想成真"又出左1隻

依家應該係得樓主個隻仲有玩
所以除左樓主個隻,其他都唔係真野
當然係有D人係渣住GM個AC入面個隻來玩
呢個我唔評論

當初我還以為激送閃卡大行動的"大抽獎"有一隻,即是送出三隻,

後來向官方查証他們沒有在"大抽獎"送(抽)出迪倫。

所以迪倫只有3隻。

就算有多大概只有兩個原因......一:GM ac,二:外掛或是黑客產物。
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 276樓  發表於: 2010-12-05
聽聞當年有人用"夢想成真"黎換一大隻  樂雲人物序號

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 277樓  發表於: 2010-12-05
引用第276樓皇道使者於2010-12-05 04:01發表的 :
聽聞當年有人用"夢想成真"黎換一大隻 樂雲人物序號

因為在當時樂雲人物的確有點"珍貴"?
http://www.littlefighteronline.com/hk/popup_small.php?table=activity_news&id=157&title=%A1i%B7R%AB%F7%A4%7E%B7%7C%C3%BD%A1j%B3%CC%AB%E1%A4%40%A6W%B1o%BC%FA%AA%CC%A4%BD%A7G
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 278樓  發表於: 2010-12-05
引用第272樓真武傳說於2010-12-05 01:35發表的  :
吾根本不需要向你解釋!
反正,你自己說明你沒有文化又沒有知識,
解釋你聽都不會明白。
題外話,我一向不相信耶穌這回事,事實你就算引用來讚我也可省回了,謝謝。

咁又唔係咁講呀 以一個正常人黎講
當一名人士講緊正經野冇喇喇講左D文不對題的說話
有機會令對方產生一種恐懼或不安既感覺
那試問我又如何不向閣下請教一下當中的含意呢
古語有云 「汝非吾,焉知吾不知魚之樂。」
同樣汝非吾,焉知吾不知汝所言。非不能為之,何不為之。

事實上我已經講過了一次,在下非讚閣下,更加冇諗過要讚
聖經成個故仔我都唔信,只不過用一個出名既故事人物作一個比喻
真係難聽D講句你信定唔信 who craes
[ pk9627在2010-12-05 05:44重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 279樓  發表於: 2010-12-05
引用第275樓真武傳說於2010-12-05 03:12發表的  :
我歡迎不用任何外掛或是黑客程式的玩家跟我一齊遊玩!
其他人做甚麼不需要理會,先做自己本份!
那些又外掛又黑客的人就算讓你對戰贏又如何?真的得到樂趣?
大概有的是又外掛又黑客了後,虐待他人的不知所謂"爽快感"吧?
這種輸贏僅限數字上的變化,毫不有樂趣。

相信你所謂的 "虐待他人" 其實是指那些改點的人物吧
但並不是所有用外掛的人都是用改點的人物、這點請你洗腦地去理解及明白
有些人用外掛其實都只是作升級之用、舊時一同打關升級的時代已不再、升級變得再沒趣、有人會轉向用外掛升級然後透過對戰獲得樂趣、我認為這是無可厚非
並不是所有的人都能忍受不斷打著同一關、打著同一批怪、重複開場關場的行為、升完得出來的人物又未必合自己心水

我倒是想說說你的特迪
你的特迪在各種方面的設定都說上是頂點、招式的攻擊力絕對有能與比本身攻擊力更高的力量(就是說你600攻防打出的招式有能力比上其他人千攻防的力量)
那你運用著千攻防的迪倫、假如你打的是600攻防、你嬴了有何樂趣?
還是你其實自己本身就是得到那 "虐待他人的不知所謂"爽快感" " 當作樂趣的人?

的確遲下是作出改版、普通人物的能力值可以有所提升除了1000攻防
實力的相差只是很少、但600攻防與1000攻防的差距還是存在、而且這是更其後才會發生的事

我認為運用600攻防與別人對戰樂趣更多、我不見得千攻防秒殺600攻防有樂趣可言
即管是1000攻防與1000攻防對戰、你的特迪要殺的話、昇龍剎足夠一次消去萬一血的人約1/3血而且可能更多
這種秒殺就是你所謂的 "爽快感" 吧

一言:改點的沒話可說、普通用外掛升級的角色我並不認為存在你所謂的"虐待"
そんなお前、かわいそう。
何の痛みも感じないのお前。だからこそ人を傷つける時、他人の痛み感じない。
これはお前が言ったの「ギャクタイ」。

引用第274樓病毒982於2010-12-05 03:01發表的  :
原來一直比人昆左
.......

奪命追魂982   <你大定細
[ bk的卓男在2010-12-05 08:46重新編輯此帖 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個