切換到寬版
  • 13812閱讀
  • 343回復

給朱仲豪的一封信-拯救LFO 已更新+左個人希望LFO有的改變 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 280樓  發表於: 2010-01-25
引用第277樓影‵於2010-01-25 00:53發表的  :
題外話,你有冇玩herofighter?
其實lfo有好多有技術玩家走左就真係好可惜...
而且又冇一個可靠既聚腳地...
.......

hero fighter都幾正架
不過暑假果排同岩岩出連線果陣先多人玩,

打連線同某ibbs會員打過(因為佢用ibbs名), 唔知係咪玩lfo玩得多..
打親佢都跑,  好拉登
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 281樓  發表於: 2010-01-25
引用第273樓火仔於2010-01-24 23:28發表的  :
講真,lfo都無以前既光輝,日日爆哂ser,再唔係煩忙,加下連煩忙都無,得正常,我唔明點解u1唔學武神,比全部招比人用,用到某個lv招式就會消失,一係你抽卡,唔係既話就會無得用果招,我玩左2-3日武神,發現武神三國係無再昆錢,把全部技能平衡,某d人物太勁都平衡,但唔會平衡到好似lfo咁,再加上佢個個人都有自己個系,有智,有力,有速,加得岩就打關都易d,如果無記錯之前既rfo同lfo差唔多,人有人打,你有你打,你無錢就唔會幫人打,加下佢新版本,關卡波士ai變廢,但攻擊力,血量無變,所以rfo佢加下更新完仲多人玩,仲有sd高達,唔一定用錢,但朱總點都係錢行先,錢就係一切,咁樣味搞到d人唔想再玩,睇下大俠就知,收人ac,放左幾年先得番2個,加下都唔收ac,你話,玩家血本無x,game公司玩哂,雖然我唔係反u1果d人,我都係講我心入面既感想,唔好踩我就得啦!

打字不要一堆堆= =
很難看啊

離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 282樓  發表於: 2010-01-25
你好"
lfo已經中毒太深"
本程式正在down機中"
從此不在有故事- -v

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線65479998
發帖
icash
只看該作者 283樓  發表於: 2010-01-25
lfo好
1條評分
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 284樓  發表於: 2010-01-25
其實我覺得都未必全部唔好既事都關哂u1事
出bug果陣 bug唔係u1搞的 係人為 但封唔到bug就係佢既錯 同埋亂封ac
其實搞到e加咁 都係u1無能力既封bug先會咁
同埋改到d人物唔知似乜 冇防冇格招力 高低防低 都唔知玩乜

唉~搞到e加通街都係bug9 搞到唔想玩lfo
一入面唔係比人彈game就比人用bug 狂sm 仲唔係就bug點 勁高攻防血 唔知打乜
150lv天魔都可以過萬血 1000攻防既 我笑左~
我自己隻天魔155先過到1000攻防 但冇哂點了 乜都加唔到 用埋裝先頂多7000血(香包)
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 285樓  發表於: 2010-01-25
引用第284樓真♂虎王於2010-01-25 18:11發表的  :
其實我覺得都未必全部唔好既事都關哂u1事
出bug果陣 bug唔係u1搞的 係人為 但封唔到bug就係佢既錯 同埋亂封ac
其實搞到e加咁 都係u1無能力既封bug先會咁
同埋改到d人物唔知似乜 冇防冇格招力 高低防低 都唔知玩乜
.......

u1改得失敗唔代表改招係唔好
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 286樓  發表於: 2010-01-25
但我覺得佢改招 好有問題....好多招都冇哂防 又唔係出得快
好似邪怒 真炎冰咁

又有d招又改得太屈
好似星仔咁 招招都屈哂機 神百 紫炎 e d神技 神百cut招神手 紫炎高攻到嘔

其實我想問下終極魔人同天魔有冇改過??
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 287樓  發表於: 2010-01-25
引用第286樓真♂虎王於2010-01-25 18:15發表的  :
但我覺得佢改招 好有問題....好多招都冇哂防 又唔係出得快
好似邪怒 真炎冰咁
又有d招又改得太屈
好似星仔咁 招招都屈哂機 神百 紫炎 e d神技 神百cut招神手 紫炎高攻到嘔
.......

u1改得失敗唔代表改招這行為唔好

仲有星仔屈機在.....?
離線stevengh
發帖
icash
只看該作者 288樓  發表於: 2010-01-25
引用第287樓tommywu於2010-01-25 18:21發表的  :
仲有星仔屈機在.....?

無影腳+破空腿+無影+破空+無影+破空......屈係牆角慢慢屈到死為止
拳風又高攻,高防,高格招,衝力勁,係咁出屈死人
正係頭3招都夠玩vs了
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 289樓  發表於: 2010-01-25
引用第286樓真♂虎王於2010-01-25 18:15發表的  :
其實我想問下終極魔人同天魔有冇改過??

天魔唔覺有點改過
最少極地同埋五重天起手仲有防
起手慢就一直以黎都係咁

引用第288樓stevengh於2010-01-25 19:04發表的  :

無影腳+破空腿+無影+破空+無影+破空......屈係牆角慢慢屈到死為止
正係頭3招都夠玩vs了

都係ga,頭三招起手快同埋格招高
雖然唔算得上特別高攻
但只係計cut人起手都夠玩
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 290樓  發表於: 2010-01-25
引用第288樓stevengh於2010-01-25 19:04發表的  :
正係頭3招都夠玩vs了

u1係咁,
無計=.=
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 291樓  發表於: 2010-01-25
引用第289樓wingleong541於2010-01-25 19:09發表的  :
都係ga,頭三招起手快同埋格招高
雖然唔算得上特別高攻
但只係計cut人起手都夠玩

我倒是習慣了這樣的星仔.........
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 292樓  發表於: 2010-01-25
講真心話.
其實我都唔希望LFO會收山
因為我都落左幾多心血落去玩.
亦都見到咁多玩家放左咁多時間,錢落去.
都唔單止係呢d原因,可以講既都係對Little Fight Online既感情
雖然我已經無玩,其實都可能係停玩,唔敢肯定如果改好左既LFO我都唔會玩
反正呢隻game係小五已經玩緊,玩到中一又停玩,期間過左2年半,見到LFO有好轉.中三又玩番
但係中三暑假前又停玩番一大段時間,但係中四又玩番,中四開學到十二月再三度停玩...

可算是對呢隻所謂既LFO又愛又恨.
K49
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 293樓  發表於: 2010-01-25
引用第292樓炎黃子孫於2010-01-25 20:28發表的 :
可算是對呢隻所謂既LFO又愛又恨
.......

u1識得捉玩家呢種心理,
所以都仲未完
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 294樓  發表於: 2010-01-26
引用第293樓七星會員於2010-01-25 23:20發表的 :
u1識得捉玩家呢種心理,
所以都仲未完

現在所剩無幾的愛-________-'
90%恨
10%愛

睇怕我都90%機會唔會玩-,-
K49
離線francis
發帖
icash
只看該作者 295樓  發表於: 2010-01-26
引用第263樓七星會員於2010-01-24 22:36發表的  :
罷玩無可能..
實有一兩個入去..

罷買好過

引用第267樓adam6hau於2010-01-24 22:48發表的  :

1.名不副實 唔係Online Game:做唔到Online連線一齊打關o既感覺 單機game感覺太勁
-----Exp分享制度 越多人入房越少經驗 令到好多人都自己鎖房自己打自己 Online失效
咁做係為o左玩家唔可以靠人o地幫佢爆關 要自己抽卡買勁人物勁招去打關
.......

-----LFO要o既自己部電腦開房 唔係越一個Server 只要玩家部電腦唔夠勁 連線唔夠快 就會lag機 一lag 就令到畫面一格格 以為打到隻怪其實係打唔到隻怪 咁點同人Online打關爆關? 8個人連線一齊打? 就更加係lag機彈機停不了
越一唔用自己Server做遊戲室 係為o左節省成本 慳錢
*為o既 又係$$
最差就係e樣野

引用第271樓adam6hau於2010-01-24 23:21發表的  :

佢o地o既態度就係 意見接受 態度照舊
呢個 可以話係越一o既一個文化

2.失控
.......

好多角色為出而出
引用第273樓火仔於2010-01-24 23:28發表的  :
講真,lfo都無以前既光輝,日日爆哂ser,再唔係煩忙,加下連煩忙都無,得正常,我唔明點解u1唔學武神,比全部招比人用,用到某個lv招式就會消失,一係你抽卡,唔係既話就會無得用果招,我玩左2-3日武神,發現武神三國係無再昆錢,把全部技能平衡,某d人物太勁都平衡,但唔會平衡到好似lfo咁,再加上佢個個人都有自己個系,有智,有力,有速,加得岩就打關都易d,如果無記錯之前既rfo同lfo差唔多,人有人打,你有你打,你無錢就唔會幫人打,加下佢新版本,關卡波士ai變廢,但攻擊力,血量無變,所以rfo佢加下更新完仲多人玩,仲有sd高達,唔一定用錢,但朱總點都係錢行先,錢就係一切,咁樣味搞到d人唔想再玩,睇下大俠就知,收人ac,放左幾年先得番2個,加下都唔收ac,你話,玩家血本無x,game公司玩哂,雖然我唔係反u1果d人,我都係講我心入面既感想,唔好踩我就得啦!

lfo諗住賺得幾多得幾多
[ francis在2010-01-26 21:07重新編輯此帖 ]

放迪倫acc
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 296樓  發表於: 2010-01-26
引用第294樓炎黃子孫於2010-01-26 17:38發表的  :
現在所剩無幾的愛-________-'
90%恨
.......

我覺得自己醒覺得遲左=.=''
依家唔玩
引用第295樓francis於2010-01-26 20:59發表的  :

罷買好過

罷買比罷玩更好..
皇牌game都無人玩就死得
離線francis
發帖
icash
只看該作者 297樓  發表於: 2010-01-27
引用第296樓七星會員於2010-01-26 22:26發表的  :
罷買比罷玩更好..
皇牌game都無人玩就死得

我ver11.5以冇買

放迪倫acc
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 298樓  發表於: 2010-01-27
引用第297樓francis於2010-01-27 17:51發表的  :
我ver11.5以冇買

我都係..
買一個包淨係死亡塔..
仲要係舊系統..唔抵
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 299樓  發表於: 2010-01-27

應該1兩年後賺埋佢收尾
暗黃帝、迪倫,滿月斬都比人抽得,即係差5多完
暗黑蚩尤出都未都出過就做附有的角色
何況e+ u1仲有5隻game,lfo吾做可以搞快車手同忍豆
而且lfo外掛都再無乜管理,連hs都無埋
同hp既命運一樣
只可說拜拜
快速回復
限100 字節

上一個 下一個