切換到寬版
  • 17458閱讀
  • 558回復

u9己經實行封AC行動7.7 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 340樓  發表於: 2010-04-17
治標不治本
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 341樓  發表於: 2010-04-17
引用第340樓bliss〞曜於2010-04-17 16:48發表的  :
治標不治本

見到你個簽名就知
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 342樓  發表於: 2010-04-17
引用第341樓tommywu於2010-04-17 16:49發表的  :
見到你個簽名就知

我個簽名放左好耐的說
離線socoolex
發帖
icash
只看該作者 343樓  發表於: 2010-04-18
昆錢主義既u9配合辦事效率膠既GM走去搞衰lfo:(
唉~~真係感到絕望
=_=無聊之創作→究極旋風拳(一週更新)

離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 344樓  發表於: 2010-04-18
引用第342樓bliss〞曜於2010-04-17 17:05發表的  :
我個簽名放左好耐的說

我想講唔關係幾時放的說
離線723
發帖
icash
只看該作者 345樓  發表於: 2010-04-18
引用第328樓無神論乂於2010-04-17 13:23發表的  :
最強 ?佢招真十蚊我樊嬅毛 =]

鬼有同你打時玩真十=.=你估你咩..ava玩屈招..我佩服你啦...
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 346樓  發表於: 2010-04-18
我都退出左@_@佢封左我都5知~_~del左隻game

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線yy005
發帖
icash
只看該作者 347樓  發表於: 2010-04-18
引用第343樓socoolex於2010-04-18 00:34發表的  :
昆錢主義既u9配合辦事效率膠既GM走去搞衰lfo:(
唉~~真係感到絕望

真係好心你D人成日話人搞衰LFO 根本上就係你地自己搵黎搞

你唔BUG招哂命人地會BAN你AC?

你地D就一味係到講U1正垃圾GM唔做野..好喇到GM做野喇你地又不滿

LFO 有幾多個人用過bug升既心知喇..

上次u1唔拖你地玩bug搞到ban ac 你地又唔鋸...好喇到人地唔搞大件事比番d ac你地

你地又有冇收手呀? 唔好話收手喇..唔好做得咁明顯呢 咁你地有冇呀?

你feel唔feel到好自私呀?

你班友只係識由自己角度去諗...你有冇試過搞一隻game呀?

只係得個懶字做人...衣來伸手飯來張口做野唔諗後果

做人唔識得收歛,而家我一ban你一bug好型呀?
分身2 zZ
離線555888
發帖
icash
只看該作者 348樓  發表於: 2010-04-18
引用第347樓yy005於2010-04-18 03:17發表的  :
真係好心你D人成日話人搞衰LFO 根本上就係你地自己搵黎搞
你唔BUG招哂命人地會BAN你AC?
你地D就一味係到講U1正垃圾GM唔做野..好喇到GM做野喇你地又不滿
LFO 有幾多個人用過bug升既心知喇..
上次u1唔拖你地玩bug搞到ban ac 你地又唔鋸...好喇到人地唔搞大件事比番d ac你地
你地又有冇收手呀? 唔好話收手喇..唔好做得咁明顯呢 咁你地有冇呀?
你feel唔feel到好自私呀?
你班友只係識由自己角度去諗...你有冇試過搞一隻game呀?
只係得個懶字做人...衣來伸手飯來張口做野唔諗後果
做人唔識得收歛,而家我一ban你一bug好型呀?

真係好心你D人成日話人搞衰LFO 根本上就係你地自己搵黎搞            錯,因為係U9錯先令到我地錯,我地係有錯,但U9都有錯, 就係因為U9錯先,先令到我地錯

你唔BUG招哂命人地會BAN你AC?                   冇野好講

你地D就一味係到講U1正垃圾GM唔做野..好喇到GM做野喇你地又不滿           我一直冇不滿過U9吾封人AC,只係不滿U9出野慢!出完新野又有問題!次次都係咁!

LFO 有幾多個人用過bug升既心知喇..                      ~~

你地又有冇收手呀? 唔好話收手喇..唔好做得咁明顯呢 咁你地有冇呀?                   呢個吾係重點,仲有佢吾放AC佢又知我地吾會再玩?

你feel唔feel到好自私呀?      FEEL吾到

只係得個懶字做人...衣來伸手飯來張口做野唔諗後果           懶?U9嗎比得錢佢梗係要佢幫我地做野,吾通比完錢佢自己仲要煩?

做人唔識得收歛,而家我一ban你一bug好型呀?          你ban?                                 

冇錯!你講既野係岩,但都不是全正確

我地比得錢佢,佢就要做得好好睇睇

點知?一出新野又有問題。

迪格斯新招又出現入吾到等問題

收回?人地買完之後收返?

玩野呀?昆人錢嗎?

之前動漫節,出密碼新招

出招基本招比我地用錢買?

官網既角色招式又係依賴某壇

工作人員不是懶嗎?

佢地製作遊戲有漏洞,我明白

雖然我未製作過一隻game,但至小也不會漏洞層出不窮吧?

多到差不多數不盡,大街彈人?場內彈人?能力點?技能點?拎人物?拎飛機?鎖動作?定怪?異轉不限時?

我也不作多數了。

伺服器又是廢的,連線問題又是廢的。

我說的就是大家都有錯,但就是因為U9錯先令到我地錯!
[ 555888在2010-04-18 09:28重新編輯此帖 ]
離線yy005
發帖
icash
只看該作者 349樓  發表於: 2010-04-18
引用第348樓555888於2010-04-18 08:52發表的  :
真係好心你D人成日話人搞衰LFO 根本上就係你地自己搵黎搞            錯,因為係U9錯先令到我地錯,我地係有錯,但U9都有錯, 就係因為U9錯先,先令到我地錯
你唔BUG招哂命人地會BAN你AC?                   冇野好講
.......

錯,因為係U9錯先令到我地錯,我地係有錯,但U9都有錯, 就係因為U9錯先,先令到我地錯  呢個永無休止既問題我地唔去討論住先

我一直冇不滿過U9吾封人AC,只係不滿U9出野慢!出完新野又有問題!次次都係咁!  你話佢出野慢喇不如你整一個lfo既story圖片或者招式檔案出黎喇

呢個吾係重點,仲有佢吾放AC佢又知我地吾會再玩?  
而家你地玩唔玩已經唔係一個問題,個問題既中心係佢如果放番ac比你地咁你地會唔會停止呢個bug招哂命等等既行動?我相信唔會,點解?個答案就係你地根本就唔識得見好就收

FEEL吾到  咁你知唔知而家你明顯搵著chy2003黎煩呀?咁咪自私囉

懶?U9嗎比得錢佢梗係要佢幫我地做野,吾通比完錢佢自己仲要煩?  
咁只小人地唔係坐係到唔做野,我見到佢都會有即時回收番既問題,咁當然要搞都唔係一時三刻可以做到,你話你比錢佢做野我相信你bug過既招仲多過你收番黎既招喎

買野呀?昆人錢嗎?
之前動漫節,出密碼新招
出招基本招比我地買錢買?
工作人員不是懶嗎?
多到差不多數不盡,大街彈人?場內彈人?能力點?技能點?拎人物?拎飛機?鎖動作?定怪?異轉不限時?
我也不作多數了。

1.我地比得錢佢,佢就要做得好好睇睇  你覺得你bug左咁多招 你仲有資格講呢d問題?

2.迪格斯新招又出現入吾到等問題  咁佢而家發售左一日就收回番咁都證明到佢係有做野識得補飛喇

3.收回?人地買完之後收返? 咁你覺得有咩問題 難道你應為佢唔會對之前有購買過呢招既人士作出補償?

4之前動漫節,出密碼新招 出招基本招比我地買錢買?幾時有出過? http://www.littlefighteronline.com/hk/news_tc.php?content=content/adv_cf2009_002

5官網既角色招式又係依賴某壇工作人員不是懶嗎? 你覺得係但咁又點? 我並唔相信世上冇抄襲過等事情

6.雖然我未製作過一隻game,但至小也不會漏洞層出不窮吧?
伺服器又是廢的,連線問題又是廢的。  呢個問題不如等你真真正正制作好一隻game先講吧好嗎?
分身2 zZ
離線kkk333
發帖
icash
只看該作者 350樓  發表於: 2010-04-18
U1封外掛是一件好事
不知前面18頁怎麼不少人串u1(身有屎?)

(外掛者不能推卸責任)
首先,對U1有不滿不是用外掛的藉口
難道您就能因不滿人而殺人嗎?

(LFO的改GAME問題)
在6.0-7.0時間,就出現過不死外掛,改人物,改招式,招式等級,改裝和人物等級
那時候,外掛人數其實也不太多

U1在不久也封了不少人的號,而且某些改GAME方法也封掉
在之後,也有不少人BUG裝,但也只是幫助人們升LV,畢竟LFO升LV實在很困難,而雙經也很稀少,所以也情有可原,U1也只是隻眼開隻眼閉,避免破壞與玩家的關係

但之後,某些外掛玩家就變本加厲,開始研究更多的改GAME方法,掃街,大街拎異常物品...
這些東西實在令人氣憤,普通玩家一旦被外掛者認定為小白,不...甚至無故下,外掛者一下掃街,全條大街的人都無奈地彈GAME,更可惡的是外掛者會不停掃街,玩家剛進GAME又彈了,這奪去了普通玩家遊玩/閒聊的權利。

當然,現在的改GAME玩法層出不窮,也不知那些不停晒命的終極外掛玩家研究到甚麼地步
但希望有良心的玩家明白到,每隻遊戲都有其不足之處,不應該因此作為藉口而改GAME

最後利益申報,我唔係U1打手,只係眼見LFO的轉變而感慨地打了這篇文章(遇左比改GAME者插)
離線555888
發帖
icash
只看該作者 351樓  發表於: 2010-04-18
引用第349樓yy005於2010-04-18 09:59發表的  :
錯,因為係U9錯先令到我地錯,我地係有錯,但U9都有錯, 就係因為U9錯先,先令到我地錯  呢個永無休止既問題我地唔去討論住先
我一直冇不滿過U9吾封人AC,只係不滿U9出野慢!出完新野又有問題!次次都係咁!  你話佢出野慢喇不如你整一個lfo既story圖片或者招式檔案出黎喇
呢個吾係重點,仲有佢吾放AC佢又知我地吾會再玩?  
而家你地玩唔玩已經唔係一個問題,個問題既中心係佢如果放番ac比你地咁你地會唔會停止呢個bug招哂命等等既行動?我相信唔會,點解?個答案就係你地根本就唔識得見好就收
FEEL吾到  咁你知唔知而家你明顯搵著chy2003黎煩呀?咁咪自私囉
懶?U9嗎比得錢佢梗係要佢幫我地做野,吾通比完錢佢自己仲要煩?  
咁只小人地唔係坐係到唔做野,我見到佢都會有即時回收番既問題,咁當然要搞都唔係一時三刻可以做到,你話你比錢佢做野我相信你bug過既招仲多過你收番黎既招喎
買野呀?昆人錢嗎?
之前動漫節,出密碼新招
出招基本招比我地買錢買?
工作人員不是懶嗎?
我也不作多數了。
1.我地比得錢佢,佢就要做得好好睇睇  你覺得你bug左咁多招 你仲有資格講呢d問題?
2.迪格斯新招又出現入吾到等問題  咁佢而家發售左一日就收回番咁都證明到佢係有做野識得補飛喇
3.收回?人地買完之後收返? 咁你覺得有咩問題 難道你應為佢唔會對之前有購買過呢招既人士作出補償?
4之前動漫節,出密碼新招 出招基本招比我地買錢買?幾時有出過? http://www.littlefighteronline.com/hk/news_tc.php?content=content/adv_cf2009_002
5官網既角色招式又係依賴某壇工作人員不是懶嗎? 你覺得係但咁又點? 我並唔相信世上冇抄襲過等事情
6.雖然我未製作過一隻game,但至小也不會漏洞層出不窮吧?
伺服器又是廢的,連線問題又是廢的。  呢個問題不如等你真真正正制作好一隻game先講吧好嗎?

呢個永無休止既問題我地唔去討論住先     ~~

你話佢出野慢喇不如你整一個lfo既story圖片或者招式檔案出黎喇   如果我冇記錯,佢地背後係一間製作「動畫」的公司,佢地有足夠既程式幫助佢地

而家你地玩唔玩已經唔係一個問題,個問題既中心係佢如果放番ac比你地咁你地會唔會停止呢個bug招哂命等等既行動?我相信唔會,點解?個答案就係你地根本就唔識得見好就收   佢又知放左我,我吾識收?
咁你知唔知而家你明顯搵著chy2003黎煩呀?咁咪自私囉   「你明顯搵著chy2003黎煩」何來?

咁只小人地唔係坐係到唔做野,我見到佢都會有即時回收番既問題,咁當然要搞都唔係一時三刻可以做到,你話你比錢佢做野我相信你bug過既招仲多過你收番黎既招喎   就係因為我之前比錢買招,佢地都做吾好,又刪人招,回人LV,合完體又有類似情況我先開始改game,就如我所說的「因為u9錯,先令到我地錯」。

你覺得你bug左咁多招 你仲有資格講呢d問題?      我不是所有招都是改的

咁佢而家發售左一日就收回番咁都證明到佢係有做野識得補飛喇    但都係出現問題,而家不是補吾補飛既問題,係佢出新野就有問題既問題

咁你覺得有咩問題 難道你應為佢唔會對之前有購買過呢招既人士作出補償?    有可能

幾時有出過? http://www.littlefighteronline.com/hk/news_tc.php?content=content/adv_cf2009_002    ok,那是我記錯,好像係咩AGS的展覽出的密碼招式

你覺得係但咁又點? 我並唔相信世上冇抄襲過等事情    依個GAME是他們的,但要其他壇幫他整?

呢個問題不如等你真真正正制作好一隻game先講吧好嗎?    之前給了答案你 

引用第350樓kkk333於2010-04-18 10:11發表的  :
U1封外掛是一件好事
不知前面18頁怎麼不少人串u1(身有屎?)

(外掛者不能推卸責任)首先,對U1有不滿不是用外掛的藉口
.......

這不是推卸責任,而是大家都有錯,而誰人錯先的問題
[ 555888在2010-04-18 10:33重新編輯此帖 ]
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 352樓  發表於: 2010-04-18
上面兩位人兄...太多字好難睇 ==

引用第345樓723於2010-04-18 01:57發表的  :
鬼有同你打時玩真十=.=你估你咩..ava玩屈招..我佩服你啦...

冇用?明明果次見你一入埸左住我vs..唔秒殺你,你味笑左囉
都係果句:打唔中過主啦!!
[ 無神論乂在2010-04-18 11:11重新編輯此帖 ]
離線johnsctsui
發帖
icash
只看該作者 353樓  發表於: 2010-04-18
離線555888
發帖
icash
只看該作者 354樓  發表於: 2010-04-18
引用第353樓johnsctsui於2010-04-18 11:09發表的  :
www.killerjo.net

這是什麼
離線
發帖
icash
只看該作者 355樓  發表於: 2010-04-18
引用第338樓0099090於2010-04-17 15:31發表的  :
[表情]
升到幾lv?

死仔咪串咀- -
更正:你隻撒卡
引用第345樓723於2010-04-18 01:57發表的  :

閣下就係怒魂植木?
引用第353樓johnsctsui於2010-04-18 11:09發表的  :

見到killerjo已經唔敢入-_-
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線johnsctsui
發帖
icash
只看該作者 356樓  發表於: 2010-04-18
GM又出新野
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 357樓  發表於: 2010-04-18
引用第355樓迪於2010-04-18 11:11發表的  :
死仔咪串咀- -
更正:你隻撒卡

撒卡......異信太貴 =='
引用第356樓johnsctsui於2010-04-18 11:12發表的  :
GM又出新野

有圖咩--
引用第355樓迪於2010-04-18 11:11發表的  :

閣下就係怒魂植木?

果次先係我面前膠出真十..左老子我vs  =[
離線555888
發帖
icash
只看該作者 358樓  發表於: 2010-04-18
見到killerjo已經唔敢入-_-

killerjo咩來
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 359樓  發表於: 2010-04-18
引用第358樓555888於2010-04-18 11:14發表的  :
killerjo咩來

毒嗎==?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個