切換到寬版
  • 22327閱讀
  • 489回復

今次又比人昆左啦(唔係會員,係分類版主:暴走疾風) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 360樓  發表於: 2008-06-09
引用第357樓火仔於2008-06-09 21:48發表的  :
mk我火仔在此倍服你,雖然你最後忍受不到樓主的機關炮轟炸說了嘈口,我都倍服疾風,最後用鑽石風暴把樓主凍結

不錯的引用=]
回樓主:既然你一口咬定我是昆狗,即是說我可以不用給你,是不是這樣的意思??

離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 361樓  發表於: 2008-06-09
引用第356樓暴走疾風於2008-06-09 21:48發表的  :
首先,對不起
第二,幾個月前已經一早說了,他不知聽不聽到=.=
第三.我認同,但post一早說明了,延遲已經對他很好了

第三點比較令人覺得不太好的感覺
我可以給你一個比較容易的解決方法
其實你將果$30比番佢唔得咩??
我個人覺得呢個解決方法比較好
同埋唔該壇主版主準備鎖post了(應該就快完)
離線前!!davis!!
發帖
icash
只看該作者 362樓  發表於: 2008-06-09
咁毒龍鑽呢
2月同你買 你仲味比我
算點先
係昆啦
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 363樓  發表於: 2008-06-09
嗯,應該準備了
索性給他虐寶
不是更好嗎??

回上:說過了,上次因為已經使用了,我收到一定會給你

離線acchan
發帖
icash
只看該作者 364樓  發表於: 2008-06-09
都說了
疾風,殺一警百吧~
發帖
icash
只看該作者 365樓  發表於: 2008-06-09
你毒龍鑽係要2月比我
家下6月了
你還沒有比
我不要了
但收回你買你野的2倍價錢
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 366樓  發表於: 2008-06-09
引用第363樓暴走疾風於2008-06-09 21:51發表的  :
嗯,應該準備了
索性給他虐寶
不是更好嗎??

最好係快d解決件事- -
我諗唔應該係鎖post咁簡單了- -
應該頂delete埋佢tim呀=.=
總之疾風你最好私底下快d同佢講好= =
盡量唔好將呢d事搞到咁大前
因為個人認為錯果邊係前!!davis!!
但係無可否認你都有小小唔岩的
p.s講番起上來你d交易條件好似過嚴= =(個人意見可以不接受或者不回答)
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 367樓  發表於: 2008-06-09
人地白名單做左咁耐
你估佢會昆你咩?
你未黎ibbs個時
疾風已係"最佳白名單"
我點睇都似你太急進乍bo
係人比人打廿幾次電話都煩啦!
忍唔到你係應該嫁bo
你MSN個度同疾風講:
真正的黃帝(前!!davis!!) 迪雲太靚仔了 說:
你家下唔係講野喎
真正的黃帝(前!!davis!!) 迪雲太靚仔了 說:
係打字
足夠證明你係丁丁同某某既私生子
1條評分
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 368樓  發表於: 2008-06-09
我從來沒說過我沒有錯=.=

離線acchan
發帖
icash
只看該作者 369樓  發表於: 2008-06-09
大言不慚...
兩倍價錢是幻想嗎
發帖
icash
只看該作者 370樓  發表於: 2008-06-09
我認
我係有小小唔岩
咁疾風呢
佢都有錯
點解佢唔認
仲要係到賣關子
算什麼版主
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 371樓  發表於: 2008-06-09
咁隻係今次件事mk係做得冇錯,mk幾好人,但唔知佢發火係點,但手提電話唔係轟炸,係人地冇時間就煩人,就做成煩,咁e件事入面mk既做法雖然粗左d,但mk咁做都唔想疾風比人煩,但至於點解我咁講,因為我經常少見mk,但我一見到佢同佢換卡,佢都好平和講,你開價,未指如你話佢講嘈口,仲有一個人既忍耐道唔同,疾風份人,最重要同mk差唔多唔昆野,唔會差人錢(最多差過我一次錢(疾風)),但樓主你要明白mk炎你煩既原因係同疾風炎你煩既原因一樣,咁我係到同樓主講聲,你不如去橙園到同疾風換卡,唔係咩都話昆,疾風都有時要番工,我都唔係成日見,我拿個做例子,青狗受拳書(入左)10蚊賣比疾風,佢都要幾日之後比錢我,因為我叫老細幫我同佢講,你試下唔好狂煩人,咁人地就會好好對你

最重要係,樓主根本唔英該打20次電話比疾風,假如疾風番工,咁你咪雷到疾風比人炒,如果個個都冇時間比你,你又煩人既話,咁我諗,你真人係好黑人憎
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 372樓  發表於: 2008-06-09
引用第370樓前!!davis!!於2008-06-09 21:56發表的  :
我認
我係有小小唔岩
咁疾風呢
佢都有錯
點解佢唔認
.......

關佢係版主咩事?
離線acchan
發帖
icash
只看該作者 373樓  發表於: 2008-06-09
疾風佢冇否認自己沒錯
而且,你根本唔係小小錯這麼簡單
你要公開道歉向疾風大言不慚這件事
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 374樓  發表於: 2008-06-09
引用第368樓暴走疾風於2008-06-09 21:55發表的  :
我從來沒說過我沒有錯=.=

我記得你好似有前科...................................
個人意見不要話我囧.........
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 375樓  發表於: 2008-06-09

我都說了我沒承認過我沒有錯
你的錯不只小小
是"大大:"
不管你是丁丁還是藍藍路
"作大"是不道德的行為

不想與你罵戰

離線acchan
發帖
icash
只看該作者 376樓  發表於: 2008-06-09
引用第374樓無聊的人於2008-06-09 21:57發表的  :
我記得你好似有前科...................................
個人意見不要話我囧.........

一直跟他的交易足以抵銷你所謂的前科...
發帖
icash
只看該作者 377樓  發表於: 2008-06-09
疾風屈我送左張烈寒(入左 送比佢)
離線woodyssjzx
發帖
icash
只看該作者 378樓  發表於: 2008-06-09
呼~我來了。我係MK,  首先, 我要多謝你這個狂騷擾住我個朋友的人,給我同疾風一個很好的會考後發洩方法。
不得不認, 疾風所謂的(徒弟)給了我們極大的歡樂, 就連這個post,也令我們笑了很久。
回正題 , 你在08/06/08那天, 你給了疾風$30 ,這個我們知道。
但是,你要清楚這幾點喔,可憐的小學生喔.....(指
1.  沒有說好要在甚麼時候給那卡你 , 而你又沒有清楚的令疾風知道他要甚麼時間時候給你。
2.  看過了, 你要知道狂騷他的後果 , 他看見這麼可憐的你才和你交易。
3.  你要記得, 你那天說過的事 . 你只是說過 " 快點給我" , 而你所指的"快點" 也沒有清楚的表明時間。

還有少少的人生道理你也要知道,
做甚麼事之前,一定要想想其後果,還有別人的感受。
你知不知道,你煩了疾風多少年?不是用日來計算,是用年來計算了。
早上9:00,他睡覺的時候,你又打給他。  和你交易時, 唉....你真強,可以做到平均20分鐘一次的,沒有人能夠勝過你。
還有, 有關甚麼甚麼(師父徒弟) , 他從認識你到現在,也沒有親口認過,只是你一口咬定。
如他真的要收徒弟的話,也不會找你吧,用你可憐的小學生腦袋想想,多謝。

至於有關電話是我按的問題,是因為疾風的手機早已沒電了,也可能是接你電腦接到沒電 ,
早已飛線在我手機 , 而你打給了我,又說: ”電話不是你的, 比番佢吧 ”這話 ,令我們造成了很好笑的話題。
而你在電話上說的粗言,我也會記在心中,因為你真的說得很有趣呢~
其實,我在電話中一早已說過,你在ibbs中開post罵疾風,我們可以給你慢慢的罵,
但是,你覺得有沒有人會相信呢?
你只是給你疾風$30元,就是30元你也可以哭出來,你是男生嗎?
還是你中了 " u1候群症 ” ,玩lfo玩到腦殘變丁丁了? 
你在ibbs的名譽高,還是疾風較高呢?
還有你電話中說報警的事宜,請你先想想: 
有沒有:人證,物證,what,when,who,where。
這一點東西也沒有,你開甚麼post,報甚麼警,
你應該多謝我在電話上提一提點你,不是的話你可能在警局中給父母罵呢。
好在,我和疾風也不會昆人,這一點你要知道。
只要你不煩他,他定會給招你。

最後,有話和你說說:  放棄吧!可憐的小學生,是敵不過兩名會考生的,不是,是全疾風的支持者的。  
1條評分
DJ MAX Technika 2 International Server Total Score Rank 1 XD
離線woodyssjzx
發帖
icash
只看該作者 379樓  發表於: 2008-06-09
不管你是陳松還是小松松
"作大"是不道德的行為
DJ MAX Technika 2 International Server Total Score Rank 1 XD