切換到寬版
  • 6607閱讀
  • 98回復

更新之後的烏邪(第一頁頂(影片放置處下方,新增招式資料同用後感) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-08-14
引用第19樓bk的卓男於2011-08-14 01:50發表的  :
我感覺隻game開始變晒異型戰……
d魔人同怪都愈整愈異型
你睇烏邪異轉佢頸果d骨…連埋d血
.......

你個名本身已經出至於IQ博士=.="

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-08-14
引用第20樓皇道使者於2011-08-14 02:04發表的  :
你個名本身已經出至於IQ博士=.="

金金比你MSN我啦,仲以為你唔再上來
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-08-14
引用第21樓boc.4於2011-08-14 03:35發表的  :
金金比你MSN我啦,仲以為你唔再上來

唔係,我日日都有上IBBS

已PM

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線nekokuro
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-08-14
怎麼我覺得lfo出了一隻魔蟹一樣=-=
變晒異型戰……《《agree...
D野隻隻都好大隻=-= 『神母號
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-08-14
post左上泥連分都無得加,下次唔放上泥,分都唔加,超!
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線623
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-08-14
引用第24樓火仔於2011-08-14 13:24發表的  :

我都想知點解唔加- -
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-08-15
— (saizen) 加分獎勵只有第一手才能獲得.
加上這帖一點也不詳細,沒有心思的分享沒有得到獎勵的價值. (2011-08-15 13:23) —
引用第25樓623於2011-08-14 18:59發表的  :
我都想知點解唔加- -

e個版既版主就係識加分比其他人,唔識加分比我既,由第一日post上泥到加下 1分都無加,我想知e個版主係未無能成咁

p.s魔仔果d就加哂佢,我就無,我搵日一定告佢,咁樣做板主都有既,重新一次,係e一個LFO遊戲討論區個板主無能,唔係其他
離線kit2234560

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-08-15
引用第24樓火仔於2011-08-14 13:24發表的  :

post上黎唔係為分享而係要分;o)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-08-15
— (saizen) 注意用詞 (2011-08-15 13:49) —
引用第27樓kit2234560於2011-08-15 13:36發表的  :
post上黎唔係為分享而係要分;o)

我係為2樣野,分享同分,但e個版主死口都話第一手先比,又話我無心思,大佬呀,部電腦廢都唔係我想架,我自己夠想整番部好d既番泥啦,可惜既係無錢呀嗎,叫人放上youtube叫無心思,連聲都有賣,咁都唔夠,kai架
離線chik
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-08-15
引用第28樓火仔於2011-08-15 13:47發表的  :
我係為2樣野,分享同分,但e個版主死口都話第一手先比,又話我無心思,大佬呀,部電腦廢都唔係我想架,我自己夠想整番部好d既番泥啦,可惜既係無錢呀嗎,叫人放上youtube叫無心思,連聲都有賣,咁都唔夠,kai架

ok,fine
咁我想問你除左段片仲有d咩呢?
你唔好玩野同我吹話有字
BOC: chik,真多冰,六道中人,架兩,Chik,保力達蠻牛
離線raiserskit
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-08-15
事實係人地第一手又詳細D,你咩資料都冇咁濟,竟然係得序號同招名,唔加分俾你又有咩咁出奇
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-08-15
引用第29樓chik於2011-08-15 13:56發表的  :
ok,fine
咁我想問你除左段片仲有d咩呢?
你唔好玩野同我吹話有字

字就無既,只係一次性介紹招式,做得無咁仔細姐

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-08-15
引用第28樓火仔於2011-08-15 13:47發表的  :

分喱d身外物,咁重視;o)
離線軒b
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-08-15

錄片有聲好正常姐

加上條片都唔係你錄既sad

你係將條片放上ibbs個個咋sad
分身zZ
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-08-15

錯了者位板主只是選擇性加分姐!!
分唔重要最重要分享..但都睇得出者位板主大細超!!

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-08-15
引用第34樓無神論乂於2011-08-15 14:10發表的  :

我覺得唔關事;;版主有選擇權決定加唔加分的
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-08-15
引用第33樓軒b於2011-08-15 14:08發表的  :
錄片有聲好正常姐
加上條片都唔係你錄既sad
.......

你估我真係好想人地幫錄.,咁部機都用左6,7年,仲要有d問題,我先迫住先叫人幫手,如果部機唔係連基本既會聲會影用一用都輕機,我洗咁  仲有,係我叫佢幫錄同上傳,入面出招果個係我自己既人物唔係其他人
[ 火仔在2011-08-15 17:11重新編輯此帖 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-08-15
講真,有d野唔想講,但唔講對唔住自己,係果次投票,勁多人話佢大細超,又針對性扣分,點解呀?因為佢自己無能,做d野上泥都要得罪人,仲要得罪左都唔知果種,講真,我部機唔得,做唔到我控制唔到架,仲要係到同我講心思,又話唔值,你自己有冇玩,有冇放個心玩,你自己明架嗎,ed野,死要同人講
1條評分
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-08-15
引用第37樓火仔於2011-08-15 17:10發表的  :
講真,有d野唔想講,但唔講對唔住自己,係果次投票,勁多人話佢大細超,又針對性扣分,點解呀?因為佢自己無能,做d野上泥都要得罪人,仲要得罪左都唔知果種,講真,我部機唔得,做唔到我控制唔到架,仲要係到同我講心思,又話唔值,你自己有冇玩,有冇放個心玩,你自己明架嗎,ed野,死要同人講

如有任何不滿
可以去投訴區發表你的意見

你要注意這裡是LFO討論區

離線623
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-08-15
引用第34樓無神論乂於2011-08-15 14:10發表的  :

同感

引用第71樓火仔於2011-08-15 13:11發表的  :

都唔知你係未咩版主,我post上泥,一分都唔加,魔仔post上泥你就加分,咩事呀!!

真替你不值!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個