切換到寬版
  • 1699閱讀
  • 56回復

davis_well小店 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線davis_well
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-12-10
沒野岩LA.今次
LAW:
billy----yung lv150(達爾)
billy-----yung     lv116(星奇)
暗魔龍族-ex   lv1
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-12-10
引用第19樓siu12252006-12-10 15:06發表的:
我要超獨龍鑽,你要d咩,我有:
金甲人
琪琪x2
招:
炎冰重炮
.......

點解係你個post到有昇天腿?
LAW:
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-12-10
引用第21樓davis_well2006-12-10 17:32發表的:
點解係你個post到有昇天腿?

有,but   sell左,你見唔到d字係綠色既咩
好耐沒升....
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-12-10
sorry!!!!
LAW:
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-12-14
推~~~~~~~~~~~
LAW:
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-12-14
係唔係換架?
on msn吧
好耐沒升....
離線1995
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-12-14
迪雲人物30$ok?
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-12-14
引用第26樓19952006-12-14 15:07發表的:
迪雲人物30$ok?

no
LAW:
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-12-16
引用第0樓davis_well2006-12-07 21:48發表的:
文字文字文字
放:迪雲人物x2,散彈波,虎山派掌門令,幻音神巫人物,域多人物,歷奇人物,極速破壞,蝙蝠鍊成,吸血,柏高人物,金龍斬,如來神掌,快速逃跑,餓虎殺,超獨龍鑽,霸王流星擊,虎威腿,風之精靈,金鍾罩,爆破拳,神探快槍手,立地成佛,佛我同在,臀臀旋風炮x4,防護壁x2,漫天飛矢,炎冰重砲,猛虎棍勁,地雷投擲.亂拋垃圾,絕龍劍,熔岩彈,怒火中燒, 醉八虎,忍流化雨 ,彗星閃刀 ,火鳳凰 , 慘絕人寰,達爾人物,龐士人物,龐士心臟,米兒人物,女媧遺書,超.猛虎拳.ex,大轟炸,虎威腿ex,小丹人物,璇瓏的手帕,迪氏全家幅                 收:龍翼ex,極惡邪靈,天魔,冰火五重天(收左人先),極地大火山(收左人先),滑翔刀,烈寒刀,狂虎斬,比堤 ,天刀秘笈,星仔異轉信物,破空拳,真十字旋風拳,悟地奧義   pm我or add我msn:[email protected]
LAW:
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-12-16
推..................
LAW:
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-12-16
我用星仔信物同埋狂虎斬換你米兒信物ok??

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-12-16
引用第30樓暴走疾風2006-12-16 19:35發表的:
我用星仔信物同埋狂虎斬換你米兒信物ok??

ok.不過今日唔得住.睇日8:30,ok?
LAW:
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-12-16
聽日都ok的,你得係msn add我。

離線牙影

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-12-16
好耐沒升....
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2006-12-17
引用第32樓暴走疾風2006-12-16 19:37發表的:
聽日都ok的,你得係msn add我。

sorry.我放左俾人.女媧遺書.真係好對不起
LAW:
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2006-12-17
咁換達爾ok??都差唔多價。

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2006-12-17
引用第0樓davis_well2006-12-07 21:48發表的:
文字文字文字
放:迪雲人物x2,散彈波,虎山派掌門令,幻音神巫人物,域多人物,歷奇人物,極速破壞,蝙蝠鍊成,吸血,柏高人物,金龍斬,如來神掌,快速逃跑,餓虎殺,超獨龍鑽,霸王流星擊,虎威腿,風之精靈,金鍾罩,爆破拳,神探快槍手,立地成佛,佛我同在,臀臀旋風炮x4,防護壁x2,漫天飛矢,炎冰重砲,猛虎棍勁,地雷投擲.亂拋垃圾,絕龍劍,熔岩彈,怒火中燒, 醉八虎,忍流化雨 ,彗星閃刀 ,火鳳凰 , 慘絕人寰,達爾人物,龐士人物,龐士心臟,米兒人物,超.猛虎拳.ex,大轟炸,虎威腿ex,小丹人物,璇瓏的手帕,迪氏全家幅,邪神怒吼             收:龍翼ex,極惡邪靈,天魔,冰火五重天(收左人先),極地大火山(收左人先),烈寒刀,狂虎斬,比堤 ,天刀秘笈,星仔異轉信物,破空拳,真十字旋風拳,悟地奧義 ,閻皇追殺令  pm我or add我msn:[email protected]
LAW:
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2006-12-17
咁換達爾得唔得姐??星信加狂虎換。

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2006-12-17
引用第37樓暴走疾風2006-12-17 12:53發表的:
咁換達爾得唔得姐??星信加狂虎換。

no.唔急收星信
LAW:
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2006-12-17
推~~~~~~~~~~~~~~
LAW:
快速回復
限100 字節

上一個 下一個