切換到寬版
  • 1253閱讀
  • 48回復

徑雲小店 ︹3個人.8招.2二轉物.6個ac︺ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-01-27
引用第19樓天徑雲2007-01-27 22:28發表的:
你換唔換呀????

唔明...
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-01-27
引用第20樓davidsamtom2007-01-27 22:31發表的:
唔明...

你再講多次你用咩換我咩
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-01-27
引用第21樓天徑雲2007-01-27 22:32發表的:
你再講多次你用咩換我咩

我要你d星仔招...cc我post
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-01-27
引用第22樓davidsamtom2007-01-27 22:35發表的:
我要你d星仔招...cc我post

我唔想c你post

你講你可以用咩同我換
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-01-27
你要唔要呀?
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-01-27
推啦唔該~~~
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-01-28
︹更新︺

放人物: 域多/ 金甲人/ 幻音神巫

放招: 爆破拳/ 破空拳/ 連環旋風閃

雷鳥/雷神護體/ 必殺一斬/無極地獄/ 快速逃跑

放異轉信物: 迪氏全家幅/ 龐士心臟

超急收: 十字旋風拳/ 真十字旋風拳/絕地猛虎(出左先收)

(我放的人/招全係現卡)

放6個ac:全都係自出
      1:有小丹(無oe就齊招)邪鬼(無招)比堤(無招)還有人.唔講
      2:比堤(齊招)佛覺(齊招)還有人.唔講
      3:陸道(得追魂十字斬)菲沙(得鑽石風暴)還有人.唔講
      4:有金甲人(齊招)還有人.唔講
      5:有機甲龍翼(得餓虎殺.狂虎砲)還有人.唔講
      6:入左5.5迪倫外傳包.有約翰(齊招)

如有意要我放的人/招卡.請看下面

1.先回復我的e-mail/回復msn(我msn: [email protected])
2.在e-mail/msn內議
3.完議後面交(可不面交.但最好面交)
4.面交者最好到元朗區面交(別的地方請俾小小車水錢)
5.到地後(要卡者直接交易.要ac者到網吧交易)

快推
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-01-28
馬龍:人物(C),轟地雷(C),超獨龍鑽(C)
悟地:真狂虎斬(C)[如有悟地人物我唔放]
域多:人物(C),快速逃跑(C)
茱迪:人物(C),禿鷹腳刀(C)
安雅:潛龍爪x2(C)(P),獄之探戈(P)[唔知入咗味]
佛恆:金鐘罩(C)
kiki:淑女旋風腿(C)
達爾:天刀秘笈(C)
windy:連環旋風閃(C)

有5.5序號+魔劍(50$)

你c有咩可換破空拳
離線ggaa
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-01-28
換域多
絕龍劍/龐士/bank 一set頂eq
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-01-28
引用第27樓davidsamtom2007-01-28 19:11發表的:
悟地:真狂虎斬(C)[如有悟地人物我唔放]
域多:人物(C),快速逃跑(C)
茱迪:人物(C),禿鷹腳刀(C)
安雅:潛龍爪x2(C)(P),獄之探戈(P)[唔知入咗味]
.......

ok??
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-01-28
引用第29樓天徑雲2007-01-28 19:24發表的:
ok??

你+迪氏全家幅連卡+金甲人我可換比你
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-01-28
引用第30樓davidsamtom2007-01-28 19:37發表的:
你+迪氏全家幅連卡+金甲人我可換比你

我唔換啦
有人要左
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-01-30
︹更新︺

1:有小丹(無oe就齊招)邪鬼(無招)比堤(無招)還有人.唔講

1.先回復我的e-mail/回復msn(我msn: [email protected])

快推
離線jamespuilam
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2007-01-30
真十字旋風拳 ch 60ya ok?pm me
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=14546
超級無敵十分急收破空拳,十字旋風拳
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2007-02-01
引用第33樓jamespuilam2007-01-30 22:44發表的:
真十字旋風拳 ch 60ya ok?pm me

只換得唔得呀?
離線jamespuilam
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2007-02-01
no la..........
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=14546
超級無敵十分急收破空拳,十字旋風拳
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2007-02-02
引用第35樓jamespuilam2007-02-01 19:26發表的:
no la..........

no就算
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2007-02-02
︹更新︺

快推
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2007-02-03
︹更新︺(增加了5張新卡)

放卡(全現卡) 星仔:旋風炮拳 破空拳

璇瓏:爆破彈

迪雲:散彈波 迪氏全家幅(2轉信物)

域多:人物 破空閃 快速逃跑

佛恆:如來神掌

溫蒂:連環旋風閃

霍雷:雷鳥 雷神護體

達爾:必殺一斬

龐士:無極地獄 龐士心臟(2轉信物)

陸道:五連鏢

金甲人:人物

幻音神巫:人物

超急收: 絕地猛虎(出左先收)

1:比堤(齊招)佛覺(齊招)還有人.唔講
      2:陸道(得追魂十字斬)菲沙(得鑽石風暴)還有人.唔講
      3:有金甲人(齊招)還有人.唔講
      4:有機甲龍翼(得餓虎殺.狂虎砲)還有人.唔講
      5:入左5.5迪倫外傳包.有約翰(齊招)

5.到地後(要卡者直接交易.要ac者到網吧交
離線天徑雲
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2007-02-03
推推推
快速回復
限100 字節

上一個 下一個