切換到寬版
  • 1333閱讀
  • 37回復

LFO 7eleven(逢星期六更新)我買左X-card有放 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-02-13
引用第18樓牙良2007-02-12 22:26發表的:
狂龍亂舞$120網用錢則賣....
可以電交.....

M......好
急收達爾人物要現卡 $120 Yahoo/HK$都得
最好HK$120 好想要呀>.<"
離線aabc
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-02-13
引用第20樓█超人█2007-02-13 09:12發表的:
有冇畫花呀等等?

冇畫花,me is 牙良,me in schoo
schoo computer hand....
not chinese......
3本漫畫+狂龍亂舞is180網用錢,ok?
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-02-13
引用第22樓aabc2007-02-13 11:19發表的:
冇畫花,me is 牙良,me in schoo
schoo computer hand....
not chinese......
.......

好囉序號用過味?
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-02-13
引用第23樓█超人█2007-02-13 12:12發表的:
好囉序號用過味?

漫畫序號用左啦...
所以至$60網用錢3本咁平...
.
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-02-13
現金都
引用第24樓牙良2007-02-13 16:46發表的:

漫畫序號用左啦...
所以至$60網用錢3本咁平...

不如直接D我給HK$60   三本啦

題外話:Yeah 聽日有得買一盒X-card ^.^

超急收達爾現卡 $120 Yahoo/現金都得 面交
最好HK$120啦
[ 此貼被█超人█在2007-02-13 23:08重新編� ]
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-02-13
好急要達爾呀 HK$120 Yahoo/現金 都得 面交
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-02-14
引用第25樓█超人█2007-02-13 23:01發表的:
現金都
不如直接D我給HK$60   三本啦
.......

唔好,唔想面交的,只收網用錢...
你比左我,我再郵交比你....
.
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-02-14
咁唔要啦
急收達爾人物$120HK
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-02-15

7-eleven

唔好意思 本人因等錢用先出咁的價 不過你都可以睇睇的
★=留意 ☆=急收 ⊕=急放 ㊣=你可以出價
★你自己唔住上水有優惠 要現卡
收:
☆達爾人物$120_尼上水的$150
☆達爾信物天刀祕笈$100_尼上水的$120
☆冰川寒流$60_尼上水的$80
收X-card:
☆強化菲沙_冰寒穿心戟$100_尼上水的$120
☆菲沙異轉信物_原始冰塊$100_尼上水的$120
☆新生達爾_狂龍亂舞$100_尼上水的$120
☆樂雲_荊棘纏身$100_尼上水的$120
收漫畫要全新:
卷九 速度VS速度$30
卷七 邪鬼的力量$30
卷六 地獄特訓$30
卷五 冰火雙尊$30
卷四 元力試煉$30
卷三 異軍突襲$30
面交主意事項:
系上水火車站吉野家門口等
時間:星期6 12:00p.m.-3:00p.m.
放:
⊕真十字旋風拳$100_尼上水的$80
⊕慘絕人寰$60_尼上水的$50
⊕亂拋垃圾$20
⊕大轟炸$40
⊕淑女旋風腿$20
⊕金龍斬$20
紅魔鬼人物$11
狂虎彈$60_尼上水的$50[/glow]
放X-CARD 14-2-2007一盒裡我唔要的 全有現卡
⊕機甲馬龍_密集導彈_$150 定價
⊕新生亨利_地龍追命箭$150 定價
⊕強化菲雲_審判之火$300(留)
⊕菲雲異轉信物_祝融匕首$100(留) 高價者要

交易記錄
賣給我:
6A班同學 龍翼EX人物$100 成功(好朋友先咁平= =)
自己班6C同學狂虎炮 餓虎殺$120 成功(好朋友先咁平= =)
中學朋友 虎威腿 虎威腿EX 送的 成功^^(好耐啦呢個朋友)
肥強 宇宙冰河$60 成功
我賣給人的:
唔識的 驚天掌換佢邪鬼全招 正呀 成功
同學 追魂十字斬$70 成功
同學 小丹套裝$300 成功
黃峰峰 閃卡LFO卡20張5張自選15張自抽 $200 成功

都係個句
    急收達爾HK$120 面交
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-02-15

急收達爾人物現卡HK$150面交

我個AC D達爾招有 狂龍斬 絕龍劍 必殺一斬 滑翔刀
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-02-16
7-eleven

收:
收X-card:
收漫畫要全新:
卷九 速度VS速度$30
卷七 邪鬼的力量$30
卷六 地獄特訓$30
卷五 冰火雙尊$30
卷四 元力試煉$30
卷三 異軍突襲$30
面交主意事項:
放:
⊕亂拋垃圾$20
⊕大轟炸$40
⊕淑女旋風腿$20
⊕金龍斬$20
紅魔鬼人物$11
放X-CARD 14-2-2007一盒裡我唔要的 全有現卡
⊕機甲馬龍_密集導彈_$150 定價
⊕強化菲雲_審判之火$300(留)
⊕菲雲異轉信物_祝融匕首$100(留) 高價者要

交易記錄
賣給我:
6A班同學 龍翼EX人物$100 成功(好朋友先咁平= =)
自己班6C同學狂虎炮 餓虎殺$120 成功(好朋友先咁平= =)
中學朋友 虎威腿 虎威腿EX 送的 成功^^(好耐啦呢個朋友)
我賣給人的:
黃峰峰 閃卡LFO卡20張5張自選15張自抽 $200 成功

都係個句
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-02-18
7-eleven

唉 買左3盒X-card都冇我要個D的= ="
知唔知邊到有得買復刻版?

收:
收X-card:
放:
⊕亂拋垃圾$20
⊕大轟炸$40
⊕淑女旋風腿$20
⊕金龍斬$20
紅魔鬼人物$11
狂虎彈$60_尼上水的$50
面交主意事項:
放:
⊕亂拋垃圾$20
⊕大轟炸$40
⊕淑女旋風腿$20
⊕金龍斬$20
紅魔鬼人物$11
放X-CARD 14-2-2007兩盒裡我唔要的 全有現卡
⊕機甲馬龍_密集導彈$150 定價
⊕菲雲異轉信物_祝融匕首$100定價
⊕卓男異轉信物_五百萬匹引擎$100定價
⊕馬龍異轉信物_英雄勳章$100定價
    交易記錄
賣給我:
我賣給人的:

都係個句
離線alanyu2004
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-02-18
樂雲_荊棘纏身ch大轟炸+66$ ok?
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2007-02-18
荊棘纏身換你狂虎彈加60網錢吧 : ]
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2007-02-18
我要地龍追命箭...
要D咩..??
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=8811&fpage=2
.
離線alanyu2004
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2007-02-18
i have 荊棘纏身!
離線█超人█
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2007-02-21
7-eleven

唉 買左3盒X-card都冇我要個D的= ="
知唔知邊到有得買復刻版?

收:
收X-card:
☆菲雲異轉招_審判之火$100_尼上水的$120
放:
⊕亂拋垃圾$20
⊕大轟炸$40
⊕淑女旋風腿$20
⊕金龍斬$20
紅魔鬼人物$11
狂虎彈$60_尼上水的$50
面交主意事項:
放:
⊕亂拋垃圾$20
⊕大轟炸$40
⊕淑女旋風腿$20
⊕金龍斬$20
紅魔鬼人物$11
放X-CARD 14-2-2007兩盒裡我唔要的 全有現卡
⊕機甲馬龍_密集導彈$150 定價
⊕新生亨利_地龍追命箭$150一張x2 定價
⊕菲雲異轉信物_祝融匕首$100x2 一張我要 定價
⊕卓男異轉信物_五百萬匹引擎$100定價
  交易記錄
賣給我:
我賣給人的:

都係個句
離線waikwong2005
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2007-02-24
我有:強化菲沙_冰寒穿心戟$100_尼上水的$120
☆菲雲異轉招_審判之火$100_尼上水的$120