切換到寬版
  • 1244閱讀
  • 32回復

成日做跑online個廣告= = [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-06-03
引用第19樓迪斯路亞於2007-06-03 22:00發表的  :
大家知道要製作一個online需要多小資金嗎?
請一名星需要多小資金?
還有LFO為本地製作,更新當然比跑慢
.......

所以話請多d人手好-0-
不過怕u1無錢= =
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-06-03
引用第19樓迪斯路亞於2007-06-03 22:00發表的  :
大家知道要製作一個online需要多小資金嗎?
請一名星需要多小資金?
還有LFO為本地製作,更新當然比跑慢
.......

咁你又知唔知一個跑埸又要整幾耐呢?

人地跑一出更新就有更新檔DL DL完一個字唔洗就得 最耐都係1個字搞掂如果DL左更新檔

但係LFO呢? 佢一出更新冇得DL又性 DL左又要耐 又耐出

人地跑一個月出一次野 如新人新埸PEAK等 不知幾多野玩

前幾日先出DH (玩跑者先知) 不知幾正

同埋 LFO GM 勁耐先回 如果佢覺得你煩 / 唔知你講乜 / 講左超耐都冇進度就會唔理你

但係跑呢?一定會回 同埋電話大多同打到 LFON年都打唔到

加上如果跑佢話過D野做唔到就一定有野做 好似送野等送7日加經加錢翼果D

LFO就乜都冇 連理由都冇番個  人地跑不知講得幾詳細 仲有超多

但係打唔晒 呢D就係跑同LFO的唔一樣 明白沒有-.- 打左超耐 囧囧囧

但是是值得的 LFO....唉.....跑....掂
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-06-03
引用第21樓呀樂於2007-06-03 22:19發表的  :
咁你又知唔知一個跑埸又要整幾耐呢?
人地跑一出更新就有更新檔DL DL完一個字唔洗就得 最耐都係1個字搞掂如果DL左更新檔
.......

韓國方面電腦技術比起我們香港的好很多

有時看你有沒有運,能請到盡責職的

跑的GM全都很好?

還有LFO的系統與跑不相同不能混為一談,請問閣下認為那個比較複雜
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-06-03
引用第22樓迪斯路亞於2007-06-03 22:28發表的  :
韓國方面電腦技術比起我們香港的好很多
有時看你有沒有運,能請到盡責職的
.......

技術,,,倒不如說lfo沒有人才 LFO整個工作人員只有40多個=]

仲有D去左新GAME到 咁你話 呢D係咪人為呢 LFO之前搵D錢係多過跑 有6億幾(2年前的統計)

都足以人做宣傳 請幾個明星番黎 但係佢地唔做> 因為佢地覺得自己好掂 唔洗做都有人玩

但係又錯得多 又唔請人番黎 只係要錢 咁GM的服務態度都好過LFO的好多 呢個係事實

同佢地做香港做野但係做得快同有理由講 呢D都係跑好過LFO的 當然是跑吧 理由?唔想打幾個字- -

就唔講了
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-06-03
引用第23樓呀樂於2007-06-03 22:31發表的  :
技術,,,倒不如說lfo沒有人才 LFO整個工作人員只有40多個=]
仲有D去左新GAME到 咁你話 呢D係咪人為呢 LFO之前搵D錢係多過跑 有6億幾(2年前的統計)
.......

請問閣下認為戲谷與U1比較那個更為人知

還有,6億?員工人工計了沒有?當它有另外公作,不用發。

卡呢?不用請製造公司嗎?

U1沒有賣廣告嗎?
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-06-04
我冇玩跑的說
引用第24樓迪斯路亞於2007-06-03 22:43發表的  :
請問閣下認為戲谷與U1比較那個更為人知
還有,6億?員工人工計了沒有?當它有另外公作,不用發。
.......

1年賣1次廣告(仲要勁快)
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-06-04
戲谷應該多錢過u1,佢代理或提供既game應該賺得多過lfo,所以佢既宣傳手法都會好過u1,而lfo只係u1創作既遊戲,同埋宣傳遊戲係宣傳遊戲的內容,搵歌手返黎都無乜用,但係跑果D角色係D歌手配音,所以我林佢地先會搵歌手黎宣傳。
lfo既客戶都要檢討下,用e-mail匯報問題既手法已經不及時,應為u1應該改善下
sleep
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-06-04
引用第26樓swordgx於2007-06-04 17:50發表的  :
戲谷應該多錢過u1,佢代理或提供既game應該賺得多過lfo,所以佢既宣傳手法都會好過u1,而lfo只係u1創作既遊戲,同埋宣傳遊戲係宣傳遊戲的內容,搵歌手返黎都無乜用,但係跑果D角色係D歌手配音,所以我林佢地先會搵歌手黎宣傳。
lfo既客戶都要檢討下,用e-mail匯報問題既手法已經不及時,應為u1應該改善下

跑online有討論區會快啲聯絡到的說
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-06-04
戲谷實在太有米了
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-06-17
lfo係咪冇錢搵歌手做代言人或配音?

成日賣廣告即代表戲谷有錢。不過佢只係賣電視廣告。
除左戲谷同u1,其他代理商如雲起同橘子有賣廣告。
但有錢未必大哂,至緊要夠人氣。 

仲有戲谷又駛錢,喺宣傳易賣戲谷麻將館廣告,真係有錢...
[ 倫在2007-06-18 14:26重新編輯此貼 ]
重出江湖...(改唔到個性簽名)
支持正牌跑丁,打倒冒牌嘅瘋狂賽車...
離線deep3334
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-06-17
lfo唔識人唱歌
所以有錢都請唔到
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-06-17
硬係啦
睇下yahoo咪知囉
( 心水清的都知我講咩)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-06-17
引用第7樓。呀妍﹏於2007-06-03 17:20發表的  :
我覺得追唔到跑囉,
話曬人地都叫左2個歌星黎呀
lfo冇咩可能咁快追到囉,
就算真係比你追到啦,,
跑都勁左唔小- -''
.......

我想講呢,森美唔係歌手,係dj
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個