切換到寬版
  • 1037閱讀
  • 27回復

宜家撒卡打贏迪下ga隱藏開卡拎唔拎到壞骨咬? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線francis
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-06-10
引用第19樓牙痴於2007-06-10 10:14發表的  :
好似話其他人打唔到迪倫= =
我幫人打左六次以上,佢地係迪倫個房一開就閃出去Zack個間房等。等我k.o迪倫先入尼。

放迪倫acc
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-06-10
引用第20樓francis於2007-06-10 10:36發表的  :
我幫人打左六次以上,佢地係迪倫個房一開就閃出去Zack個間房等。等我k.o迪倫先入尼。

唔係撒卡咩= =
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線francis
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-06-10
引用第21樓牙痴於2007-06-10 10:37發表的  :
唔係撒卡咩= =
先打撒卡,跟住打埋迪倫架!

放迪倫acc
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-06-10
引用第22樓francis於2007-06-10 10:42發表的  :
先打撒卡,跟住打埋迪倫架!

我夠知la
離線武神樂

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-06-10
其實我相信好多人都唔知道何謂隱藏劇情,當用撒卡開迪下打到去尾段,因為我只係幫人打過一次,而我又冇用開撒卡,實際係邊格我真係唔知點講,應該係打完撒卡果格,係畫面道係冇任何指示既,但係只要係果一格內按住上方兩邊行下,有個位係可以進入一個地圖冇顯示既地方既,係果道先會出現真正既隱藏劇情,之後要同迪倫戰鬥,個迪倫比飛行要塞既更勁,打嬴左佢撒卡先會有壞骨咬哩招,建議120lv以上撒卡先去打,最好搵多一兩個高lv既幫手,因為個迪倫真係好勁,而任務只得一條命,所以..........
最後想講既係其實拎哩招我覺得真係好唔化算,招野我覺得唔係咁勁,但係就勁難拎
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-06-10
引用第24樓武神樂於2007-06-10 12:31發表的  :
其實我相信好多人都唔知道何謂隱藏劇情,當用撒卡開迪下打到去尾段,因為我只係幫人打過一次,而我又冇用開撒卡,實際係邊格我真係唔知點講,應該係打完撒卡果格,係畫面道係冇任何指示既,但係只要係果一格內按住上方兩邊行下,有個位係可以進入一個地圖冇顯示既地方既,係果道先會出現真正既隱藏劇情,之後要同迪倫戰鬥,個迪倫比飛行要塞既更勁,打嬴左佢撒卡先會有壞骨咬哩招,建議120lv以上撒卡先去打,最好搵多一兩個高lv既幫手,因為個迪倫真係好勁,而任務只得一條命,所以..........
最後想講既係其實拎哩招我覺得真係好唔化算,招野我覺得唔係咁勁,但係就勁難拎

招野唔勁= = 我覺得又屈 又勁
離線撒卡
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-06-10
正如coco001所說上次她都來help我我都係閃出去出面但后來都被迪倫ko
但知后我既fd來help我我先至打得敗迪倫
離線
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-06-10
拎到架喎,好似話走去邊到先得

放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
快速回復
限100 字節

上一個 下一個