切換到寬版
  • 3929閱讀
  • 31回復

你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…(很長…慢慢用之看)(全轉維基百科) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-11-16
Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…(很長…慢慢用之看)(全轉維基百 ..
夏天攝氏25度以上,學生不可穿著毛衣!?                                                    人哋鍾意著關你咩事
學生不准佩戴粗框眼鏡。                                                                                      又係人哋鍾意關你咩事- -
學生不得攜帶「斜膊式」設計手提包,只許使用傳統背包。                          why?保護學生背脊- -?
學生不得攜帶手提電話上學,違者將被沒收。                                                  有時離校(放學)了,回家時有急事如何?
男學生頭髮要每兩星期修剪一次,違者會被教職員親自修剪。                      歪理,每人啲頭髮長嘅時間都唔同

最離譜係人哋帶鏡都要理-_-,驚照人裙底麼?

建議你轉校
[ 此貼被地獄の龍在2007-11-16 21:48重新編� ]
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-11-16
Re:Re:Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…
引用第19樓神‧嵐於2007-11-16 20:34發表的 Re:Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間… :
如果我加左
我就變左話學校
我就會比人罰

唔怕,到時叫我地上去踩場!!!(握拳
離線
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-11-17
Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…(很長…慢慢用之看)(全轉維基百 ..
嚴到冇野講,比我係個度讀?我即刻轉校
我學校都唔比帶手提= =

放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-11-20
Re:Re:Re:Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…
引用第21樓牙暗於2007-11-16 21:42發表的 Re:Re:Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間… :
唔怕,到時叫我地上去踩場!!!(握拳

你到時入警局都有份=________=
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-11-20
我都驚會打老師..
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-11-25
Re:Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…
引用第24樓惡夢の戀於2007-11-20 22:35發表的 Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…(很長…慢慢用之看)(全轉維基百 .. :
我都驚會打老師..

乜D band3學校唔係日日打老師咩?
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-11-25
Re:Re:Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…
引用第25樓神‧嵐於2007-11-25 13:45發表的 Re:Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間… :
乜D band3學校唔係日日打老師咩?

只是串
沒有打
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-11-25
樓主可很慘呢-3-
我小學試過上英文堂唔俾開冷氣...
個陣成27度...
個英文miss都傻傻地的...
仲話心靜自然涼
離線hinpotato999

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-12-13
更不可批評老師及學校。

你 係唔係巳經中左...--
三小強,登場!
離線笨笨
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-12-20
係我地九記一定罵到d miss傻,,九記日日都有一個miss走
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-12-22
算la
寫家長信-3-
同佢地講吧la
離線鬼影
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-01-06
Re:你覺得自己學校嚴厲麼…?試看看這間…
!!呢間咩學校呢
好驚嚇喎....
佢d校規使唔使捉得咁正呀~

好在唔關我事啫@@
快速回復
限100 字節

上一個 下一個