切換到寬版
  • 3487閱讀
  • 48回復

[討論]撒卡屈咩? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-01-05
引用第16樓靚女神速於2008-01-05 17:57發表的  : X.Kxio $o  
撒卡 NDi@x"];  
1D都5屈 Sw~<W%! ?  
得「一」招「較」高攻 DpAuI w7|  
其他5係命中「低」就係「低」攻 =`")\?z}  
劇情話佢最勁就係?! ;lldxS  
.......
-z@}:N-uR  
&E ~7ty'  
你所講既缺點..... 4YJs4CB  
頭1~3,5 ;X>KP,/r$  
都係可以同殺卡高防黎補救到 iJAW| dw}  
Q"\[ICu!,  
第6就唔好個個人都鐘意屈雙血....唔係..我要咁講先岩 2w%1\TcB$  
唔係個個人都鐘意屈

離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-01-05
引用第20樓汝吾之於2008-01-05 19:06發表的  :
你所講既缺點..... b" p,~{  
頭1~3,5 D=e&"V a  
都係可以同殺卡高防黎補救到 @>JO &,od  
.......
WPLAh_fe  
樓主問「屈」5屈呀 R5qC;_0cV  
'AHI;Z~Gk  
仲有每個人都有優點缺點 C";F's)  
zack優點is D chara ok ZY=x$($f  
S's\M5  
缺點is大部分skill都很大問題 G=(F-U;*  
,qyH B2v  
又用nina做例子 90&ld:97  
nina優點is D chara ok }_Jr[iaB  
and Dskill很gd打s easy 3S ,D~L^  
7 i,}F|#8  
缺點is得2-3招勁 \-gZ_>)  
大部分都係屈ge招
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-01-05
引用第15樓alan29478198於2008-01-05 17:51發表的  : z'OY6  
好屈牙 s=9gp$9m  
我做新手用佢lo 加下100lv(3-4days) bAS('R;4  
不過最哀未出二轉又小招 #Ux*":  
但係因為太多近招 t ' _Au8  
打凶獸有D難度
-? {bCq  
我想證清一樣野 ~$xLR/{y  
升得快同埋屈係唔同既 C":i56  
你話卓男啦 `D)ay  
佢招核子勁屈 1|/P[!u  
不過佢升lv用核子快唔快先 ;{'{*g[  
你話亨利屈 *9V;;bY#  
佢招穿心攻唔算太高 oj\av~cI  
要幾下先殺到迪下 ^Qrezl&  
佢都唔夠撒卡升得快架 Z +%Uwj  
但係佢差唔多仲屈過撒卡 8/lv,m#  
所以證明左屈同易升係兩回是=3="
離線jason102328
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-01-05
最勁係勢凶 X2 {n&K  
攻高
180ya$收皇帝連招,120ya$收蚩由連招
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-01-05
其實撒卡都唔太屈 4_3O? IY  
只係攻高,d技mp小而已~~ { 3=\x  
唔知大家有無發覺,撒卡既遠攻係得一招,仲係要好易鼻同埋好易擋到 v,t&t9}/  
而且近攻,有4招都係直線攻擊 9W$d'IA  
G{*m] 0Q  
以下係佢4招近攻既其中兩招既缺點: -^=sxi,V  
1:邪狼凍牙拳係一招好難中曬既招,不過中曬攻都ok勁~ fm2,Mx6  
2:壞骨咬係一招直線攻擊,加上攻速慢,後面無防,打除都爆到呢招 uWw4l"RK`  
%AbA(F  
所以話撒卡其實都唔係好屈,除非係咁出勢凶,咁就無野好講啦~
K49
離線
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-01-05
我想講其實撒卡一d都唔屈lo :bwdEni1P  
勢凶起手個陣,你打到佢,佢就根本冇機會出到 /,$;xt-J35  
只要趁佢起手同收手個陣打佢,佢就食晒 r~F T,  
佢收手好慢,,夠sp同防都冇用,試過啦 0z/tceW 'F  

放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線鬼影
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-01-06
引用第25樓狼於2008-01-05 23:37發表的 : "p.MJxH  
我想講其實撒卡一d都唔屈lo ~/Aw[>_;  
勢凶起手個陣,你打到佢,佢就根本冇機會出到 5X\3y4  
只要趁佢起手同收手個陣打佢,佢就食晒 G^p>fy~  
佢收手好慢,,夠sp同防都冇用,試過啦 I8gGP'  
[表情]   [表情]   [表情]
go m< V?$  
係 你講得好咁 \:8~na+(  
所以我VS都唔怕撒卡~ ~IZ'zuc  
除非佢再出新招la
離線邪鬼benny
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-01-06
用勢凶人地係防唔倒的
離線
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-01-06
引用第27樓邪鬼benny於2008-01-06 13:40發表的  : j2cLb  
用勢凶人地係防唔倒的
?cG+rC%  
有時防到架~ -OB72!sKU  
你試下先啦~
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線鬼影
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-01-06
引用第27樓邪鬼benny於2008-01-06 13:40發表的  : j23OgbI  
用勢凶人地係防唔倒的
H'<9;bD -  
你係佢正面咪防到囉~
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-01-06
屈機....woody s 我講的.... IqfR`iAix  
誰有意見?
離線球仔xd
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-01-06
撒卡唔屈咩?
離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-01-06
回 31樓(球仔xd) 的帖子
一D都唔屈
離線中毒聖仔
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-01-06
如果佢屈死一招咪屈囉 ;`F0 %0d  
咩人物都屈睇下用咩招姐
離線☆神風☆
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-01-06
— (danielchanhk) 小白中的小白就是你了 (2008-01-07 00:22) —
冇可能屈   佢味去到屈   只可以話強
離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-01-06
回 34樓(☆神風☆) 的帖子
— (danielchanhk) 超級小白一個 (2008-01-07 00:23) —
佢連強都冇 !hJKI.XH  
係弱! 9D 0ujup  
sRYFu%  

離線黑剛
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-01-07
個招野 範圍大...幾好用...不過出完招硬直時間比較長
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-01-07
近攻最好
離線★crash☆
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-01-07
勢凶唔係最屈,佢一開始果兩招既格擋力同攻擊力都好屈
病到阿媽都唔認得,GOD
離線joel
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-01-07
我think zack冇一招屈!因為我有玩zack bank 132lv #![b9~%WTh  
U1又唔岀新招比zack!佢點會勁
joel
快速回復
限100 字節

上一個 下一個