切換到寬版
  • 4441閱讀
  • 78回復

[自創小說]愛情的力量(超更新版,有咩錯請指點) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線t.k.k.
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-05-08
欣賞你既勇氣,100分/1000分
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-05-08
引用第20樓t.k.k.於2008-05-08 22:21發表的  :  ^|zag  
欣賞你既勇氣,100分/1000分
|c8\alw  
我都估到有反白-- !;mn]w R>a  
引用第19樓mankit94104於2008-05-08 22:16發表的  : MRXw)NAw  
iPV-w_HQ  
呢個人有豬重蠔的影子....
2HSFMgy  
同一人嗎-,-
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-05-08
引用第21樓廁所為上於2008-05-08 22:37發表的  :
同一人嗎-,-
B|"/bQ  
至少唔叫人性無能=.=
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-05-08
我只能說 n.a2%,|v  
Yb`b /BMR  
沒有任何值得讚賞的地方 OomC%9/=,  
本身分數以經是0 %z1^  
還要別人對你說好的意見 &n_f.oUc  
笑話 1U.X[}e  
給你-100分就可以
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-05-08
引用第23樓慘絕人寰於2008-05-08 22:43發表的  : y;fF|t<y  
我只能說 ^78N25RU(  
aACPyfGQ  
沒有任何值得讚賞的地方 <F&XT@  
本身分數以經是0 *A8*FX>\F  
還要別人對你說好的意見 $ -<(geI  
.......
j7Y7&x"  
他會說你惡意灌水的-,- Cj4Y, N  
我認為這種東東是給世人當做發洩對象!?
離線4502
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-05-09
超級更新版 希望大家中意!!!  如果仲有錯 希望大家指點     
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-05-09
引用第25樓4502於2008-05-09 18:28發表的  : pnp8`\cIH  
超級更新版 希望大家中意!!!  如果仲有錯 希望大家指點  [表情]  [表情]  [表情]
5+ oY c-   
指點左就會比你話惡意灌水 咁仲指黎做咩
離線失敗者
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-05-09
人地指點你...就灌水... [!3cWJCt  
所以是沒法指點的呢.... +'93%/:  
其實....作文不能口語化的... acUyz2x  
只有漫畫才行 gk?H@b*  
而post上來的應該是文章而不是漫畫...因此不該用口語... +IbV  
我要說的只有咁多......(雖然我中文也很差....) _s0)Dl6K  
希望你改反....
悶死= =
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-05-09
第一:  文筆唔通順, %rrD+  
第二:  錯字百出,唔識字就用同音字代替,唔識就問人, >+;} "J  
第三:  好明顯係作完就算,咩都唔理,一d誠意都無 rB]2qk`/'  
第四:  一有人批評你就惡意灌水,完全無心接受別人的批評,你正在逃避?定係你心靈太弱小,不能接受? adri 02C/  
到正題,我認為滿分係100分我好難俾分,只係綜合以上的缺點就足以令你負分,你完全無一個最基本作家應該擁用野都無,你叫我點俾分你?依第四點黎睇,我俾既分你一定又話我惡意灌水,咁我俾一個無意義的分數俾你又有咩用? 9$9a BW  
如果憑良心俾既話,分數係0.01/100,你自己反思一下點解得咁低分
離線4502
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-05-09
我改左唔係口語 = =  唔係用同音字
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-05-09
引用第29樓4502於2008-05-09 18:58發表的  : 99'c\[fd'  
我改左唔係口語 = =   唔係用同音字
T\4>4eX-  
Vx5fQ mx  
還是有很多口語-_-
離線4502
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-05-09
引用第30樓瑋哥於2008-05-09 18:59發表的  :
fU%Mz\t  
還是有很多口語-_-
wNFx1u^/)  
可以講比我知嗎???
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-05-09
奧龍 無啦啦 出現 S @!z'$&  
小丹馬上用最快 速度用音速射球 ,*x/L?.Z!  
馬上拉 上來 ?wIEXKI  
kxAT  
好像還有一些...不過我不列出來了
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-05-09
我又把修改當作是編輯地按下了-_- nS.qK/.s  
所以...請刪
離線4502
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-05-09
引用第32樓瑋哥於2008-05-09 19:08發表的  : 2G:KaQ)  
奧龍 無啦啦 出現 (J(SwL|  
小丹馬上用最快 速度用音速射球 Z)u_2e  
馬上拉 上來
好像還有一些...不過我不列出來了
Y31e1   
謝謝
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-05-09
超級更新??唔覺得有唔同
離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-05-09
我好心 比100fun ,C'mE''x  
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000先係滿分
1條評分
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-05-09
第一次作,都好好啦
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-05-09
引用第36樓靚女神速於2008-05-09 22:07發表的  : 0(^ N  
我好心 比100fun -JdNA2P  
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000先係滿分
s`dUie}y<  
你抄我做咩!? lMjeq.5nP  
引用第37樓錯愛小謙於2008-05-09 22:09發表的  : ebf/cC h  
第一次作,都好好啦
W ;P8'_2Y  
果然有特別既眼光-,-
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-05-09
引用第37樓錯愛小謙於2008-05-09 22:09發表的  : N9PEn[t@  
第一次作,都好好啦
@`rC2-V  
態度唔好呢最衰
快速回復
限100 字節

上一個 下一個