切換到寬版
  • 2794閱讀
  • 52回復

冷裝以及冷點,被示為傻仔? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線第一快刀
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-08-24
我認到樓主講法
加點e樣野係自己鐘意
你想多d mp玩ja
人地唔應該同無資格話你傻
玩家話mp唔洗咁多  只係因佢自己ja體驗or"先人" ja指點
so 樓主你自己鐘意玩咩就玩咩吧
洗咩理人地點諗- -
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-08-24
引用第18樓kelvin1994於2008-08-24 12:26發表的  :
不見得是強角
他應該和迪雲星仔小丹等同級吧
.......

你用琪琪同我打,你就知你(本人)是一個廢角
離線kelvin1994
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-08-24
引用第20樓陸道於2008-08-24 12:40發表的  :
成長能力的確差...但不見得是廢角

廢角=冷門角[?]

強角=邪鬼等等
本人是CZ版主kelvin1994
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-08-24
引用第22樓jason魔神於2008-08-24 12:56發表的  :
你用琪琪同我打,你就知你(本人)是一個廢角

要打幾時都打得XD
1條評分
離線宋mike
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-08-24
引用第4樓陸道道於2008-08-24 10:02發表的  :
回3樓..我只是加了裝的mp/sp才有4000,,不是基點- -基點sp/mp4000就的確有問題啦!

係咁就唔算有問題啦,我2個150lv人穿左裝都過晒4000mp/sp啦,咁係好正常+點,唔係你錯,係個條友有病!!
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-08-24
引用第24樓kelvin1994於2008-08-24 13:16發表的  :
要打幾時都打得XD

好,你用咩人?我同你打
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-24
其實呢……

加啥點、用啥裝

這些東西是很主觀的……
離線唯b
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-08-24
唔糸個個都糸咁諗既
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-24
我自己都係 mp極高7200 血防 同豆腐冇分別 3200 721 攻 哈哈2752

mp 同sp好有用 攻低mp高可以打多幾野 sp高 格招強
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-24
算啦,依家d人扮晒自己勁咁ya嘛,多mp就話屈招狗,多mp就叫屈招狗都膠膠地既,人地多mp關佢q事,我個人著裝都要有隻加700-1300到既裝,加埋其他裝都夠hp攻防,因為我唔鍾詫少mp,用用下唔夠用,而且我好k型,只要我mp用到得返3/4我都覺得用得太快,因為我鍾意mp滿滿的 用正常依家d人既裝將古龍盾同一隻終手變終盾同羅手都過6000血啦,唔係用關面就5500以上啦,防攻過1500,sp4000以上mp4200到啦,夠晒有剩
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-24
樓主 
其實  我都認為hp高會比較勁
我以前都好中2mp高  可以狂出
但發覺  只有血高才是皇道

仲有  控影絕對唔係禁招 
控影咁既起手速度 
絕對唔夠封為禁招
如果d人講防屈
咁撒卡招餓狼1樣要禁
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-24
引用第26樓jason魔神於2008-08-24 15:23發表的  :
好,你用咩人?我同你打

樓主話陸道嘛

咁我用陸道囉

msn:[email protected]

見到我on可以同我打
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-24
引用第32樓kelvin1994於2008-08-24 17:01發表的  :
樓主話陸道嘛
咁我用陸道囉
.......

咩ser? pm我
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-24
PM左

ADD我MSN吧
離線陸道道
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-24
kelvin1994 PEAK的嗎?
你係peak叫咩咩?''冷角吾係等於廢,,好多冷角配點能力都好強,,招式變化可說是大的說,,
只是攻擊較低,,才少人用,,自然變成冷角!...up緊係朱迪..不錯吧
約個時間打番埸..我叫馬尾仔
離線丸走睪飛
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-24
加點用咩裝呢d野每個人都有自己既喜好
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-24
引用第31樓hk3286於2008-08-24 16:31發表的  :
樓主 
其實  我都認為hp高會比較勁
我以前都好中2mp高  可以狂出
但發覺  只有血高才是皇道
.......

佢地應該唔係講佢防屈,防屈既話,大把招多過佢,佢應該講緊定緊人比人任打
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-24
引用第12樓陸道道於2008-08-24 11:34發表的  :
你又錯啦,,分身通常都比人禁(覺得好搞笑),,我出分身係乘機沖埋去攻擊,,吾係淨囉分身屈機~
人地禁分身我最多咪吾出,,我都係用尼玩~~5連吾會比人話屈機,,係屈,,旦係d人都知普通d攻擊技都冇乜岩洗~所以都吾會去咁絕..禁埋5連~~單標?回天?低攻的說~
你nina就緊係2000 mp啦..一招雙血食幾多血呀?
你吾出雙血,,應該一早死左,,再吾係你應該屈浮空!
nina識咩?升爆血囉..之後屈浮空同雙血,,搞掂~~!!你吾好講到好威咁~~

其實呢,我之前睇post都冇咩話幫邊個人講既..............
加點依d野見人見志架ja
但你今次依個post令度我好想打你:@
原因一:nina得爆升同屈招!?
            你同我講笑!?
            唔好講埋一d連自己都未清楚既野
            你唔識玩連娜你大可以去同牙迪打下
            佢係唔用雙血同浮空
            只係你既認為覺得連娜點都係屈
原因二:大哥大.出分身隻分身係可以乜招都出到
            你出分身咁人地就唔知要一打幾多.................
            加上禁分身一d都唔好笑
            你無聊先覺得好笑

見到你依d無知我先冷笑x)
引用第34樓kelvin1994於2008-08-24 17:12發表的  :
PM左

ADD我MSN吧

算吧啦你-_-"
唔洗在扮廢啦-_-"
bank ser CrAzY陸道有邊個高手唔識x)<<<<<<比我嘟串左x)
唔計以為自己係高手果D所謂高手
[ 此帖被阿勁在2008-08-24 22:05重新編輯 ]
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-08-25
唔好係呢到post啦
^_^徐子珊^_^
離線陸道道
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-08-25
引用第38樓阿勁於2008-08-24 21:55發表的  :
算吧啦你-_-"
唔洗在扮廢啦-_-"
bank ser CrAzY陸道有邊個高手唔識x)<<<<<<比我嘟串左x)
唔計以為自己係高手果D所謂高手

我從來冇講過nina得爆升同屈招''只係話好多nina只係識屈兩招?
哈哈,,真係好想同佢打''吾出雙血同浮空,,佢吾打e兩招,,咁同佢打既人係咪都係有招吾可以出?如果係就吾好講出尼,,講到好勁''
我用過連那,,的確係屈,,旦總有破解佢既方法~吾好講到得你地先玩過連那咁'
我夠知分身乜野出到啦''我玩開陸道..搞gag呀?''
出分身打幾多隻?''你玩lf2大?''lfo出得3隻''比我出唒咪1打4囉''
加上我吾係出唒3隻..視乎敵人實力出''我吾係見com一死就再出''
無聊先出尼玩下,,你冇得我之前講d野,,睇完先應ok?<<咁仲吾好笑>>
放幾隻出尼,睇人地狼狽個樣''要避分身又要打我>><<打com就比我陰>>
睇到你<<知d吾知d,扮唒大佬個樣仲好笑>>kaka
快速回復
限100 字節

上一個 下一個