切換到寬版
  • 8860閱讀
  • 131回復

[其他類別]已成了罵戰post-3-" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-12-09
引用第18樓saizen於2008-12-09 20:25發表的  :
大家講得岩,呢個人成日話人地廢,但係我又5覺佢好勁喎[表情] =A6*;T"W  
自已5鐘意人地d圖係到係咁話人廢囉= =
d {U%q d  
cut圖我唔識咩? b_ ZvI\H  
就算我廢都好,我都自己畫 a.%ps:  
cut圖又要幾多時間呀 6NV592  
你試下放呢D所謂既改圖去D高手論壇比人睇呀?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-12-09
不如叫冰尊條野 那黑線是啥@@? L< =Dl  
fD[O tc  
toGd;2rl  
引用第20樓希乂撒古於2008-12-09 22:01發表的  :
cut圖我唔識咩? [(Z(8{3i  
就算我廢都好,我都自己畫 u_NLgM7*  
cut圖又要幾多時間呀 RYCiO,+  
3 orZBT  
I]d-WTd  
改圖中既改係解更改 改動 變動 w.58=Pr  
99*k&mb  
lfo中你睇到e招嗎?? j|pTbOgk%  
TO G4=y-N  
我就睇唔到 ?`e@ o?  
GFLat  
cut圖有罪嗎?? =$4I}2  
f@YdL6&d-  
我覺得冇 BhDg\oxZ  
+0U=UV)U  
你cut圖很強嗎?? 用短時間cut到一張 s1wlOy  
d@ 8M_ O |  
我就唔得la 我得小畫家 cut一粒都未cut完 :AlvWf$d  
M7?ktK9`ma  
你懂得尊重嗎?? {E%c%zzQ  
h=`$ec  
我懂得 可是你不太懂 kP$ E+L  
',g%L_8Sq  
你唔like人地cut圖既你咪睇lo o3+s.7 "  
z4_ B/Q  
怕睇到你更眼殘 36{OE!,i  
;SI (5rS?  
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-12-09
引用第20樓希乂撒古於2008-12-09 22:01發表的  :
cut圖我唔識咩? A^M]vk%dg  
就算我廢都好,我都自己畫 ,gZp/yJ;  
cut圖又要幾多時間呀 'gor*-o:wu  
oS$7k3s fj  
40MKf/9  
\:Tq0|]Px  
'z,kxra|n  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, \5&Mg81  
R98YGW_ dT  
如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 ^@8XJ[C,_  
`},:dDHI  
CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? :k ?`gm$  
;/kd.Q  
CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點
離線牙生
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-12-09
碌炮同個身 太遠 嗯"""
.
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-12-10
引用第22樓波仔xd於2008-12-09 23:13發表的  :
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, $]#8D>E&  
.......
gQik >gFr  
55,講得岩,人地都話新手改圖,一定5會太靚架la, !bLCha\  
邊有人一開始就改得好勁架,人係要有進步=]
敗者無一死 將來富如山
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-12-10
引用第21樓極♂霍雷於2008-12-09 23:01發表的  : K e@Bf  
不如叫冰尊條野 那黑線是啥@@?
.......
&/uakkS  
我冇唔尊重樓主 "Vc|D (g  
佢話任插的 bZWR. </  
=== YdvXp/P:|  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 X)]>E]X  
高手論壇?去下官壇啦,你以為ibbs全部人改圖個個都好勁呀,你試下放上去,比人話好既一定唔過6個 !V#*(_+n  
你又知我cut得唔好?? ?xKiN5q"6  
有幾難cut O<!^^7/h0  
有個套索就搞掂 u * iqwm.  
=========== b*| ?7  
短時間 |1ry*~  
何謂短時間 (*eX'^Q)d  
我冇話cut圖冇罪 rA<J^dX=C  
不過樓主話任插 :FSg %IUX  
我未插下佢囉 :W&kl UU"  
廁所插人又唔見你班縮頭烏龜吵生晒? GPAC0K^p  
新手大晒呀<--廁所講既 vr47PM2al  
作品拎出黎係比人評審 (.oDxs()I  
唔係淨係比人讚 FLPN#1  
講下少少都唔比既 Th,]nVsGs~  
唔好放出黎囉 E.$//P n|1  
係咁簡單
[ 此帖被希乂撒古在2008-12-10 16:09重新編� ]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-12-10
引用第25樓希乂撒古於2008-12-10 16:03發表的  :
我冇唔尊重樓主 Dh{P23}  
佢話任插的 Jz;`L3m  
=== z SsogAx  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 *qMjoP,  
.......
k3OnvnJb  
都講左話5鐘意就咪回囉,自已又5係勁,係到話人d圖悶, >>J!|  
你咁鐘意去高手論壇,咪5好上ibbs睇人地改圖囉
敗者無一死 將來富如山
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-12-10
引用第26樓saizen於2008-12-10 16:13發表的  :
都講左話5鐘意就咪回囉,自已又5係勁,係到話人d圖悶, d7c m?+  
你咁鐘意去高手論壇,咪5好上ibbs睇人地改圖囉
1^;&?E  
你唔好話唔中意比人插 <* PjG}Z.  
讚得唔插得就唔好放上黎啦硬膠
xi\uLu?i  
我有話我中意去咩?你冇病呀 hi]\M)l&x  
比下意見都唔得呀
6B?1d /8V  
唔勁唔評得呀依家 0j/i):@  
貝多芬個D係咪唔比人評呀 /_bM~g  
用下個腦啦
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-12-10
5想變成罵戰,之後樓主個post比人封,所以5想同1個小朋友嘈 9Bmgz =8  
@1[LD[<  
回樓主:點解5 post 多d ar,加油吧=]
[ 此帖被saizen在2008-12-10 21:23重新編輯 ]
敗者無一死 將來富如山
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-12-10
引用第27樓希乂撒古於2008-12-10 16:16發表的  :
你唔好話唔中意比人插 ~E`A,  
讚得唔插得就唔好放上黎啦硬膠
D{z=)'/F  
我有話我中意去咩?你冇病呀 +l3 vIN  
比下意見都唔得呀
QU4'x4YS  
.......
#6m//0 u  
你都幾得意喎 C"mb-n 7s  
依家人地又唔係改得差 n:!J3pR  
咁你插乜啊 MDCf(LhEH  
人地有冇病又關你咩事啊 *'t`;m~  
你覺得悶米唔好睇or唔好黎ibbs囉 pcl _$2_  
你日日做人又唔見你話悶唔做? YGn:_9  
膠就米係到膠啦 6ensNr~ea  
自己錯仲話人
1條評分
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-12-10
引用第29樓mca05006006於2008-12-10 16:57發表的 :
你都幾得意喎 Fu> <lN7  
依家人地又唔係改得差 tr}$82Po  
咁你插乜啊 wLbns qa  
人地有冇病又關你咩事啊 y@z #Jw<  
.......
^b.J z}  
唔係改得差就一定好? \5l}5<|  
佢自己放上黎就預左比人評 TPzoU" qh  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 /kq~*s  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? }R'oAE}$  
用下個腦先鬧人,如果唔係就會比人當你9up架啦 yI;Qb7|^  
================== )G|U B8]  
5想變成罵戰,之後樓主個post比人封,所以5想同d小朋友嘈 回樓主:點解5 post 多d ar,加油吧=] U\z+{]<<  
唔夠人講就彈開 w/<hyEpxg  
罵戰唔係你話完就完
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-12-10
引用第25樓希乂撒古於2008-12-10 16:03發表的  :
我冇唔尊重樓主 ;D7jE+  
佢話任插的 $b$D[4  
=== }R x%&29&  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 $} Myj'`r  
.......
a*8}~p,  
我新手個陣咪又係比人插 (!(bysi9  
大把唔識改圖既人插得仲勁
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-12-10
引用第31樓廁所為上於2008-12-10 17:52發表的  :
我新手個陣咪又係比人插 q g/5m;U  
大把唔識改圖既人插得仲勁
:S12=sFl$  
插咩? 2'U9!. o  
個d野? 'Ot[q^,KRG  
======硬膠====== ~}*;Ko\  
樓主起馬好過某某用小畫家亂畫叫改圖既人
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-12-10
引用第32樓7088於2008-12-10 19:22發表的  :
插咩? ltR^IiA}  
個d野? h :R)KM  
======硬膠====== VHCzlg  
樓主起馬好過某某用小畫家亂畫叫改圖既人
h6i{5\7.  
個d野? ZZ*k 3Ce  
======你說得自己很對====== [B`P]}gL:  
那條黑線是否為了隱藏格仔-_-?
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-12-10
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好? W2qQKv  
佢自己放上黎就預左比人評 NfF:[qwh  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 @0,dyg<$>  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? 79g>7<vp  
.......
0f/!|c  
唉,小朋友ge想法真有趣XD
敗者無一死 將來富如山

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-12-10
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好? dt&Lwf/  
佢自己放上黎就預左比人評 s^'#"`!v=  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 F6]!?@  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? T ) f_W  
.......
0P3|1=  
我知你青山出黎 SLOYlRGCi  
你唔好咁話你自己啦 y"p-8RVk{  
你係ibbs話人地當關我事啦 B\ >}X_\4  
就算唔關我事 '4lT*KN7\  
咁我睇你唔順眼啊 J*KBG2+13  
我係要吵你啊 4eL54).1O  
個ac係我既 8!Mzr1:  
隻手又生係我到既 ^^3va)1{!  
你吹波? ieRBD6_  
你可以串番我架 假如你夠我串既話 c&?a ,fpb  
你又知我係小朋友? }6,bq`MN  
你唔比我大個你啊 lWw!+[<:q1  
唔夠人串就話驚人del post同唔想同我地串 | 4oM+n ;Y  
你好冇品囉 J~'Q^O3@  
驚唔夠串? V3~a!k  
做縮頭烏龜 ? u+'@>%7  
仲有我幾時有話罵戰完? mYOdBd  
你眼有病啊 P| P fG=  
依家係你自己話唔串啊
1條評分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-12-10
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 $x_52 j\j  
你唔好咁話你自己啦 a.&#dxgW[  
你係ibbs話人地當關我事啦 Re,$<9V  
就算唔關我事 s!;VUr\  
.......
u"8;fS  
我睇到想笑.....
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-12-10
希望大家唔好為我呢個post引起罵戰,希望大家平心靜氣吧
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-12-10
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 fr'huvc  
你唔好咁話你自己啦 csdOIF  
你係ibbs話人地當關我事啦 kToVBU$  
就算唔關我事 @`kiEg'Q  
.......
+i`Q 7+d  
別離題好嘛? -#S)}N En  
沒有道理卻一把嘴炮的人 4QjWZ Wl  
==== [C+Gmu  
呀,還有 HL(U~Q6JQ  
這場罵戰不是單靠串嘴的 H7yg9zFT N  
你明白啥叫做道理嘛? o1#:j?sN  
不要下下取笑我所打的話 ra9cD"/J &  
為甚麼我又不見你針對我的論點來串 m,@1LwBH  
不要亂笑= ] F[7Kw"~J  
否則被人當你是膠笑的話就不好的了 KCJN<  
======== ?9(o*lp  
不用下下用小朋友的來嘲笑我 ;X$q#qzN#  
有膽就針對我所打的論點 o/dMm:TF  
外表成熟又如何 pVV}1RDa  
心智不成熟也是無用武之地
[ 此帖被希乂撒古在2008-12-10 21:39重新編� ]

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-12-10
引用第38樓希乂撒古於2008-12-10 21:28發表的  :
別離題好嘛? /lS+J(I  
沒有道理卻一把嘴炮的人
IP30y>\  
你唔夠串?驚啊 4-7kS85  
引用第36樓炎‧龍於2008-12-10 21:19發表的  : |RR%bQ^{  
`%t$s,TiP  
我睇到想笑.....
poXLy/K  
.....笑咩-_-?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個