切換到寬版
  • 6120閱讀
  • 72回復

[遊戲改圖]垃圾改圖(新手) (在官網找圖來改的)幫佢地改名 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-12-14
引用第18樓廁所為上於2008-12-14 15:31發表的  :
引用希乂撒古引用廁所為上的說話 QXb2jWz  
新手大晒? _V"0g=&Hc  
這不叫改圖 ]?}>D?5  
你同意?
0q5J)l:  
c,@Vz 7c  
我第一次整都冇咁xx(消音) la 鎖post la 會員傷眼幫錢睇e生就唔好la
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-12-14
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : Y#@D% a8  
超屈的招式 FGn"j@m0  
Ae7FtJO  
出招方法 ]zYIblpde  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP <,:{Q75  
學習點數:3000000000000000000 X(tx8~z  
.......
e(s0mbJE  
你e d叫有問題 [l-o*@  
gm點昆你錢?
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-12-14
排明就係a998877 fd4gB6>  
之前比人鬧到隻狗咁,依家咪開個新帳黎POST LO /Q st :q  
睇下,岩岩開嫁炸
收華義點數、黃帝野、黑羅剎野
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-12-14
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : uzxwJs'fz  
超屈的招式 9&r]k8K  
IN/$b^Um  
出招方法 v(;yy{>8"  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP r]Hrz'C`  
學習點數:3000000000000000000 , LwinjHA*  
.......
6],?Y+_;)L  
我填黑晒幅圖叫改圖 f2c <-}wR  
ok? K1X-<5]{  
=== N&G'i.w/  
毫無美感可言
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-12-14
引用第23樓希乂撒古於2008-12-14 19:24發表的  :
我填黑晒幅圖叫改圖 <N<0?GQ  
ok? /\Nc6Z/ L  
=== Vl+UC1M}B>  
毫無美感可言
P]m{\K  
毫無美感可言 hRXnig{;3  
我之前也好像對別人說過 +F NGRL  
是引用我的嗎:X
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-12-14
引用第24樓廁所為上於2008-12-14 19:43發表的  :
毫無美感可言 .pZYPKMaE  
我之前也好像對別人說過 ;S^"Y:7)  
是引用我的嗎:X
\ o2oQ3  
我也不知道:x KPy)%i  
只是腦海浮現這句出來
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-12-14
離線‵尐曖︱
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-12-15
引用第26樓.皇者.於2008-12-14 21:42發表的  : C:&Sk\   
Ax|'uvVAPT  
CUdpT$$x3  
e幅又叫咩名堂 kqZRg>1A  
把刀右邊咩野黎!?
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-12-15
引用第26樓.皇者.於2008-12-14 21:42發表的  : d|87;;X|u  
^^k9Acd~p  
這張圖的確很適合你
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-12-15
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : I@Y k &aU  
超屈的招式 *Br }U  
{ /8s`m  
出招方法 ~U]%>Zf  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP (Xz q(QV  
學習點數:3000000000000000000 z#n+iC$9  
.......
-J'ked  
唔該你唔好咁無聊啦~ |Ul4n@+2  
咁樣叫改圖 8 t7r^[T  
咁係人都係名畫家啦 -4 L27C  
亂作一團 5,O:"3>c  
真係印象派咩!! < uV@/fn<  
何況你唔係tim!! eH*i_g'  
係到浪費人力!! 64y9.PY  
浪費位置!! JvCy&xrE;  
真係唔好再改啦!!!!!! 8MU7|9 Q  
見到都想死!! %Zfh6Bl\X  
廁所先生你改d圖比佢睇下 cF iTanu  
咩叫改圖!!! 3fE0cVG*  
我都想睇下廁所先生你d圖!!! XCgC^c'  
超靚!!!
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-12-15
引用第29樓marco199311於2008-12-15 15:29發表的  :
唔該你唔好咁無聊啦~ sAK&^ g  
咁樣叫改圖 ,&@FToR  
咁係人都係名畫家啦 SM<qb0  
亂作一團 ^R+CkF4l l  
.......
|^w&dj\,  
你還是看花月的好了-,-
不要看全圖
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-12-15
引用第28樓廁所為上於2008-12-15 14:11發表的  :
這張圖的確很適合你
n*~#]%4  
達爾好斬唔唔斬比條友改做斬屎  Kc3/*eu;  
你話慘唔慘
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-12-15
引用第31樓希乂撒古於2008-12-15 16:31發表的  :
達爾好斬唔唔斬比條友改做斬屎 j1dz'G}hj  
你話慘唔慘
I#CS;Yh95  
把劍係用黎斬人既 N*Xl0m(Q  
佢改做斬屎唔係問題 p,2H8I ){  
不過連篤屎都咁樣衰  w"h'rw  
唔知佢想點
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-12-15
引用第32樓marco199311於2008-12-15 16:39發表的  :
把劍係用黎斬人既 yTU'voE.|  
佢改做斬屎唔係問題 (FNX>2Mv  
不過連篤屎都咁樣衰 l65Qk2<YC  
唔知佢想點[表情]
t? _ {  
LQa1p  
做人 地球人  lJBZ0  
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-12-15
引用第33樓.皇者.於2008-12-15 19:20發表的  :
做人 地球人 iMs(Ywak]  
fZJO}  
夢想和現實是兩碼子的事來的 \W})Z72  
你想做人 'lR f  
那就代表你現在不是人
不要看全圖
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-12-15
達爾一轉果招叫被洗腦的一天 38(|a5  
達爾異轉果招叫顯示卡出錯 {c:ef@'U  
亨利一轉果招叫圖鴉陣 I}7= \S/@  
亨利異轉果招叫bug招再現 rZ7)sE5L  
馬龍果招叫改黎哂氣 3`Q>s;DjIU  
龐士果招叫硬膠無雙 u=p-]?  
血狂果招叫遊戲崩潰 vpqMKyy  
金甲人果招叫無人能及
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-12-15
引用第35樓慘絕人寰於2008-12-15 20:22發表的  : ,4z?9@wQ  
達爾一轉果招叫被洗腦的一天 { V9}W<  
達爾異轉果招叫顯示卡出錯 .TWX,#  
亨利一轉果招叫圖鴉陣 _79 ?,U]  
亨利異轉果招叫bug招再現 ^5![tTJ  
馬龍果招叫改黎哂氣 ]gGCy '*)  
.......
$5m_)]w4a  
何止一天 VNLggeX'U  
簡直就是永久無休天(h)
不要看全圖
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-12-15
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : |.Pl[y  
超屈的招式 VX;tg lu2  
%Sdzr!I7*  
出招方法 b(~ gQM  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP h}_1cev?  
學習點數:3000000000000000000 B:\TvWbu  
.......
/8` S}g+  
嘩...太靚了,,,我都整個 |<ZkJR3B  
{E~ MqrX  
超膠的招 wB;'+d&  
打晒成個幅面 ?=uw0~O[  
呢個算唔算係自己改既招圖?
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線牙明
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-12-15
唉...我第一次cut都冇咁衰...睇我個個把啦
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-12-16
引用第37樓牙笨於2008-12-15 21:01發表的  :
嘩...太靚了,,,我都整個 Cse@>27s  
T@]vjXd![  
超膠的招 (r^IW{IndX  
打晒成個幅面 PaEsz$mgy  
.......
&0 VM <  
誰出傢 全圖玩 <bf^'$l  
點see得明呀
快速回復
限100 字節

上一個 下一個