切換到寬版
  • 2164閱讀
  • 35回復

[求助]點解有人話迪倫勁?佢勁在邊度? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-14
勁在珍貴 n#'',4f  
異轉好玩d
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-15
引用第14樓死神cy於2009-01-14 06:23發表的  : t\0JNi$2  
第一迪倫+點好好...之前仲好~ NFPkK?+  
第二同樓上一樣 1S#bV} !  
昇龍殺高攻 1'B?f# s  
三龍  玩屈~ 4"=pcHNV  
霸紫破招  >S/>2e:  
.......
3=I Q  
真武點只咁少 真武有4個優點 C@W0fz  
防禦(主要用途),連招,反擊,破招
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-15
引用第19樓爆丸=]於2009-01-14 18:07發表的  :
個3招牙迪玩到好神- - Hu.d^@V  
飛龍格力高 7c7SU^hD  
昇龍攻高 ?y kIi/  
神龍靈活 .kV/ 0!q?  
.......
35et+9  
你認為頭3招有神龍嗎? C%h_!z":  
仲有只係佢玩得神 <#i'3TUR  
如果人物本身屈  應該唔止咁少人玩得屈吧
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-01-15
飛龍斬首再加一野真昇龍拳 iFnM6O$(  
條龍仔全中的話都食人一半血架 XCY4[2*a>  
飛龍斬首亦都可以駁龍皇 都食唔少血 I;LqyzM  
真係唔可以睇少異前既迪倫 iZF{ 9@  
而家既異前迪倫也可算得上係技術型角色 w@R-@ G  
只要好好練準呢招連技 >"b"K{t  
異前迪倫就好強
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-01-16
引用第21樓lfoqazwsx於2009-01-15 18:37發表的  :
真武點只咁少 真武有4個優點 6 BMn7m?  
防禦(主要用途),連招,反擊,破招
s<{c?4T  
同死神V過一次咁大把:S mdwY48b  
我無迪倫用:S   SO唔知咁多- - 9%8T09I !  
其實一轉我就有用 +oc}kv,h]  
飛龍格招力勁強
離線最強武者

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-01-16
GM話: m1TPy-|1  
我地特登改廢佢ga(<姐係無勁到) }I]9I _S  
得4招就比佢咁勁,我地仲洗做生意gal? M9MEQK  
7}x KiHh:  
根本無勁到
1條評分
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-01-16
本人都有玩迪倫,,,, oY{*X6:6<  
個人認為一轉頭三招已經屈到死死下,,, Wd[XQZ<  
飛龍斬首好少機會破到,,, +_+_`q>]  
真。昇龍拳上下範圍都大左,,, ]M_)f  
龍皇噬因為冇功同攻低左,,所以VS可以出,,,又多左招VS遠攻,,,, Vi]D](^!  
神龍百烈拳收唔收由你鐘意吧,,, t.m $|M>  
不過可以突擊人咁解,,, /(Y\ <  
異轉三頭龍都夠玩了,,,, Bk8U\Ut  
收埋昇龍剎is ok,,,, 8F%T Z M  
不過相信GM池D會改廢蒼龍吧,,,
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-01-16
引用第26樓parco_123於2009-01-16 17:30發表的  : A1i -Q G/6  
本人都有玩迪倫,,,, y:1?~R  
個人認為一轉頭三招已經屈到死死下,,, e&E*[email protected]  
飛龍斬首好少機會破到,,, h1,J<B@  
真。昇龍拳上下範圍都大左,,, bBjVot  
龍皇噬因為冇功同攻低左,,所以VS可以出,,,又多左招VS遠攻,,,, E#T'=f[r~  
.......
`9@!"p f  
蒼龍改廢就一定冇可能 原因係蒼龍背後有故事幫忙 所以唔會改廢 LV`- eW  
故事講到依招無敵咁 玩家個招蒼龍如果唔係勁招會好唔對稱 有故事支持所以不會廢 \2 W( >_z  
佢如果太廢會太明顯唔對稱 冇可能既事=.= =MMWcK&  
所以蒼龍係冇可能量產 因為太勁 但又唔會改廢 所以唔會量產 Xa-]+_?Q  
(唔好又話我晒命 唔想依招廢 依家以經大把人有齊招迪倫我以經冇晒命既理由)
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-01-16
迪倫未轉暈得勁快 { Ke3  
未轉有遠攻 iTD{  
都幾好 =PXNg!B}D*  
飛龍斬首格招勁 RL($h4d9  
異轉第一招高攻 =_=jXWOQ v  
吞天同黃蒼事但一招都秒人 H3MT.Cpd  
霸紫爆炸個陣範圍大
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-01-16
-` HEIKACHOWxMO 說: {d=y9Jb^  
我想答你..迪倫廢左邊到.
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-01-16
引用第22樓hk3286於2009-01-15 18:40發表的  :
你認為頭3招有神龍嗎? 0A\o8T.12  
仲有只係佢玩得神 tlG&PVvr  
如果人物本身屈  應該唔止咁少人玩得屈吧
1 BVivEG  
上面例子 UIbV tJ  
下面評論 (Z s dj  
用一用腦諗下好嗎? l0Y(9(M@  
LFO咁大 8ec~"vGLz~  
你覺得得佢一個玩得神嗎 7J##IH+z35  
你有心玩就咩都神 vP? "MG  
你冇心玩比咩你都哂氣吧 }Li24JK  
本身人物跟本設定就勁 1,BtOzuRo  
暈眩極快搞掂 j @sd x)1+  
神龍容易特襲同攻都幾好 7vgz=- MZ#  
飛龍+昇龍都夠高攻吧 dEns|r  
而且呢 X2Y-TE T  
龍皇基本上都爆到大部份遠攻 amgYr$)m  
吾怕比遠屈 #>[+6y]U!  
近攻格力強 v-4eN1OS  
仲吾夠屈嗎?
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-01-16
引用第27樓lfoqazwsx於2009-01-16 17:40發表的 :
蒼龍改廢就一定冇可能 原因係蒼龍背後有故事幫忙 所以唔會改廢 pOpie5)7X  
故事講到依招無敵咁 玩家個招蒼龍如果唔係勁招會好唔對稱 有故事支持所以不會廢 :1=mNrg  
佢如果太廢會太明顯唔對稱 冇可能既事=.= EivZI<<a  
所以蒼龍係冇可能量產 因為太勁 但又唔會改廢 所以唔會量產 M*{ EK  
.......
1/JgirVA  
我唔係話佢真係改廢:s a4O!q;tu7  
可能變奧義:o,,,, PtwE[YDu  
重要扣埋血:s oF)+f 4  
跟住u1一定比人狂轟=[ / IAK'/  
p.s.如果u1再出吞天一定賺死佢
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-01-16
引用第31樓parco_123於2009-01-16 23:21發表的  :
我唔係話佢真係改廢:s &=xm>;`3  
可能變奧義:o,,,, _Z @- q  
重要扣埋血:s O.  V !L  
跟住u1一定比人狂轟=[ O5LB&s   
.......
ie=tM'fb  
冇錯- - }q)o LC  
基本上如果舊招, a$l/N{<.  
出完黃金倉龍好采死唔去 "#qyX[\  
仲可以用吞天再吸血屈- -
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線牙杰
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-01-17
迪倫勁係勁晒係d招度=.=... YJ_LD6PL9  
P}KyT?X:  
3頭龍  昇龍呀..唔洗講啦.. 又係屈機.. /t01z~_  
e{>X2UNW  
加埋 黃龍 仲屈=.=..所以勁
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-01-17
引用第31樓parco_123於2009-01-16 23:21發表的  :
我唔係話佢真係改廢:s `u 3to{  
可能變奧義:o,,,, +3(1QgYM%  
重要扣埋血:s  I?.$  
跟住u1一定比人狂轟=[ 7xb z)FI  
.......
wyMj^+ 2m  
對 就係變奧義既可能 我之前係依到開左個叫人估下黃金會唔會變奧義 不過馬上鎖左
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-01-17
引用第34樓lfoqazwsx於2009-01-17 10:37發表的 :
對 就係變奧義既可能 我之前係依到開左個叫人估下黃金會唔會變奧義 不過馬上鎖左
6kK\nZ$o$  
[離題]當然啦,,,唔比post關於未知既事=]"[離題]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個