切換到寬版
  • 2776閱讀
  • 46回復

安雅招-獄之探戈,攻擊力變了! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-02-08
引用第17樓lfoqazwsx於2009-02-08 12:43發表的  :
我想問下你簽名中既迪倫既吞天點拎的
樓主你唔好再講了 依招都改左成年 邊係計龍皇之後姐 新招出冇耐會改一改以經係常見既事
招1/3仲唔夠咩 大把人招式攻擊力仲低啦

中bug時得到連同黃金之蒼龍
冰の血繼限界!

離線寒月
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-02-08
引用樓主火仔於2009-02-08 01:47發表的 安雅招-獄之探戈,攻擊力變了! :
各位玩安雅/唔玩既會員們:
我今日打魔王,發現了,安雅招-獄之深戈,攻擊力變了
我發現連1/3都扣唔到,隻係打唔到一個雷波1/3血,mp同出招方法都改變,由原本既擋左右攻,500mp,變成擋跳跳同300mp,雖然少在同方便
但對打任務升級,是絕冇幫助,另外加左防,當收手時,2邊既足手比雷波/功夫男既氣功炮打中,有防,雖然比之前好左,但攻擊都係廢
我唔知佢係不留都廢定點,總知今次獄之探戈比u1介中,成為左迪倫招龍王之後第二招攻擊力變在既招式,我諗會更加多人物招式改變攻擊力
.......

我記得我上年玩安雅個陣,已經係[防跳跳]的出法同埋沒有混亂狀態的._.

不過我個陣係500mp定400mp,如果而家真係300mp我覺得係好事-_-

而尼招一向不是殺怪招尼既._.

唔知樓主幾耐之前玩安雅之後突然尼排玩番就發現d咁"耐"既改變呢?
♥向極限挑戰!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-02-08
你有無記錯呀?獄之探戈最初出時在yahoo抽的,我抽中就入,那時低攻到爆,唔好話四分一血都扣不到,中10  hit連十分一都無,而家勁了很多。
出酋空咒再連獄之探戈,可謂屈爆,而且還可以在浮空時間中,連出二野獄之探戈,因為起收手都好快。
咁都仲話廢我都無說話好講,改弱d招我絕對不建議,因為呢個不是月費game,是一個抽卡game,為了抽一招想得到的招,抽中後比人改弱,咁樣會影響人抽卡意欲,請唔好成日亂改招。
[ 大俠陳在2009-02-08 17:07重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-02-08
Re:Re:回 6樓(暴走疾風) 的帖子
引用第13樓火仔於2009-02-08 11:00發表的 Re:回 6樓(暴走疾風) 的帖子 :
1/2以下
但收招有防,冇左混亂,mp500變300

1/2以下同1/3都唔係差好多姐
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-02-08
引用第21樓寒月於2009-02-08 15:38發表的  :
我記得我上年玩安雅個陣,已經係[防跳跳]的出法同埋沒有混亂狀態的._.
不過我個陣係500mp定400mp,如果而家真係300mp我覺得係好事-_-
.......

我很久以前都玩過安雅 (應該是06年)

那時已400mp,而且一直也沒有混亂

引用第13樓火仔於2009-02-08 11:00發表的 Re:回 6樓(暴走疾風) 的帖子 :

1/2以下
但收招有防,冇左混亂,mp500變300

如果你是不清楚的

希望不要誤導別人好了。
(:
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-02-08
講真
俺都是不明白
U1如何介人?

離線szetom123
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-02-08
引用樓主火仔於2009-02-08 01:47發表的 安雅招-獄之探戈,攻擊力變了! :
各位玩安雅/唔玩既會員們:
我今日打魔王,發現了,安雅招-獄之深戈,攻擊力變了
我發現連1/3都扣唔到,隻係打唔到一個雷波1/3血,mp同出招方法都改變,由原本既擋左右攻,500mp,變成擋跳跳同300mp,雖然少在同方便
但對打任務升級,是絕冇幫助,另外加左防,當收手時,2邊既足手比雷波/功夫男既氣功炮打中,有防,雖然比之前好左,但攻擊都係廢
我唔知佢係不留都廢定點,總知今次獄之探戈比u1介中,成為左迪倫招龍王之後第二招攻擊力變在既招式,我諗會更加多人物招式改變攻擊力
.......

佢要改我地無權改變到
不過你有d字打錯左= ="
足=/=觸 弓戈5   介=/=改 尸大2  賣恕=/=埋怨  伴=/=半  賣手=/=埋手

樓主 你真係要改改下中文
[ szetom123在2009-02-08 16:24重新編輯此帖 ]
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-02-08
如果呢招係最高攻既1招
降左攻的確唔好
但如果有其他招升到lv
呢招降mp加防  就算扣攻  都可以接受
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-02-08
樓主你幾耐無玩安雅..........
我一開始玩安雅都係擋跳跳都無混亂
離線-__________-
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-02-08
不嬲都係咁,獄戈打vs勁有用架
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-02-08
記住哦,係125lv 1lv既獄之連打魔王怪雷波1/3都沒有,太過份了

睇完這句後    笑了...
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-02-08
如何

樓主如果解釋你所說的改變

如果事實不是帖中所說的,請把帖了關去以免誤導
(:
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-02-09
引用第31樓bon1於2009-02-08 23:53發表的  :
如何
樓主如果解釋你所說的改變
如果事實不是帖中所說的,請把帖了關去以免誤導

我唔係亂講
打魔王d怪,嘩,你丫爺呀,扣得果少少,仲要比人彈開
我用咁多人,真係未試過,霸流都1/4啦,佢1/3都冇,打士兵例外

域多同歷奇同安雅同類冇咩人玩
但佢地果招最高可以1/5,但安雅招獄之連1/3都冇,士兵打成3-4下先死,加左爆極破就2下-3下
霸轟差唔多秒人
破閃就算扣得少都唔會4下先死
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-02-09
引用第32樓火仔於2009-02-09 00:01發表的  :
我唔係亂講
我用咁多人,真係未試過,霸流都1/4啦,佢1/3都冇,打士兵例外
.......

你講野好似有D語無倫次= =
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-02-09
招野有成10hit 範圍大 係你自己唔識用
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-02-09
引用第34樓cooldude於2009-02-09 01:20發表的  :
招野有成10hit 範圍大 係你自己唔識用

雖然未用過...但被人屈過-.-
幾好丫...安雅很多招可以升LV....
P.S你含腳簽名比我家姐見到話左聲惡心:p-_-
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-02-09
引用第35樓std的917於2009-02-09 02:05發表的  :
雖然未用過...但被人屈過-.-
幾好丫...安雅很多招可以升LV....
P.S你含腳簽名比我家姐見到話左聲惡心:p-_-

好明顯你家姐未比人含過
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-02-09
引用第32樓火仔於2009-02-09 00:01發表的  :
我唔係亂講
.......

這跟你無證無據地說改廢了有什麼關系?

引用第41樓中毒魔人於2009-01-25 17:15發表的  :

唔知就收聲啦

講野無重點

(agree)
(:
離線tommyhung123
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-02-09
我唔係亂講
.......

唔高攻就係到嘈,好多人d招都好低攻,鬼鎧150lv打魔王6分1都無,仲要招招起手無防
你玩咁多人仲唔知好多人d招低攻到爆(陸島,烏邪,勇心)
,安雅個招無變過(好似勁左少少)打迪下兩下死
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-02-09
引用第38樓tommyhung123於2009-02-09 17:06發表的  :
唔高攻就係到嘈,好多人d招都好低攻,鬼鎧150lv打魔王6分1都無,仲要招招起手無防
你玩咁多人仲唔知好多人d招低攻到爆(陸島,烏邪,勇心)
,安雅個招無變過(好似勁左少少)打迪下兩下死

我真係冇野好講,扣雷波都唔知有冇1/3,你拿d冇咩人玩,但少收既人比,我真係冇哂野講
勇心都叫低攻,咁安得佬果d叫咩
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個