切換到寬版
  • 5368閱讀
  • 107回復

(請大家深思)嗯 大家鐵定把我忘掉了 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-06-24
lfo改都無謂,注定要滅亡.
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-06-24
引用第20樓小戰士於2009-06-24 21:03發表的  :
lfo改都無謂,注定要滅亡.

同意- -
不過預左,冇乜野online可以好長壽
離線4679123
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-06-24
引用第17樓阿里路亞於2009-06-24 21:00發表的  :
我覺得冇必要要慳錢去玩呢隻game囉- -
直頭唔買仲好- -慳d錢買d唔真實o既野-0-食左佢算喇
我都有d後悔當初用咁多錢玩呢隻game囧

一黎只係例子 - -
二黎果啲係廢話, 之後果段先係講返個問題
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-06-24
引用第22樓4679123於2009-06-24 21:17發表的  :
一黎只係例子 - -
二黎果啲係廢話, 之後果段先係講返個問題

貴左買返黎,預左用完1年之後就比人改
冇人會咁搵笨仲踩落去嘛- -
起碼我唔會-0-年年買一次貴野玩完一年
幾年幾年夾埋d錢,拎去食讀勁野仲正
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-06-24
對住d牛皮燈籠的人是無用的 (茶
離線sammon
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-06-24
引用第24樓法伊於2009-06-24 21:23發表的  :
對住d牛皮燈籠的人是無用的 (茶

好一個中文人,你系教師?(失禮的問
弱智仔廁所為上
串我,我都串你
所謂以其人之道,還治其人之身
點呀,弱智仔,返火星la
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-06-24
引用第25樓sammon於2009-06-24 21:29發表的  :

我認為這個成語
一般的小學生已識
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-06-24
引用第25樓sammon於2009-06-24 21:29發表的  :

一D好簡單既中文成語

(你搵到信和 2000FUN係邊未牙 搭升降機 都會去到)
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-06-24
引用第11樓lugia於2009-06-24 20:48發表的  :
支持~
根本上 大多老手都唔出聲
幾時到你地班新手係到嘈

因為新手是沒有自制能力的
再加上玩LFO的大部分都是小學生和初中生
some of them的思想只會想表面的東西
而不會深入了解
這一點希望可以體諒一下

但如果解釋之後
他們還要辯駁的
我們也沒什麼ideas

我自從中四開始
基本上已經沒玩了
就算入LFO也只是聊天或者買賣而已

希望各位看到這番留言
能夠有所體會吧

離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-06-24
好無聊呀~
ibbs過一段時間總係有人起度發d論文

發呢篇野既時候,你有冇諗過
"唔玩既,唔該你走
唔該唔好唱衰佢 "

第一,你冇資格要我地唔好唱衰佢
第二,對一隻game既評論又關你事的"?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-06-24
引用第29樓爆丸=]於2009-06-24 21:41發表的  :
好無聊呀~
ibbs過一段時間總係有人起度發d論文
發呢篇野既時候,你有冇諗過
.......

什麼資格不資格
只是意見而已

離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-06-24
引用第27樓乂百樂乂於2009-06-24 21:34發表的  :
一D好簡單既中文成語
(你搵到信和 2000FUN係邊未牙 搭升降機 都會去到)

屋企人成日用xdxd
(好似係搭電梯上一層就係- -個次買日曆我都逐層行下-0-冇野做加未行過)
離線vincentkwan1
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-06-24
引用第10樓墮落惡魔於2009-06-24 20:47發表的  :
1.0  @@
記番起自由入房打關 @@
記番起有人開雅典,成班人會衝入去
記番起一齊升Lv 的日子 @@

那個才是我們尊敬的lfo
我們開心同心過關斬將,就算果陣我個星奇打到去冰火島就死,都係好開心咁玩...
離線自己

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-06-24
一開始玩個陣連學校要用鎖匙入個度都過唔倒-.-
打佐好多次學校先2lv

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-06-24
引用樓主4679123於2009-06-24 20:29發表的 (請大家深思)嗯 大家鐵定把我忘掉了 :
* 樓主, 我 ,是來自第三組別(Band3)的學校,文筆甚差,望見諒
====
呃, 大家好
.......

樓主你的精神同 意向是好的 , 我同意的 , 支持的

但是.....(以下內容表達個人立場)

第一、
在很久以前, 我已經重申
你不喜歡的遊戲, 你可以不玩, 放棄它
但你不能去埋怨它的一切

論點1 . 你所講的埋怨 , 有D蒙糊....
首先的[唱衰佢]好明顯有誹謗成分 , 不必再加討論
跟住健康好似同金錢沒有太大關係....當然我亦同意樓主反對[話U1昆$的人]
拿$出來是自己 , 看不清楚可以問 , 最後責任都在自己身上 , 在不涉及法律下
最後你所話的[貴] , 不知你是針對咩人 , 但是最未果句好似有小小挑釁成分...

LFO已經改緊

論點2 . 我不知樓主講邊方面......
招的 , 本人立場不[喜歡]改 , 原因都講過....自己對角色的投入太深了 , 很不捨得(或者可以甘講)
bug的 , 雖然有人話沒有無bug的game , 但是不代表不理他 , 只望U1加油
本人亦不想有玩家放棄LFO , 始終在LFO可以識到好多朋友 , 一齊打關好開心呢 !

論點3 . 在那post已留言想看去第4頁....

其實以上都為本人意見 , 大多數都是為左提高分析能力和中文水平 , 不過我自己都不太知自己講咩...
所以最好不好看 ~
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-06-24
引用第15樓自己於2009-06-24 20:57發表的  :
呢隻game最失敗地方:
1)不停量產以前d人好貴/好辛苦得番黎既人物/招式
2)d野年年貴過一年
3)bug/外掛橫行

你既第一係有嚴重既矛盾同不合攞輯問題
請你想下你第一點有咩問題先
離線
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-06-24
如果你係cz個位
我冇忘記你
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線風↖↗雪
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-06-24
果d小白照話lfo咩差咩差
但係自己就照玩果下先好笑
有人話lfo昆錢
你幾時見到online game唔係昆錢
你明知佢昆都仲(棕)個頭埋去  抵死啦
外掛/bug呢d野
如果唔係人發明/發現
點會有   呢d唔係u1既錯
係果d唔想公平打機既人既錯
係果d整出尼既人既錯
點解要話埋u1
唔通個game多外掛就係公司既錯?

請所有小白留意自己既言行
舉出尼既point毫無道理既話
不如唔好數出尼
廢事比人話低水平啦
離線francis
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-06-25
光明仔and戰鬥吧,我同你都唔知佢地究竟與u1發生什麼事,所以點解每次都要搵左光明仔/ad做反u1代言人?光明仔對u1既見解,你地有冇認真睇過/想過?當然認同與否係閣下既事。
lfo有好多不足之處,有好多改善空間,但u1只會凡事錢行先,其它既野就不聞不問,或隻眼開隻眼閉,如排行榜個bug,3月到e家冇整過、又例如,點解安雅/地尊/天尊大跳有缺陷,1轉大跳/斜跳唔到?我send左好多e mail比gm,卒之,改左小小,異左先大跳/斜跳到,問題就係度,e家新出既關卡/任務周不時要大跳,好似燃燒咁,你話幾高難度?
戰回隻索特,好老實講佢1出果時我都send過信比gm,我問佢你地設計e版,gm有冇人單挑贏過?好多人都卡左係e版,過唔到e版,d人點會買新包入序?我好多盟友就係咁不辭而別,放棄左隻game。
總之就心淡喇

放迪倫acc
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-06-25
引用第38樓francis於2009-06-25 00:22發表的  :
光明仔and戰鬥吧,我同你都唔知佢地究竟與u1發生什麼事,所以點解每次都要搵左光明仔/ad做反u1代言人?光明仔對u1既見解,你地有冇認真睇過/想過?當然認同與否係閣下既事。
lfo有好多不足之處,有好多改善空間,但u1只會凡事錢行先,其它既野就不聞不問,或隻眼開隻眼閉,如排行榜個bug,3月到e家冇整過、又例如,點解安雅/地尊/天尊大跳有缺陷,1轉大跳/斜跳唔到?我send左好多e mail比gm,卒之,改左小小,異左先大跳/斜跳到,問題就係度,e家新出既關卡/任務周不時要大跳,好似燃燒咁,你話幾高難度?
戰回隻索特,好老實講佢1出果時我都send過信比gm,我問佢你地設計e版,gm有冇人單挑贏過?好多人都卡左係e版,過唔到e版,d人點會買新包入序?我好多盟友就係咁不辭而別,放棄左隻game。
總之就心淡喇

無批評無進步,無佢地極力推動,u1行得更慢,你好應該多謝佢地。
你身邊玩呢個game的朋友走晒,你仍然堅持,值得加許,總有野吸引你留下的,還是你有期望呢?
game友來來回回必然的事。
小導返回lfo,相信都是因為lfo搞平衡而回來,因屈機而離開,平衡而返?
打機是娛樂好玩就玩,悶就唔玩,想玩就回來再玩。
不過呢d主題,以後無謂再開,是一個改變不了的事實,他們反u1的理據有對也有錯,不過卻叫u1不敢懶惰。

題外話:
平衡又是一個大改革,實有人怒氣衝衝離去,又不滿而逃。
也有像小導、屈比等等,再度回來,感覺上很多舊玩家回來,新血就不多,不境lfo已幾年,要玩的一早已開始玩左了。
支持與不支持都已經是事實,
WhatsApp、WeChat:61301310
快速回復
限100 字節

上一個 下一個