切換到寬版
  • 4094閱讀
  • 94回復

陸道控影 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-07-16
引用第19樓火仔於2009-07-16 13:58發表的  :
改控影?你變廢佢味隻係同人講,陸道無得升lv,有好多人物比u1所謂既平衡,搞到無防,低攻,低攻都算,你無防,玩咩,控影術雖然一定改,最多就變低攻,如果u1今次平衡係就幫極冷門人物既話,我諗你地唔會制

U1要平衡,你有得SAY NO咩?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-07-16
引用第20樓ttyyuu於2009-07-16 14:00發表的  :
U1要平衡,你有得SAY NO咩?

平衡?,平佢個死人頭,改到d人無防,咁就叫平衡,係呀,vs考你技術,咁你打任務升lv點呀,未出招就比人成班成班咁打,研究所(任務果隻),你未出招就比班黑狗,藍蜂屈你機,記住,係未出招就比人破,仲要比人屈你機,係完全無法子出招打番佢地(例如:歷奇),諗番幾個星期之前我個歷奇由第一格打怪打到去山洞,加下連山洞都未到就掛左,全因為咩,佢所謂既平衡(佢=u1),改左歷奇招係好,不過命中提高左有咩用
?無咩用架,隻程強迫你用異來打任務,你可想知我幾慘,打任務竟然要吹到出異,我平時打咩都係一轉,佢竟然要我地用異,異轉得果3分幾鍾,又唔改異,係改一轉,佢咁樣叫平衡呀,不如連d屈機任務果d怪都變廢,經驗就更多,年年咁多玩家比咁多錢佢,加下竟然搞d咁既野,為咩,平衡旺,平衡旺!
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-07-16
呢d野你唔洗出聲u1都會做野- -
遲早only
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-07-16
改陸道控影...唔改攻,淨刪一開始既動作,直接射影子@@(幻想中...)

回:我鐘意陸道招追十同控影,好好用@@改廢晒就慘LOR
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-07-16
引用第21樓火仔於2009-07-16 14:09發表的  :
平衡?,平佢個死人頭,改到d人無防,咁就叫平衡,係呀,vs考你技術,咁你打任務升lv點呀,未出招就比人成班成班咁打,研究所(任務果隻),你未出招就比班黑狗,藍蜂屈你機,記住,係未出招就比人破,仲要比人屈你機,係完全無法子出招打番佢地(例如:歷奇),諗番幾個星期之前我個歷奇由第一格打怪打到去山洞,加下連山洞都未到就掛左,全因為咩,佢所謂既平衡(佢=u1),改左歷奇招係好,不過命中提高左有咩用
?無咩用架,隻程強迫你用異來打任務,你可想知我幾慘,打任務竟然要吹到出異,我平時打咩都係一轉,佢竟然要我地用異,異轉得果3分幾鍾,又唔改異,係改一轉,佢咁樣叫平衡呀,不如連d屈機任務果d怪都變廢,經驗就更多,年年咁多玩家比咁多錢佢,加下竟然搞d咁既野,為咩,平衡旺,平衡旺!

u1肯聽人意見就唔會經常比人鬧
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-07-16
引用第22樓牙笨於2009-07-16 14:10發表的  :
呢d野你唔洗出聲u1都會做野- -
遲早only

我唔洗出聲?,係呀就動漫呀嗎,去動漫罵朱生,無可能啦,關佢咩事,佢係總裁,佢就係出咩野,d野幾平幾貴姐,罵就係制組果班笨蛋,出親咩就有咩bug,出11.0d號有問題,之後到入卡有問題,電話就成日唔接,某程度上係班制所謂,我玩左4年幾,有邊年會話佢地好,加下平衡平到去尊者,叫得做尊者就要廢,真係比佢吹兵乒,陸道都係元武會四人組其中一個,都係勁,制組班人就認為屈所以改,到時改控影,d人一定罵到佢死

唉,真係慘,玩足4年,d衰野就年年都有,連我d主玩人物都要廢,真係慘
離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-07-16
引用第21樓火仔於2009-07-16 14:09發表的  :

咁樣就係叫平衡law...
d屈機招改到冇防絕對正常...
招梗係要慢慢改架喇...
一日改晒你都做唔到喇聰明仔~
講真...
任務唔算屈機...
係任務入面既關卡離譜ja...
係d關入面跌死算唔算個關屈機呢?
lfo ac已放...本人從lfo消失
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-07-16
引用第26樓紅〝月於2009-07-16 14:19發表的  :
咁樣就係叫平衡law...
d屈機招改到冇防絕對正常...
招梗係要慢慢改架喇...
一日改晒你都做唔到喇聰明仔~
.......

3大飛街死既關同任
龍翼外傳下集
女媧的勇氣
燃燒生命的武者
9.0主角路線1(唔計拯救迪倫)

p.s我自己都有玩陸道,不過極少打vs,所以我唔認為屈,菲沙我玩vs就更加唔洗講,唔出鑽風,如果對住屈狗就例外,唔信就開場我同你打場,用菲沙
離線ngan1234
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-07-16
我諗U1想改到冇晒禁招
離線疾豹影使
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-07-16
始終都要等...
疾豹小店

離線ryanting
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-07-16
it's not that strong...you can dodge it easily
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-07-16
改咩招wo.........搞到而家打關升LV甘辛苦

其實只改vs場出招時D招唔同曬仲好
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-07-16
自從做佢所謂既平衡,就搞到我日日無心機玩,點知會唔會玩玩下會變廢
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-07-16
引用第32樓火仔於2009-07-16 15:25發表的  :
自從做佢所謂既平衡,就搞到我日日無心機玩,點知會唔會玩玩下會變廢

是 , 雖然我預左幾年之後收山不玩LFO

但是而家改左之後 , 覺得U1會愈改愈差 , 令我好想趁未改到最差前快D放棄他

我玩左好多年都沒停過 , 因為我好喜歡玩LFO , 識到朋友可以一齊打關 , vs交流

如果真是要改 , 最少比我們重新學招 , 再不是照我的只改vs場出招時D招唔同曬仲好
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-07-16
引用第33樓光之使者於2009-07-16 15:33發表的  :
是 , 雖然我預左幾年之後收山不玩LFO
但是而家改左之後 , 覺得U1會愈改愈差 , 令我好想趁未改到最差前快D放棄他
.......

其實根本上佢就想班極冷門人物比多d人玩,柏高果班,又無異又唔勁,d點又廢,我超憎呀真,豬迪,柏高果d,又唔係勁,樣又衰,抽中蝕錢到咩咁,因為要就e班廢人物,所以,七聖尊,霸道人物,青狗三人組,元武四人組,要就佢地變廢,咁味更加唔平衡(望我講d野可以上到u1論壇,比制組班豬頭睇下)
離線黃刀狂
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-07-16
倘若陸道的控影要改爛...那一堆招都得跟著改爛了,因都有與控影一樣之效果...

例如:達摩.荊脊等等...

都有一樣效果...不過若陸道此招改爛後,恐怕沒幾個人會要用此招了...

不過陸道也沒幾招強的,倘若改這吃飯招...似乎太超過了點。

回天腿=搞笑移位?

忍流=格招太爛...還可以防禦住。

追魂十字斬=異轉前唯一劍術,突擊用...但格招也爛...

五連鏢=目前與衝鋒鏢唯一好用的安全招其一。

人偶:只有格招強...要打中人有點難。
離線天殘啊暪
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-07-16
=口=大家搵餐食 唔洗招招都改呀.....
離線eric22006
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-07-16
你話改就改呀
離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-07-16
引用第37樓eric22006於2009-07-16 17:20發表的  :
你話改就改呀 [表情]

就係佢話改就改
肯定會改
lfo ac已放...本人從lfo消失
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-07-16
呢招遲早都要比人改- -
所以個輪好快手升陸道,不過升升下冇癮升
仲卡左起115-0-希望佢過多幾次更新先改-0-
快速回復