切換到寬版
  • 2542閱讀
  • 47回復

[求助]已解決 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線靚仔俠
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-03
1LV打150LV 打win佢
收太陽彈
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-03
引用第17樓tomkwok12於2009-08-02 21:38發表的  :
你5比人用鳳劍架
LGOeBEAMV^  
用鳳劍又點? OZw<YR  
咪又係打成世 #2F 6}  
(暗示)真多bug呀~.~
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-03
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的  : I92c!`{  
1lv打150lv既話 KAR XC,z  
打成世都打唔完 R|Oy/RGY$  
(暗示這post)通常見意1lv打150lv都係用bug
5 i1T?  
下-口- 我1LV 打150LV 31場變尊者la bo -.-
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-03
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的 : W|U!kqU  
1lv打150lv既話 #5?Q{ORN o  
打成世都打唔完 ~P*t_cpZ  
lN,8(n?g  
1lv打150lv都係用bugx)?你冇野呀 用大劍扣唔得架?我鍾意整埋隻龐士兵出黎幫手打 唔得? 有d人物1lv用到皇衣 用埋香包你同我講唔夠打?(笑
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-04
引用第23樓d523d323於2009-08-03 21:47發表的  :
1lv打150lv都係用bugx)?你冇野呀 用大劍扣唔得架?我鍾意整埋隻龐士兵出黎幫手打 唔得? 有d人物1lv用到皇衣 用埋香包你同我講唔夠打?(笑
&XosDt  
1lv打150lv上 -ob_]CKtJ~  
問題首先就係冇得學技 冇得配點 9l+`O0.@  
就算用咩武器都好 QD LXfl/  
咪快得果DD 0 &U,WA  
不過都係要打好耐 JMu|$"o&{  
重有 %S8e:kc6  
你用召書召出黎既野既實力係會跟番你個lv而去平衡番 $Yt29AQ  
1lv用召書同人vs=冇召過咁制 \#5t%t  
仲有 皇衣+600攻 M}4%LjD  
係就係打快左 p\o=fcH%E  
不過1個150lv冇配錯點通常都有600防3000血 9?r|Y@xh]  
你用皇衣的確唔洗打成世 J/j1Yf'9  
但係都要打半世 09"C&X~  
最大問題就係 T0 WB  
你估隻隻人物一開始就夠900血可以用到皇衣 |U?5% L  
加上樓主冇講明係咩人物 yhe$A<Rl=  
所以你點知樓主用既人物or其他人用既人物係夠900血? *b?C%a9  
(暗示)通常用bug既人係特別想反駁我既說話=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-04
引用第24樓☆怒☆於2009-08-04 10:45發表的  :
1lv打150lv上 W O $PW`k  
問題首先就係冇得學技 冇得配點 T#^   
就算用咩武器都好 >#B%gxff  
咪快得果DD KzZ! CB\  
.......
>2`)S{pBD  
LFO入面有地下格鬥城呢個vs場:) ^~(vP:  
你唔知我5怪你:) K1Nhz'^=D  
講咁多廢話介紹冇用:) .]%PnJM9K  
其實呢鳳凰大劍打五主ge150幾lv升好快就得:) T[s_w-<7$  
五主ge150lv d血得1800幾到. ,v:m  
(明示)通常d用bug ge人先會講咁多廢話話人地用bug自已5用:)
[ saizen在2009-08-04 11:07重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-04
引用第25樓saizen於2009-08-04 11:00發表的  :
LFO入面有地下格鬥城呢個vs場:) 5+b[-Daz  
你唔知我5怪你:) `?{QCBVj  
講咁多廢話介紹冇用:) i4 KW  
其實呢鳳凰大劍打五主ge150幾lv升好快就得:) 7 2ux3D  
.......
)I{41/_YA  
4x.'H18  
其實我早就知 n>jb<uz  
我都係咁升名聲(雙開) 33| >u+  
只不過係D人係咁指明1lv打150lv OBi9aFoQ  
又冇講開咩場 _)Q) tOW  
通常提意1lv打150lv 但又冇講咩場 都係唔知有依個自殺場 ed4:r/Dpo  
so通常見意1lv打150lv果D都係用BUG MhNzmI&`  
升名聲一係3開 一係雙開(自殺場) %5RY Ea  
(坦白)通常用bug既都鍾意反駁我既論句=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-04
引用第26樓☆怒☆於2009-08-04 12:08發表的 :
2Ch!LS:+  
其實我早就知 g e:UliHJ  
我都係咁升名聲(雙開) Q^/66"Z:Z  
只不過係D人係咁指明1lv打150lv CFAz/x@%  
.......
/4+M0Pl  
1lv打150lv用鳳劍有幾難:) dG}fpQ3&  
可能你慣左快升炸:) X{\ >TOk   
宜家d人咁鐘意馬後炮:) +[8s 9{1{C  
講真d人5識睇更新咩:) T{d7,.:  
無謂隨便就下結論話全部人5知:) $-YS\R\9x  
(坦白)通常用bug既都鍾意反駁我既論句=]
xi8RE@gm  
驚人反駁你5識點答炸:) E{sTxO I$  
淆咪淆囉.=
[ saizen在2009-08-04 12:28重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-04
引用第27樓saizen於2009-08-04 12:18發表的  :
1lv打150lv用鳳劍有幾難:) U0t/(Jyg  
可能你慣左快升炸:) EMzJJe{Cv  
宜家d人咁鐘意馬後炮:) hc2[,Hju{O  
講真d人5識睇更新咩:) T5.1q rL  
無謂隨便就下結論話全部人5知:) 8:0QIkqk  
Q\&FuU  
你唔知情屈我 .9+"rK}u  
我都算啦 k-xh-&  
如果你唔3開or唔開自殺場 RoSh|$JF  
用鳳劍?有排打 \NKf$"x}  
我係引用人地講既野 1s8v E f  
再依據人地既說話去分析 5t#+UR  
再者 你眼見D人係咁講1lv打150lv有咩感想? } *|_P  
原全冇講過詳情 BusD}9QqB  
唔通真係開道場慢慢打? "{105&c\  
講真所以人都會睇更新咩:) ~Tq `c  
無謂隨便就下結論話全部人知:) FFb`4.  
引用第27樓saizen於2009-08-04 12:18發表的  : Enm#\(j  
0R AmwfXm  
驚人反駁你5識點答炸:) trnjOm  
淆咪淆囉:)
KhAj`vOzK  
咁你慢慢=] J?Brnf.  
見到你真係淆晒=](說笑XD) /c'3I  
wO&`3Q3~$  
啊!仲有 \.2?951}  
我呢幾日先玩番LFO F7gipCc1We  
我一玩番LFO就見到有新場 t%ye :  
so對戰場既新場 我都有入過去睇晒 f1(V~{N,+  
我真係一早就知道了=]
[ ☆怒☆在2009-08-04 12:39重新編輯此帖 ]
離線wuyiuchun
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-04
雙開屈自己個150LV上 K)~ m{  
就升到啦
離線a布
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-04
停子罵戰吧! *`OgwMr)M  
---------------------------- h 92\1,  
1lv打150就可以了!
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-04
引用第30樓a布於2009-08-04 13:02發表的  : c9imfA+e  
停子罵戰吧! 2-5AKm@K  
---------------------------- fH~InDT^  
3&'ll51t  
止=卜一2 l G12Su/  
又係1lv打150lv 7|LJwXQ-  
講下點打法仲實際啦...
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-04
引用第30樓a布於2009-08-04 13:02發表的  : wHm{ 4  
停子罵戰吧! D>M a3g  
---------------------------- `$oGgz6ZT  
l'=H,8LfA  
幾時有罵過? ppr95 Y]^  
咁好笑既
離線§影
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-04
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的  : $;NxO0$  
1lv打150lv既話 H.|v ^e  
打成世都打唔完 BwtjTwd  
ucP }( $  
我笑了,我用奧龍用裝+晝夜刃打唔完,真好笑
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-04
引用第33樓§影於2009-08-04 14:14發表的  :
E>|[@Z  
呢個類似既問題 ?K, xxH  
我已經答左 5dc24GB>_  
請看24樓 Z)E[B v=  
我都覺得好好笑^^
離線§影
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-04
引用第34樓☆怒☆於2009-08-04 14:17發表的  :
呢個類似既問題 Jlgo@?Lc  
我已經答左 F-i`GMWC  
請看24樓 (p4|,\+  
我都覺得好好笑^^
9_yO 6)`  
好笑,用香包唔夠900hp用唔到?晝夜刃好扣mp?
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-04
引用第35樓§影於2009-08-04 14:20發表的  :
AKW M7fI  
真係好好笑^.^ 'N1_:$z@(  
我幾時講過香包 }yM /z  
我講緊皇衣 :N!Fe7H,  
你係咪睇唔明我24樓既答案呀?(笑
離線§影
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-04
引用第36樓☆怒☆於2009-08-04 15:00發表的  :
真係好好笑^.^ JNY;;9o  
我幾時講過香包 Z";~]]$!Y  
我講緊皇衣 K9JW&5Q  
SplE Y!.k  
我幾時同你講緊皇衣>.<
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-08-04
引用第37樓§影於2009-08-04 15:03發表的  :
F Qtlo+3  
你自己講錯左D咩都唔記得orz.... OnO56,+S^  
唔記得唔緊要 <~9z.v7  
引用番比你睇^.^ ;XFo:?  
VgfA&?4[  
引用第33樓§影於2009-08-04 14:14發表的  : YGp8./ma<I  
{J`Zl1_q  
wwnl_9a  
引用第34樓☆怒☆於2009-08-04 14:17發表的  : Wj2s+L7,  
$N$ ZJC6(@  
呢個類似既問題 I@ dS/  
我已經答左 nic7RN?F<  
請看24樓 ka_]s:>+  
我都覺得好好笑^^
9NCo0!Fb  
2z/qbzG7  
引用第35樓§影於2009-08-04 14:20發表的  : S1 22. I  
`% sK F  
引用第36樓☆怒☆於2009-08-04 15:00發表的  : "#uXpCuw  
9IFK4>&O6  
真係好好笑^.^ 2{!o "6t  
我幾時講過香包 B+:'Ld](  
我講緊皇衣 1EvAV,v"  
KiXXlaOs  
引用第37樓§影於2009-08-04 15:03發表的  : _YVp$aKDR  
?yKW^,q+  
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-08-04
引用第28樓☆怒☆於2009-08-04 12:30發表的  :
咁你慢慢=] <dxc"A  
見到你真係淆晒=](說笑XD)
啊!仲有 1`1U'ibhe  
.......
SH# -3&$[  
點解你一口咬定d人用bug升:)? =n_r\z  
你岩岩玩番5怪你無知. #Z8= z*4  
之前未更新新場果陣我都好想知其他人點升:) o#V}l^uU=  
講真有好多人都未必三開到. }:UNL^e?  
講真我之前都係用鳳凰大劍開道場屈自已d150lv. ]qZs^kQ  
茱迪1lv用鳳凰大劍屈個米兒150lv 1500hp, +o]DT7W  
1分-1分半鐘就升2000幾名聲. -3 .Sr|t  
你估個個人都可以三開咩. -eH5s3:A  
之前又冇地格場.咁d人咪用鳳凰大劍升囉. T%kr&XsQX  
屈10場到就戰將.最多咪哂10分鐘到. tuzw% =Ey  
咁就叫勁慢咩? rwb7>]UI"d  
我反而覺得你咁都等5到係因為你慣左用bug升掛. !Yx9=>R  
咁一定好快架. $q`650&S*  
仲有鳳凰大劍係好多冷角升lv一定用的. rt+%&% wt  
佢攻擊力不知幾強. 你5識唔好話把鳳凰大劍廢la. \v(}@zcB|  
口口聲聲話人地bug. 證據都冇. XW]'by  
有論點冇論據喎. ?1\rf$l8  
最睇5過眼就係d人認為某d人做ge野冇用同廢. w0n.Y-v4i  
係到扮哂野. =aM(r6 C  
真到宜家鳳凰大劍都係好用ge升lv武器. 4L(/Z}(  
上面全屬個人意見.
[ saizen在2009-08-04 16:43重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
快速回復
限100 字節

上一個 下一個