切換到寬版
  • 2556閱讀
  • 47回復

[求助]已解決 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線靚仔俠
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-03
1LV打150LV 打win佢
收太陽彈
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-03
引用第17樓tomkwok12於2009-08-02 21:38發表的  :
你5比人用鳳劍架
7xT<|3 I  
用鳳劍又點? 'Uo:b<  
咪又係打成世 P#Ikj& l   
(暗示)真多bug呀~.~
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-03
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的  : eS Fmx  
1lv打150lv既話 +V\NMW4d  
打成世都打唔完 )'< zC  
(暗示這post)通常見意1lv打150lv都係用bug
_H3cqD  
下-口- 我1LV 打150LV 31場變尊者la bo -.-
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-03
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的 : %E!0,y,:  
1lv打150lv既話 p]g/iLDZ  
打成世都打唔完 ?^ +|V,<  
q B 2#EsZ  
1lv打150lv都係用bugx)?你冇野呀 用大劍扣唔得架?我鍾意整埋隻龐士兵出黎幫手打 唔得? 有d人物1lv用到皇衣 用埋香包你同我講唔夠打?(笑
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-04
引用第23樓d523d323於2009-08-03 21:47發表的  :
1lv打150lv都係用bugx)?你冇野呀 用大劍扣唔得架?我鍾意整埋隻龐士兵出黎幫手打 唔得? 有d人物1lv用到皇衣 用埋香包你同我講唔夠打?(笑
S9BJjo  
1lv打150lv上 \dMsv1\  
問題首先就係冇得學技 冇得配點 [)=FZF6kG  
就算用咩武器都好 P$QfcJq&c*  
咪快得果DD 3WVHI$A9  
不過都係要打好耐 $_UF9 l0  
重有 &pAT  
你用召書召出黎既野既實力係會跟番你個lv而去平衡番 }bTMeCgI  
1lv用召書同人vs=冇召過咁制 !14z4]b  
仲有 皇衣+600攻 j?(QieBH  
係就係打快左 fe$WR~  
不過1個150lv冇配錯點通常都有600防3000血 KKzvoc?Bt  
你用皇衣的確唔洗打成世 ij),DbWd  
但係都要打半世 G#*;3X$  
最大問題就係 6bn-NY:i  
你估隻隻人物一開始就夠900血可以用到皇衣 b +_E)4  
加上樓主冇講明係咩人物 {Q"<q`c  
所以你點知樓主用既人物or其他人用既人物係夠900血? tpD?-`9o  
(暗示)通常用bug既人係特別想反駁我既說話=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-04
引用第24樓☆怒☆於2009-08-04 10:45發表的  :
1lv打150lv上 G ;;~xfE'  
問題首先就係冇得學技 冇得配點 vo-{3]u#=  
就算用咩武器都好 v2'J L(=  
咪快得果DD i]z i[Zo$  
.......
h(-&.Sm")H  
LFO入面有地下格鬥城呢個vs場:) !)=o,sVA  
你唔知我5怪你:) 8E+l; 2   
講咁多廢話介紹冇用:) jlBCu(.,_  
其實呢鳳凰大劍打五主ge150幾lv升好快就得:) }t'^Au`X  
五主ge150lv d血得1800幾到. fL;p^t u3  
(明示)通常d用bug ge人先會講咁多廢話話人地用bug自已5用:)
[ saizen在2009-08-04 11:07重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-04
引用第25樓saizen於2009-08-04 11:00發表的  :
LFO入面有地下格鬥城呢個vs場:) 4#q JX)/  
你唔知我5怪你:) G6 5N:  
講咁多廢話介紹冇用:) D$E9%'ir  
其實呢鳳凰大劍打五主ge150幾lv升好快就得:) ` t&;Yk]-L  
.......
C 5 UDez  
2\de |'  
其實我早就知 ~*Qpv&y)  
我都係咁升名聲(雙開) x["  
只不過係D人係咁指明1lv打150lv nif' l/@"  
又冇講開咩場 ]s@8I2_  
通常提意1lv打150lv 但又冇講咩場 都係唔知有依個自殺場 #7h fEAk  
so通常見意1lv打150lv果D都係用BUG V&H8-,7z  
升名聲一係3開 一係雙開(自殺場) (02(:;1  
(坦白)通常用bug既都鍾意反駁我既論句=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-04
引用第26樓☆怒☆於2009-08-04 12:08發表的 :
lG>e6[Wc  
其實我早就知 z 5+]Z a~  
我都係咁升名聲(雙開) LW5ggU/  
只不過係D人係咁指明1lv打150lv $]JIA|  
.......
Eo&qc 17)`  
1lv打150lv用鳳劍有幾難:) ,D,f9  
可能你慣左快升炸:) \|` Pul$  
宜家d人咁鐘意馬後炮:) `+c9m^  
講真d人5識睇更新咩:) #`0z=w/)  
無謂隨便就下結論話全部人5知:) .fY<"2g  
(坦白)通常用bug既都鍾意反駁我既論句=]
_C=[bI@  
驚人反駁你5識點答炸:) ArzsZ<\//  
淆咪淆囉.=
[ saizen在2009-08-04 12:28重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-04
引用第27樓saizen於2009-08-04 12:18發表的  :
1lv打150lv用鳳劍有幾難:) 8!Mzr1:  
可能你慣左快升炸:) N<"6=z@w+  
宜家d人咁鐘意馬後炮:) {&u7kWD|  
講真d人5識睇更新咩:) bTy)0ta>AF  
無謂隨便就下結論話全部人5知:) <;0N@   
';|>`<  
你唔知情屈我 {^5<{j3e  
我都算啦 G|oB'~ {&  
如果你唔3開or唔開自殺場 &\ lS  
用鳳劍?有排打 [piF MxZP  
我係引用人地講既野 pXj/6+^  
再依據人地既說話去分析 Q*&aC|b&  
再者 你眼見D人係咁講1lv打150lv有咩感想? ^'53]b:  
原全冇講過詳情 SO Q-D4q  
唔通真係開道場慢慢打? vp75u93  
講真所以人都會睇更新咩:) gXLZ)>+A+  
無謂隨便就下結論話全部人知:) \{=`F`oB=  
引用第27樓saizen於2009-08-04 12:18發表的  : m<,G:?RM  
uQtk|)T E  
驚人反駁你5識點答炸:) <bXWkj  
淆咪淆囉:)
S]%U]  
咁你慢慢=] m-S33PG{  
見到你真係淆晒=](說笑XD) ;E?  hz  
YEPG[W<kg  
啊!仲有 5OW8G][  
我呢幾日先玩番LFO  b|8>eY  
我一玩番LFO就見到有新場 ,#jhKnk2e  
so對戰場既新場 我都有入過去睇晒 y_4krY|Zx  
我真係一早就知道了=]
[ ☆怒☆在2009-08-04 12:39重新編輯此帖 ]
離線wuyiuchun
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-04
雙開屈自己個150LV上 LXu"rfp  
就升到啦
離線a布
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-04
停子罵戰吧! )lDIzLp  
---------------------------- #u<o EDQ  
1lv打150就可以了!
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-04
引用第30樓a布於2009-08-04 13:02發表的  : e@,u`{C[  
停子罵戰吧! -wf RR>)d  
---------------------------- <h@z=ijN  
s*)41\V0  
止=卜一2 >: W-C{%  
又係1lv打150lv VTJIaqw  
講下點打法仲實際啦...
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-04
引用第30樓a布於2009-08-04 13:02發表的  : @q> ktE_  
停子罵戰吧! SLJ&{`"7  
---------------------------- G%7 4v|cd  
S(>@:`=  
幾時有罵過? })o~E  
咁好笑既
離線§影
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-04
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的  : ?~"`^|d  
1lv打150lv既話  zU f>db  
打成世都打唔完 uFwU-LCe  
)\T@W  
我笑了,我用奧龍用裝+晝夜刃打唔完,真好笑
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-04
引用第33樓§影於2009-08-04 14:14發表的  :
Xzl KP;r0  
呢個類似既問題 t *{,G k  
我已經答左 ![^EsgEB*  
請看24樓  28nmQ  
我都覺得好好笑^^
離線§影
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-04
引用第34樓☆怒☆於2009-08-04 14:17發表的  :
呢個類似既問題 BjM+0[HC  
我已經答左 :/+>e IE  
請看24樓 2 9q?$V(  
我都覺得好好笑^^
l`SK*Bm~<  
好笑,用香包唔夠900hp用唔到?晝夜刃好扣mp?
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-04
引用第35樓§影於2009-08-04 14:20發表的  :
~%`EeJwT  
真係好好笑^.^ d+tj%7  
我幾時講過香包 0f1H8zV  
我講緊皇衣 ASR-a't6  
你係咪睇唔明我24樓既答案呀?(笑
離線§影
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-04
引用第36樓☆怒☆於2009-08-04 15:00發表的  :
真係好好笑^.^ 3!aEClRtq  
我幾時講過香包 D3y>iQd   
我講緊皇衣 wS V@=)H\:  
l8^y]M  
我幾時同你講緊皇衣>.<
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-08-04
引用第37樓§影於2009-08-04 15:03發表的  :
OF8WDo`  
你自己講錯左D咩都唔記得orz.... &$F[/[Ds+  
唔記得唔緊要 -D#5o,]3  
引用番比你睇^.^ T%kKVr  
frc{>u~t  
引用第33樓§影於2009-08-04 14:14發表的  : KaW~ERx5  
Rboof`pVt  
$T),DUYO  
引用第34樓☆怒☆於2009-08-04 14:17發表的  : p.C1nh  
cz#_<8'N  
呢個類似既問題 4 [1k\  
我已經答左 >$uUuiyL4  
請看24樓 e\r7BW\Y  
我都覺得好好笑^^
pDOM:lGya  
[/OQyb4F<  
引用第35樓§影於2009-08-04 14:20發表的  : MtUY?O.P2  
&2{]hRM  
引用第36樓☆怒☆於2009-08-04 15:00發表的  : c|lU(Tf  
#W|!fILL  
真係好好笑^.^ IBET'!j4"  
我幾時講過香包 WYLX?x  
我講緊皇衣 >)^N J2Fd  
fLNag~  
引用第37樓§影於2009-08-04 15:03發表的  : o8{<qn|  
W`x)=y]Z  
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-08-04
引用第28樓☆怒☆於2009-08-04 12:30發表的  :
咁你慢慢=] Q]# Z9H  
見到你真係淆晒=](說笑XD)
啊!仲有 OQFi.  8  
.......
F;kvH  
點解你一口咬定d人用bug升:)? B {aU;{1  
你岩岩玩番5怪你無知. W-XpJ\_  
之前未更新新場果陣我都好想知其他人點升:) ffk4mhH  
講真有好多人都未必三開到. }9CrFTbx;  
講真我之前都係用鳳凰大劍開道場屈自已d150lv. iyj3QLqE  
茱迪1lv用鳳凰大劍屈個米兒150lv 1500hp, XG&K32_fs  
1分-1分半鐘就升2000幾名聲. X NE+(Bt  
你估個個人都可以三開咩. } 0;Sk(B>  
之前又冇地格場.咁d人咪用鳳凰大劍升囉. C[8KlD  
屈10場到就戰將.最多咪哂10分鐘到. )6{P8k4Zr  
咁就叫勁慢咩? 1lcnRHO  
我反而覺得你咁都等5到係因為你慣左用bug升掛. kA^A mfba  
咁一定好快架. a,n93-m(m  
仲有鳳凰大劍係好多冷角升lv一定用的. jNc<~{/  
佢攻擊力不知幾強. 你5識唔好話把鳳凰大劍廢la. 5B*qbM  
口口聲聲話人地bug. 證據都冇. $.:3$et@/  
有論點冇論據喎. fHfY}BQS  
最睇5過眼就係d人認為某d人做ge野冇用同廢. y5u\j{?Te  
係到扮哂野. |I^y0Q:K  
真到宜家鳳凰大劍都係好用ge升lv武器. !SF^a6jT  
上面全屬個人意見.
[ saizen在2009-08-04 16:43重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
快速回復
限100 字節

上一個 下一個