切換到寬版
  • 2871閱讀
  • 42回復

[求助]我想問迪雲應該點打神母號? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線883516
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-16
最好搵人幫手打啦 一個人好難
離線承仔
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-16
你5好比佢拉遠功,行去佢到出真昇is ok
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-16
引用第21樓承仔於2009-08-16 17:12發表的  : xcu:'7'K[  
你5好比佢拉遠功,行去佢到出真昇is ok
 <nT).S>+  
我未行到去都被佢d浮游砲射死左
[ chankahei在2009-08-16 18:21重新編輯此帖 ]
賤價放絕猛/超旋/光流裂/天使擁 !!!
(全部面交,回帖後pm or add msn自出)
msn:[email protected]
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-17
引用第14樓放acc的人於2009-08-09 16:06發表的 : h"+|)'*n  
你用bug裝  咩都都1野 #i~2 C@]  
^ s@'nKc  
仲有bug裝的嗎 $j!VJGVG  
回樓主:叫個迪倫/奧昇/亨利幫手吧 peak可以搵我/pika幫
離線883516
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-17
真昇連埋d炮一齊打應該ok
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-17
引用第23樓d523d323於2009-08-17 22:42發表的  :
仲有bug裝的嗎 'v"{frh   
回樓主:叫個迪倫/奧昇/亨利幫手吧 peak可以搵我/pika幫
ag$mc8-p[  
多曬你既好意,但係冇人入到我room的 $0MP*TFWa  
仲有,果個應該係奧龍,唔係奧昇
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-17
引用第24樓883516於2009-08-17 23:19發表的  : Ed%8| M3  
真昇連埋d炮一齊打應該ok
,rB"ag !  
真昇你要敵人係水平線上先打到,但係果d浮游砲係水平線上d,下d就可以開砲打你........ szY=N7\S*  
用爆烈真龍波得唔得?
離線tom10304
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-18
找奧龍150lv上
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-18
引用第27樓tom10304於2009-08-18 16:16發表的  : Y"G U"n~  
找奧龍150lv上
m@hmu}qz-  
我鬼唔知咩.........都話我間room冇人入到
離線川爻仔
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-18
狂用地龍波同終昇可以的
有送卡活動
http://ibbs.hk/read.php?tid=72947
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-18
如果神母同迪雲既技術係一樣既話 P@ewr}  
迪雲除屈招根本無勝算 #rL%K3'  
9o<}*L   
就算180up奧龍都冇100%信心羸神母 cqzd9L6=  
> uS?Nz5/  
招咩粒子球根本上玩哂 L&wJ-}'l  
高攻(係人都知) u~#QvA~]  
有元力包圍 高防 9$&+0  
就算命中自身 都一樣高防 H6ff b)&  
v:*t5M >  
基本上神母只有粒子係主攻 ^qL2Q*  
其他招唔可以話廢 但係中既機會都少 .\kcWeC\  
絕大部分人都係死係粒子球下 8}m bfu o1  
nJJ9>#<g$  
就算得400攻 一下都可以打到普通異轉角色成1/4or up %vjLw`  
範圍極大 命中率超高 vkdU6CZO  
$dAQ'\f7  
仲有神母加點本身就係神 HC0q_%j  
100lv夠比唔少異轉角色 Qp{gV Ys  
150lv(唔留點)就更加變血牛 (fmcWHs  
1eC1Cyw  
未有異神母都咁大殺傷力 假如有異 600攻 其他人可以摺埋 aRBTuLa)fo  
}`g:) g J  
迪雲基本所有招都係近攻 ?{ s!.U[T@  
百烈拳 昇龍 超昇 氣功 真龍 打神母係廢的 fs U6o4  
一招粒子球就清哂+反殺 %G6ml,  
#J. v[bOWQ  
你出招唔可以同神母鬥撞 必輸 Bl5*sfjG  
要用龍光炮(連出) 係佢出遠攻/粒子球 既時候係後面出 佢收手應該會中 SFrQPdX6V  
迪雲可以打基本得e d ;[%_sVIy  
#s JE{Tb  
異轉我覺得冇乜用 就算終昇 唔係0距破唔到佢 佢一定格住反殺 z;:c_y!f  
如果佢識上下滾地 地龍波都冇乜用.... >C"f'!oM,j  
k=,,s(]tx  
@OOnO+g  
神母本身勁到笑左 迪雲打太難....
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-18
樓主可以召隻com出黎 引開冇注意 之後一路用龍光 一路飲mp水 Xz)UH<  
(對 是奧龍不是奧昇-_-)
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-18
我係講緊d浮游砲難打...................
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-18
引用第32樓chankahei於2009-08-18 22:22發表的 : |J: n'}  
我係講緊d浮游砲難打...................
0TA{E-A   
但你又話點打神母號 = =
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-18
引用第33樓d523d323於2009-08-18 22:23發表的 :
但你又話點打神母號 = =
p<b//^   
咁打神母號都要打埋係佢側邊果d浮游砲 4 DhGp  
其實而家最難打係果d浮游砲,如果淨係打神母號一個,勁易啦
離線65767548
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-18
如果唔禁招咪用真昇同佢打囉... USF9sF0l  
禁招既話咪異轉同佢打-.-
收元力淨化器...放多個ac呀!!
我個post係
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-18
用技打佢:) 真龍追風xdd
離線包租公
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-20
全魔劍自己C晒
離線52052055
發帖