切換到寬版
  • 5393閱讀
  • 143回復

睇某雜誌講話玩開LFO既小朋友已經大過左,係時候轉玩DNF。 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿民
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-18
引用第13樓alex2007於2009-08-18 15:55發表的  :
要玩好lf2 同 lfo係一件好難的事!!

反對!

錢解決到的事便不是難事
離線tony56
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-18
DNF好似大陸個度傳過黎
P.S:不過我仍覺得LFO好玩,仲有,玩ONLINE game無分年齡
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-18
引用第20樓阿民於2009-08-18 16:23發表的  :
反對!
錢解決到的事便不是難事

的確
而且我覺得好笑的地方係,
個文章講過幾隻game
例3小,天關,
但你題目只講DNF
(DNF對我來講的確幾好,最小唔洗$就可以出灑d招)
另一個可笑的地方就係lfo的老闆
話佢e隻game係想比d小朋友玩
小朋友sin係目的?
可笑!
小朋友何來甘多$抽卡
小朋友何來有$買300,500一個包ar?
這樣已知個lfo老闆的個個腦生左係屎忽到/掉左都唔知/連生都冇生過
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-18
吞2得d掛機佬:)
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-18
引用第11樓暗·死神於2009-08-18 15:52發表的  :
但事實上DNF係人地眼中的確係好玩就係甘
就如你一樣覺得lfo好玩
而且係人地眼中(未用過lfo的人)就係一隻超~~~on7+2的game
因為lfo係由lf2轉出來的,
但lf2係好耐之前比例為小朋友玩的game
.......

你買左壹本便秘黎睇左未?幾時有提過天關Y?定係你係爛橙做野做傻左,過黎ibbs講野時先洗下個腦先啦!本野度提過3隻遊戲,一隻雙截龍、一隻吞食天地,佢都冇比評語喎!跟住講動漫節年年排頭位搶買炒價膠公仔個隻《小朋友齊打架》時,就吋呢隻LFO已推出多年,暗吋過時,又話D細路已經大個仔,個頭彈完LFO就即讚DNF成熟又有故事,冇咁岩Y,爛橙年年都係眼紅LFO搶走晒三小俠楓之D客我已經知道多年,但你話DNF好玩故事正我就即凸你都得,你玩過DNF未嫁?中日韓咁多人玩但點解個D地方冇人見過LFO呢?我覺得LFO正在速度同反應,但遲頓既動作遊戲DNF就偏偏係古時街機版既吞食天地老翻過黎,古老當時興,遲頓既紙板怪加上虐待狂既主角,咁點稱得上技術格鬥遊戲,連SD都不如啦,更妄想同LFO比較!
[ tsunate在2009-08-18 16:55重新編輯此帖 ]
離線52052055
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-18
大左就5玩
orz
離線loveconnie
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-18
DNF係我玩過咁多隻GAME之中最ON7+2既...
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-18
引用第24樓tsunate於2009-08-18 16:47發表的  :
你買左壹本便秘黎睇左未?幾時有提過天關Y?定係你係爛橙做野做傻左,過黎ibbs講野時先洗下個腦先啦!本野度提過3隻遊戲,一隻雙截龍、一隻吞食天地,佢都冇比評語喎!跟住講動漫節年年排頭位搶買炒價膠公仔個隻《小朋友齊打架》時,就吋呢隻LFO已推出多年,暗吋過時,又話D細路已經大個仔,個頭彈完LFO就即讚DNF成熟又有故事,冇咁岩Y,爛橙年年都係眼紅LFO搶走晒三小俠楓之D客我已經知道多年,但你話DNF好玩故事正我就即凸你都得,你玩過DNF未嫁?中日韓咁多人玩但點解個D地方冇人見過LFO呢?我覺得LFO正在速度同反應,但遲頓既動作遊戲DNF就偏偏係古時街機版既吞食天地老翻過黎,古老當時興,遲頓既紙板怪加上虐待狂既主角,咁點稱得上技術格鬥遊戲,連SD都不如啦,更妄想同LFO比較!

甘我睇果本野唔係你果本
不過壹本便秘都講game都ok好笑個wo<我未睇過
我係睇其他game書,
相信係出自同一個人講
但點解有唔同的文章出來就唔知la
(壹本便秘唔係講明星/野食的書咩)
重有,你話過黎ibbs講野時先洗下個腦先啦!
右証明你真係好冇腦
如果洗左個腦右點會係到打e d字比你睇ar,
算la你,你應該講用下個腦想野sin la
甘sin係ma
引用第26樓loveconnie於2009-08-18 17:01發表的  :
DNF係我玩過咁多隻GAME之中最ON7+2既...

剛剛登記就發甘大的偉論
一睇你就知你係天·才la
太勁la
[ 暗·死神在2009-08-18 17:19重新編輯此帖 ]
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-18
DNF一個字講曬,悶
2D D技忡要唔係勁果隻,睇落好玩實資唔好玩到爆
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-18
引用第28樓litkamwa2於2009-08-18 17:17發表的  :
DNF一個字講曬,悶
2D D技忡要唔係勁果隻,睇落好玩實資唔好玩到爆

小小la我都用到有d悶
不過好在就係唔洗買點都可以玩到全招
同有勁多裝都係打關就有,
唔洗抽
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-18
引用第29樓暗·死神於2009-08-18 17:18發表的  :
小小la我都用到有d悶
不過好在就係唔洗買點都可以玩到全招
同有勁多裝都係打關就有,
唔洗抽

咁又係,但我認為LFO忡係好玩過DNF
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-18
引用第30樓litkamwa2於2009-08-18 17:20發表的  :
咁又係,但我認為LFO忡係好玩過DNF

me too
我都重有得閒番去玩下lfo vs ga
如果要玩dnf都係玩日版好d
因為冇甘難升
可惜的是,
我玩甘多隻game中
lfo真係最多bug的一隻game
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-18
引用第31樓暗·死神於2009-08-18 17:22發表的  :
me too
我都重有得閒番去玩下lfo vs ga
如果要玩dnf都係玩日版好d
因為冇甘難升

忡有如果唔係2d 我會長玩
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-18
引用第32樓litkamwa2於2009-08-18 17:24發表的  :
忡有如果唔係2d 我會長玩

如果係3d ga話,
我相信pvp中冇人打得過漫遊(版圖)
如果你係講佢d圖係轉做3d到時就唔係太想玩
因為佢要load圖
怕佢load得慢
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-18
引用第27樓暗·死神於2009-08-18 17:12發表的  :
剛剛登記就發甘大的偉論
一睇你就知你係天·才la
太勁la

本野係face,自己買黎睇下啦,爛橙人!隻LFO咁垃圾咪黎玩啦,繼續去谷DNF嘛,學多D大範屈機招啦!有腦既爛橙人!
離線川爻仔
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-18
我覺得玩Online Game同年齡根本無關
只要你想玩就得喇
有送卡活動
http://ibbs.hk/read.php?tid=72947
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-18
去抗議啦,高舉一本便利不代表我

離線终極魔
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-18
大左就禁玩
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-08-18
引用第34樓tsunate於2009-08-18 17:31發表的  :
本野係face,自己買黎睇下啦,爛橙人!隻LFO咁垃圾咪黎玩啦,繼續去谷DNF嘛,學多D大範屈機招啦!有腦既爛橙人!

a~a~a~a~a~
第一,我冇講過lfo垃圾
e1就証明你冇睇清楚我打d咩就係到發帖亂罵人的人

第2,我唔係爛橙人,我係暗死神,唔好亂幫我改名
e1就証明你唔冇忍耐力,係甘e就係到發老皮,亂幫人改名

第3,我話我得閒番來玩lfo唔=我係到狂玩DNF,大佬ar,我要番工ar,學你咩得閒冇野做就係到嘈
e1點就証明你咩都拉來講,唔係黑就白,就算係,e個世界唔只得lfo同dnf 2隻game ar?

第4學多D大範屈機招用來做咩?用來打關就可以,而且DNF好像1個人sin得一個大範技,甘d學多d呢?
e點就証明你未玩過e隻就係到亂下定論,可笑

第5爛橙點用有腦呢?甘個人右係邊到來的唔通有人個爛橙之後生2隻腳出來就是爛橙人?
e點就証明你常常想d野都好卡通化你都係現實d好d,如果唔係你張來ga前途都真係可以用可憐來講(如果係特別d ga人就唔同ga,不過我相信你唔係)
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-08-18
今本各有各好處
快速回復
限100 字節

上一個 下一個