切換到寬版
  • 4133閱讀
  • 48回復

.... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-09-17
我send左信俾u1
佢回左post上黎=]
u狗還我迪倫ac
離線唔係呀
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-09-17
引用第2樓墮落惡魔於2009-09-16 22:32發表的  :
木馬Hack我地 = ="/
唔係呀
sd e-mail 去問下都好

叫我做咩?
離線☆龍仔☆
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-09-17
姐係個防外掛有毒??= =

離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-09-17
U1又搞多樣野出黎LU
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-09-17
唔怪得啦~我次次一開lfo
我個nod就話有木馬-,-
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-09-17

[按此打開][隱藏]

-Win32/Packed.Themida 潛在的不被需要的應用程式 的一個變種 連線中止 - 已隔離
存取 Web 時應用程式偵測到威脅:
C:\Program Files\Gamania\Counter-Strike Online\Bin\HShield\HSUpdate.exe.

離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-09-17
wo,u1你好野
離線peter9_13
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-09-17
引用第25樓a332508於2009-09-17 16:52發表的  :

[按此打開][隱藏]

-Win32/Packed.Themida 潛在的不被需要的應用程式 的一個變種 連線中止 - 已隔離
C:Program FilesGamaniaCounter-Strike OnlineBinHShieldHSUpdate.exe.

.......

wo唔係呀化 u1咁狠-,
e個玩家係gm?
[/URL]
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-09-17
我想去小佢
我e+真係hi左野
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-09-17
你班小學雞快D DEL LFO啦
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-09-17
聽D老手話用木馬黎CHEAK下有冇人用BUG WO= =
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-09-17
引用第15樓大俠陳於2009-09-16 23:26發表的  :
咁快就想搵方法破解個防外掛程式…………
會比人入侵電腦?係咪真的?咁我電腦有機密野咪好危險囉………

咩破解-.-
樓主講的係入面的資料好易比人偷去~
大俠陳你小心d A_A
離線852123321258
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-09-17
引用第7樓versus於2009-09-16 22:37發表的  :
老實說,諗都諗到冇可能
比人check到就一定比人告,而且我睇過d file,根本就唔係你所講既野
唔好唔識亂講
.......

同意你的觀點
防外掛軟件,不否定它們本身就有一定程度的入侵能力
以我所知,所有防外掛軟件就像防毒軟件一樣,只不過對偵察的物體有不同的結果就是了
把防外掛軟件當作防毒軟件,把外掛當作病毒就可以猜想得到了
你用防毒軟件進行定期檢查「我的電腦」中的文件時,有人說防毒軟件正入侵電腦,但對電腦沒有造成太大的傷害就是了。
把全部物件轉換一下,就有人會覺得防外掛軟件有可能會入侵電腦。
但是這會不會對電腦造成傷害?有人說會,有人說不會。
更加有人會憑藉自己的觀點胡說八道(當然不是指明樓主)
但請記住一點,在沒有任何真憑實據底下,u1有可能保留追究的權利,至於點解我就唔多講。
以上是我個人觀點,不同意的話請指教。
引用第25樓a332508於2009-09-17 16:52發表的  :

[按此打開][隱藏]

C:Program FilesGamaniaCounter-Strike OnlineBinHShieldHSUpdate.exe.

.......

你這圖片大多能證明你的文件中毒了
證明不了防外掛軟件是病毒源頭哩- -
果然...白痴是無藥可救的嗎?

離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-09-17
lfo無嫁啦 次次更新都有驚喜
天生我來擋你路
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-09-17
引用第32樓852123321258於2009-09-17 19:09發表的 :
你這圖片大多能證明你的文件中毒了
證明不了防外掛軟件是病毒源頭哩- -

佢可能複製出面d論壇既資料
應該唔係佢中~
引用第31樓alexnww於2009-09-17 19:06發表的 :

咩破解-.-
樓主講的係入面的資料好易比人偷去~
大俠陳你小心d A_A
.......

樓主係主樓講左
咁湛藍係之前掃街條友
咁你話破解咩啦?
  1. 同極限、湛藍為某原因上Yahoo! Seach「HShield」
離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-09-17
引用第11樓┌終極┘於2009-09-16 22:44發表的  :
CSO都係用依個=W=

SO CSO咪廢囉- -日日有掛- -
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-09-17
可能e個係u1 ga鬼計
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-09-17
我個nod冇查到有木馬,但防外掛一定要以毒攻毒

離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-09-17
引用第37樓豬扒仔於2009-09-17 20:16發表的  :
我個nod冇查到有木馬,但防外掛一定要以毒攻毒

NOD廢廢地
小紅傘勁d
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-09-17
引用第36樓夜叉丸於2009-09-17 20:12發表的  :
可能e個係u1 ga鬼計

這可能是個驚天大陰謀
可能越一在摺上之前....要拿走電腦的資料(重點詞:可能)
天生我來擋你路
快速回復
限100 字節

上一個 下一個