切換到寬版
  • 8710閱讀
  • 233回復

主打幫升/瞬移劍/獵剎勾魂/赤道/戰神迴旋劍/開天 收龐士,冰,火招 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-09-04
血壓暴漲點換?
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-04
引用第20樓龍翼87於2010-09-04 17:48發表的  :
血壓暴漲點換?

700 U1點
一星會員啦!
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-05
肥之皓小店 主打 X大卡蚩尤120  新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈  
PUSHPUSHPUSHPUSHPUSHPUSHPUSHPUSH
一星會員啦!
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-05
Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 ..
PUSHPUSHPUSHPUSHPUSHPUSHPUSHPUSH
1條評分
一星會員啦!
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-05
Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 ..
我post有咩換到你紫炎彈.

離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-05
肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 ..
引用第24樓a81028332於2010-09-05 11:13發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
我post有咩換到你紫炎彈.

只收u1點
一星會員啦!
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-09-06
一星會員啦!
離線endychow1991
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-09-06
睇pm啦,我比左u1點你啦,比野我啦。
!!!!!!!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-09-06
引用第27樓endychow1991於2010-09-06 17:55發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
睇pm啦,我比左u1點你啦,比野我啦。 [表情]

樓主琴日pm我話好似要7點後先得
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線endychow1991
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-09-06
佢岩岩pm左我話有人高價同佢收,但係就係我比左u1點之後,佢留左文族同電極比我嫁
佢自己個店都講到明,講好哂要咩,到交易果話唔要,就入黑名單
!!!!!!!
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-09-06
肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 ..
引用第29樓endychow1991於2010-09-06 18:01發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
佢岩岩pm左我話有人高價同佢收,但係就係我比左u1點之後,佢留左文族同電極比我嫁 [表情]

好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!好對唔住呀!
一星會員啦!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-09-06
引用第29樓endychow1991於2010-09-06 18:01發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
佢岩岩pm左我話有人高價同佢收,但係就係我比左u1點之後,佢留左文族同電極比我嫁 [表情]

佢都話會留民族之心同電極黑洞比我

難道佢放比我?
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線leon3721
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-09-06
紫炎彈 500 u1 ok?
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-09-06
引用第32樓leon3721於2010-09-06 19:46發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
紫炎彈 500 u1 ok?

ok
一星會員啦!
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-09-06
上次用怒雷同你交易 我想問你係唔係收龐士招的?  
定收黎放  係我以家想要箭火穿天  我post你有冇野想要黎係你post放
10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-09-06
引用第34樓真旋風腿於2010-09-06 20:31發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
上次用怒雷同你交易 我想問你係唔係收龐士招的?  
定收黎放  係我以家想要箭火穿天  我post你有冇野想要黎係你post放

收黎放
一星會員啦!
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-09-06
你有咩要先 我妻係好想要箭火

離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-09-06
引用第36樓真旋風腿於2010-09-06 20:50發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
你有咩要先 我妻係好想要箭火

我冇野想要
u1點得唔得?
一星會員啦!
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-09-06

離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-09-06
引用第38樓真旋風腿於2010-09-06 20:55發表的 Re:肥之皓 X大卡蚩尤 新野:大天使 EX信 血壓暴漲 紫炎彈 另放天龍/SD勁ac一 .. :
[表情]  [表情]

魔骨鐮刀,煉獄之門換箭火穿天得唔得?
一星會員啦!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個