切換到寬版
  • 8194閱讀
  • 433回復

|≦狂影≠小店≧|轉左ac~去我新post [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 380樓  發表於: 2007-01-09
引用第379樓raymond樂2007-01-09 17:33發表的:
你最多可以出到幾多...

0$@@
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 381樓  發表於: 2007-01-09
今日一推@@
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 382樓  發表於: 2007-01-10
◆交易記錄(不依次序)◆
=======================================
共42次交易紀錄,租借AC次數5次。
=======================================
MSN交易紀錄(6次)
1.偉仔(MSN名)用$75買破空閃
交易成功
2.死仔(MSN名)用$80買慧星閃刀
交易成功
3.終極(MSN名)用$80買究極爆裂破
交易成功
4.小濘(MSN名)用$80買冰尊者AC
交易成功
5........(MSN名)用虎山派掌門令買我1000MLFO錢
交易成功
6.我叫做kai子(MSN名)用米兒ac換我10$HKD
交易成功
7.跑步.廢物(MSN名)用亨利ac換我10HKD
交易成功
本論壇交易紀錄(6次)
1.暴走疾風用80$賣出霸王轟山拳
交易成功
2.暴走疾風用80$賣出鬥志邀昂
交易成功
3.暴走疾風用80$賣出邪神降臨
交易成功
4.暴走疾風用90$賣出雷神之鎚
交易成功
5.地龍ex用迪倫外傳包換我帳號四
交易成功
6.炎冰天魔送出破空閃
交易成功
同學交易紀錄(5次)
1.同學用80蚊賣迪雲ac
交易成功
2.同學唔知乜水用75蚊買左我慧閃
交易成功
3.同學用100蚊買我絕地
交易成功
4.同學用200蚊買我邪鬼
交易成功
5.同學用吸血換我既皇裝
交易成功
LFO交易紀錄(18次)
1.LFO唔知乜水用冰河換我4000M
交易成功
2.LFO火山頭用4億買我既怒火包
交易成功
3.LFO<<機械人>>用比堤加邪鬼換我米兒人物
交易成功
4.LFOhihihihihihihihi"用星仔ac換我10$
交易成功
5.LFO邪偉仔用80蚊買我50火
交易成功
6.LFO 菲沙 FREEZE用100蚊買我怒火包
交易成功
7.LFO>~雷震子~<用80$HK買我冰佬ac
交易成功
8.LFO>~雷震子~<用古龍杖換我雷護
交易成功
9.LFO金甲武士用虎腿換我火佬ac
交易成功
10.LFO*dennis*200$收左亨利齊招ac
交易成功
11.LFO『邪鬼』用火佬ac換左我卓男ac
交易成功
12.LFO炎之菲叉姬絲ac換左我EXac
交易成功
13.LFO『邪鬼』用EXac換左我達爾ac
交易成功
14.LFOfreeze8899用虎山派掌門令換左我火尊ac
交易成功
15.LFO星仔之陽用星仔ac換我悟地ac
交易成功
16.LFOfreeze用悟地ac換我卓男ac
交易成功
17.LFO邪卍偉用天魔ac換我達爾ac
交易成功
18.LFO『小丹』用狂虎砲換我真豹影拳
交易成功
跑online交易(2次)
1.跑online freezer 用左300點換我帳號六(未有圖)
交易成功
2.跑online 地獄之龍用左2張魔豆2星卡{閃閃發光的傑克的魔豆}換我LFO PRO
交易成功
租借AC方面(5次)
1.用左達爾AC(AC2)借左比同學
(你要買既話可以立即終止租借服務)
2.用左樂雲AC(AC1)借左比同學
3.用邪鬼AC借左比同學(已還)
4.用達爾AC(AC2)借左比同學(已還,但再借比第2位)
5.用EXAC借左比同學(已還)
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 383樓  發表於: 2007-01-10
要矢雨呀
60網錢得唔得= ="
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 384樓  發表於: 2007-01-10
引用第383樓炎冰天魔2007-01-10 00:20發表的:
要矢雨呀
60網錢得唔得= ="

唔得!!!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 385樓  發表於: 2007-01-10
引用第384樓狂影悟地2007-01-10 00:28發表的:
唔得!!!

滅你的說= =
你個電話又會壞既=_=
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 386樓  發表於: 2007-01-10
引用第385樓炎冰天魔2007-01-10 00:30發表的:
滅你的說= =
你個電話又會壞既=_=

我都想知做咩壞
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 387樓  發表於: 2007-01-10
引用第386樓狂影悟地2007-01-10 00:31發表的:
我都想知做咩壞

=_=咁都可以= =
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 388樓  發表於: 2007-01-10
引用第387樓炎冰天魔2007-01-10 00:33發表的:
=_=咁都可以= =

沒法了=[[[
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 389樓  發表於: 2007-01-10
引用第388樓狂影悟地2007-01-10 00:34發表的:
沒法了=[[[

真奇= =
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 390樓  發表於: 2007-01-10
引用第389樓炎冰天魔2007-01-10 00:35發表的:
真奇= =

pm傾/係到傾/lfo傾
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 391樓  發表於: 2007-01-10
引用第390樓狂影悟地2007-01-10 00:36發表的:
pm傾/係到傾/lfo傾

msn仲未得?
我訓
vs vs
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 392樓  發表於: 2007-01-10
引用第391樓炎冰天魔2007-01-10 00:38發表的:
msn仲未得?
我訓

得啦,,,,,
[email protected]
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 393樓  發表於: 2007-01-10
引用第390樓炎冰天魔2007-01-10 00:38發表的:
msn仲未得?
我訓

離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 394樓  發表於: 2007-01-10
今日今日推推推
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 395樓  發表於: 2007-01-10
引用第322樓davis88552007-01-06 13:10發表的:
喂!狂影你又話揾我!

搵唔到~~~~
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 396樓  發表於: 2007-01-11
你ac2仲未得呀...?
等左你好耐la..= =
.
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 397樓  發表於: 2007-01-11
未得bo...
sor>..\<
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 398樓  發表於: 2007-01-11
我要真虎翔霸,來我店cc要咩
好耐沒升....
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 399樓  發表於: 2007-01-12
引用第398樓siu12252007-01-11 18:42發表的:
我要真虎翔霸,來我店cc要咩

比你間鋪我
快速回復
限100 字節

上一個 下一個