切換到寬版
  • 31894閱讀
  • 1183回復

錢收聖神罡氣,安得魯,放慧星閃刀,地龍斬,翔天穿空矢 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線myzack
發帖
icash
只看該作者 380樓  發表於: 2008-01-27
悟地85lv齊招
菲沙110lv齊招
ex80lv齊招
all up to Lv150 ?
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 381樓  發表於: 2008-01-27
引用第379樓哈哈於2008-01-27 13:46發表的  :
我冇講明!?幫我up lv 個d都g我講明用?日

大佬,本身話UPx鬼先架,THEN你話有人用你ac,所以先叫我up天魔住先咋,你邊有講時間啊,仲有,我淨係星期5UP過,然後話星期3再up,你話ok啊,仲係到扮哂野咁,唉......ed人真係..........
離線世伯
發帖
icash
只看該作者 382樓  發表於: 2008-01-27
引用第381樓tik8822於2008-01-27 14:05發表的  :
大佬,本身話UPx鬼先架,THEN你話有人用你ac,所以先叫我up天魔住先咋,你邊有講時間啊,仲有,我淨係星期5UP過,然後話星期3再up,你話ok啊,仲係到扮哂野咁,唉......ed人真係..........

升唔到就咪唱人啦
升到先講啦,又唔係昆左你
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 383樓  發表於: 2008-01-27
引用第382樓世伯於2008-01-27 14:08發表的  :
升唔到就咪唱人啦
升到先講啦,又唔係昆左你

改ac pw點升啊,我只係同佢講道理,無唱佢既意思
離線世伯
發帖
icash
只看該作者 384樓  發表於: 2008-01-27
引用第383樓tik8822於2008-01-27 14:09發表的  :
改ac pw點升啊,我只係同佢講道理,無唱佢既意思

你的期限過左,鬼都會ch pw啦
升又慢
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 385樓  發表於: 2008-01-27
引用第384樓世伯於2008-01-27 14:11發表的  :
你的期限過左,鬼都會ch pw啦
升又慢

佢叫我由5Xup到100,1日都92啦
而且我已經同佢講過第2日再up
最重要係佢話ok
局外人唔明咪插手啦

唔想再同d昆9講,當豪比d昆9囉
未見過有人d人品咁差,唉......
咁多人話你就好好反醒啦.......
辯駁又多疑點........
好了,當豪比d月+X人,提醒大家幫佢up lv時儲存msn記錄.
[ 此帖被tik8822在2008-01-27 14:30重新編輯 ]
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 386樓  發表於: 2008-01-27
引用第385樓tik8822於2008-01-27 14:13發表的  :
佢叫我由5Xup到100,1日都92啦
而且我已經同佢講過第2日再up
最重要係佢話ok
局外人唔明咪插手啦
.......

我昆你!?你昆人ar!?
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 387樓  發表於: 2008-01-27
引用第386樓哈哈於2008-01-27 15:02發表的  :
我昆你!?你昆人ar!?

我昆你咩?我幫你up lv仲話我昆?我爆你ac咩?
講野前用腦諗下啦
離線laucheukfung
發帖
icash
只看該作者 388樓  發表於: 2008-01-27
help up ex80lv-130lvch u豹影拳+真龍怒嚎+怒爆一擊
騎士 夜月
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 389樓  發表於: 2008-01-27
引用第387樓tik8822於2008-01-27 18:19發表的  :
我昆你咩?我幫你up lv仲話我昆?我爆你ac咩?
講野前用腦諗下啦

你昆人我昆你lo,你都用腦諗下啦
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 390樓  發表於: 2008-01-27
引用第388樓laucheukfung於2008-01-27 18:48發表的  :
help up ex80lv-130lvch u豹影拳+真龍怒嚎+怒爆一擊

ex 85lv la sorry,你幫我個悟地up lv la ok?你比msn我
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 391樓  發表於: 2008-01-27
引用第364樓202202於2008-01-26 19:44發表的  :
冰川寒流ch升lv     (who都得)

離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 392樓  發表於: 2008-01-28
引用第372樓幻影.謙於2008-01-27 13:18發表的  :
我要ex異信異招

用$$$好唔好
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 393樓  發表於: 2008-01-28
推~!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 394樓  發表於: 2008-01-29
△△△讚讚讚△△△△△△△△讚讚△△△△△△讚讚△△△△△△△△△△△
△△△讚讚讚讚讚△△△△△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚△讚△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△讚△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚△△△
△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△△△△讚△△△△
△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△
△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△
離線莉沙
發帖
icash
只看該作者 395樓  發表於: 2008-01-29
您收吾收邪怒  有冇msn
+我msn:[email protected]
離線623
發帖
icash
只看該作者 396樓  發表於: 2008-01-29
我可幫你up ex/悟地

up到100lv換你只係一招咁多

詳msn/pm,

msn己加你!
離線^劉華^
發帖
icash
只看該作者 397樓  發表於: 2008-01-29
凶夾要換?
frtc trfvgyhjsdjsxdjmsedgbhd
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 398樓  發表於: 2008-01-30
引用第397樓^劉華^於2008-01-29 23:51發表的  :
凶夾要換?

你想要?可以up lv換/招換/hkd/ya$$
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 399樓  發表於: 2008-01-30
引用第396樓623於2008-01-29 23:44發表的  :
我可幫你up ex/悟地
up到100lv換你只係一招咁多
詳msn/pm,
.......
你做咩唔on msn= =,see到你on,but唔say你係who
快速回復
限100 字節

上一個 下一個