切換到寬版
  • 17447閱讀
  • 558回復

u9己經實行封AC行動7.7 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線johnsctsui
發帖
icash
只看該作者 380樓  發表於: 2010-04-18
成班淆西唔入:(    
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 381樓  發表於: 2010-04-18
引用第380樓johnsctsui於2010-04-18 11:36發表的  :
成班淆西唔入:(    [表情]

入左見唔到圖=3='
發帖
icash
只看該作者 382樓  發表於: 2010-04-18
NO.1 看浪漫故事,聽美妙音樂恐怖指數:A級 開頭是一段美妙的音樂,畫面是常見的溫馨故事的那種場景,一開始就能讓你完全放鬆,當然,完全放鬆的結果就是.....
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/kik.html

N0.2 一個發生在女生宿舍的淒涼故事 恐怖指數:A級 女生宿舍,一個非常具有殘念的地方,無比多的人對裡面發生的故事感到好奇,根據這個原理,作者利用講故事的原理拉開序幕,當故事在一半的時候........好在此作品設計背景時就做得比較詭異,細心的人一般都會有所警惕,只是如果晚上發給MM而且騙她帶 耳麥聽的話,後果將無法估計。
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/sdx.html

N0.3 拿起放大鏡,找範冰冰小褲褲 恐怖指數:A+級 這個作品本是一國外萬聖節的惡作劇,原作最多是B+級恐怖程度,本人根據國情漢化修改了此作品使其恐怖程度上升到A+級,玩此遊戲的人大多帶這愉悅心情前來,由于題目原因即使晚上發出去對方也不會拒絕玩,遊戲中移動放大鏡可以放大東西,正當你認真尋找時. ....恐怖的原理是在于參與性,比一般觀看類更容易投入
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/grp.html

N0.4 追擊行動,尋找章子儀 恐怖指數:A+級 國內作品,為增加恐怖效果,做了一些修改,原理同N0.3一樣,這次是找章子儀,當你進入神秘地點觸動機關後,意外就來了.這次的鬼跳出來的逼真程度很高,而且結尾幽怨的哭聲也很變態,如果設計成無法關閉的頁面恐怖程度就是S級以上了。
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/zzy.html

N0.5 保護視力,從小事做起 恐怖指數:S級 國外超有創意作品,本站特別漢化版,由于題材是和健康有關,所以發給對方,第一時間感覺到一份關心,警惕性就放鬆了一半,進入之後是我們體檢經常看到的檢測圖片,測試連續幾個都沒有問題,就在完全解除警惕後.....此作品有高度參與性,以及前面一系列的伏筆和不可預見性,晚上切忌不要亂發。
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/psl.html

N0.6 測試你的IQ,找兩幅畫區別 恐怖指數:S級國外作品,本站漢化版,此作品在國外調查中連續幾年被公認為最恐怖的惡作劇,調查表示,40%的人被嚇了一大跳,20%的人認為 極度恐怖,可見其影響力。其巧妙的安排,讓你聚精會神找茬的時候突然帶來的衝擊力,凡是預先沒有任何警惕的人,都難免不被嚇一跳。
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/zoe.html

N0.7 注視30秒,你能看出隱藏的立體少女畫嗎 恐怖指數:SS級本站特殊作品,利用N0.6的原理制作的超越S級的超恐怖SS級,素材影象、聲音來自咒怨,前面是非常和諧的一副圖畫,如果仔細 觀察確實能看到一點點立體影象,正當你全力找立體少女時.....圖片的模糊設計,有一點立體效果但絕對不清晰,你越努力想看清 楚就陷得越深,並且鬼出來之後不停的叫(聲音用咒怨的聲音並放大了十倍,即使你開很小的聲音,此聲音出來時仍然很大聲),最無敵的是調用了javaSCRIP函數使此網頁無法關閉!!請不要隨便發給膽小的朋友,否則後果自負。
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/lth.html
發帖
icash
只看該作者 383樓  發表於: 2010-04-18
上晒佢啦
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 384樓  發表於: 2010-04-18
引用第382樓johnsctsui於2010-04-18 11:40發表的  :
NO.1 看浪漫故事,聽美妙音樂恐怖指數:A級 開頭是一段美妙的音樂,畫面是常見的溫馨故事的那種場景,一開始就能讓你完全放鬆,當然,完全放鬆的結果就是.....
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/kik.html
N0.2 一個發生在女生宿舍的淒涼故事 恐怖指數:A級 女生宿舍,一個非常具有殘念的地方,無比多的人對裡面發生的故事感到好奇,根據這個原理,作者利用講故事的原理拉開序幕,當故事在一半的時候........好在此作品設計背景時就做得比較詭異,細心的人一般都會有所警惕,只是如果晚上發給MM而且騙她帶 耳麥聽的話,後果將無法估計。
觀看地址:www.eddy.com.cn/rc/sdx.html
.......

有人睇完心臟病發死左 =[
離線
發帖
icash
只看該作者 385樓  發表於: 2010-04-18
引用第382樓johnsctsui於2010-04-18 11:40發表的  :
.......

我同班同學以前係學校內聯收到過
玩哂 始終2-3個人無咁驚-_-
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線555888
發帖
icash
只看該作者 386樓  發表於: 2010-04-18
引用第375樓yy005於2010-04-18 11:30發表的  :
如果我冇記錯,佢地背後係一間製作「動畫」的公司,佢地有足夠既程式幫助佢地   有程式唔代表有人手,以數人之力難登大雅之堂
佢又知放左我,我吾識收? 你100%保證你會收? 我識你咁耐唔多似你係個d見好就收既人啵
就係因為我之前比錢買招,佢地都做吾好,又刪人招,回人LV,合完體又有類似情況我先開始改game,就如我所說的「因為u9錯,先令到我地錯」。
根本上你就係同籍口再加以修飾等人地覺得你好正義咁,你見到人地玩bug玩得咁勁之後睇唔過眼又玩埋一份
我不是所以招都是改的  係我言論中冇提給過所有招式都是bug出黎等字眼
但都係出現問題,而家不是補吾補飛既問題,係佢出新野就有問題既問題  同樣道理 你係咪可以確保考試中所作答的題目可以取得滿分? 確保你個人冇失誤的時候?
ok,那是我記錯,好像係咩AGS的展覽出的密碼招式  你覺得招技係跑攻,咁不如你用跑攻同招技撞下咪知分別係邊
依個GAME是他們的,但要其他壇幫他整?   呢個問題不如你比d證據比我地咁多位睇下呢點真係冇證據我相當難相信你?
後補
「你明顯搵著chy2003黎煩」何來?ibbs 係lfo 其中一個友網就眾人所皆知咁你而家係lfo既友網中搞事咁係咪搵chy2003黎煩?

有程式唔代表有人手,以數人之力難登大雅之堂      你嗡乜??

你100%保證你會收? 我識你咁耐唔多似你係個d見好就收既人啵    佢都比機會我了,那我仲吾100%收嗎?

根本上你就係同籍口再加以修飾等人地覺得你好正義咁,你見到人地玩bug玩得咁勁 之後睇唔過眼又玩埋一份   錯了,真的是因為U9狂出問題我忍吾住先改

係我言論中冇提給過所有招式都是bug出黎等字眼     
你覺得你bug左咁多招 你仲有資格講呢d問題?

同樣道理 你係咪可以確保考試中所作答的題目可以取得滿分? 確保你個人冇失誤的時候?    同樣道理?我看不出哪裡同理

你覺得招技係跑攻,咁不如你用跑攻同招技撞下咪知分別係邊    係我言論中冇提及過跑攻,我說的是基本招式

呢個問題不如你比d證據比我地咁多位睇下呢點真係冇證據我相當難相信你?   你想我比咩證據你?
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 387樓  發表於: 2010-04-18
串泥都冇計都都係等u1封唔封ac@~
離線555888
發帖
icash
只看該作者 388樓  發表於: 2010-04-18
.......

看了最尾那個
P.S我就快5星A_A
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 389樓  發表於: 2010-04-18
引用第386樓555888於2010-04-18 11:46發表的 :
同樣道理 你係咪可以確保考試中所作答的題目可以取得滿分? 確保你個人冇失誤的時候?    同樣道理?我看不出哪裡同理
你覺得招技係跑攻,咁不如你用跑攻同招技撞下咪知分別係邊    係我言論中冇提及過跑攻,我說的是基本招式
.......

我真係要你地!!講咁多廢野做咩姐..
一句講曬有因必有果,玩得BUG就有情罰...冇得你接唔接受..
離線issac555
發帖
icash
只看該作者 390樓  發表於: 2010-04-18
引用第385樓迪於2010-04-18 11:45發表的  :
我同班同學以前係學校內聯收到過
玩哂 始終2-3個人無咁驚-_-

你玩哂7個????????驚唔驚?????????????
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 391樓  發表於: 2010-04-18
我估LFO咩人冇bug:(
十個有一百個都有@
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 392樓  發表於: 2010-04-18
引用第382樓johnsctsui於2010-04-18 11:40發表的 :
.......

少你媽媽-.-驚左
離線sk001093
發帖
icash
只看該作者 393樓  發表於: 2010-04-18
唉~天人同暗走左T___T......你傷透我已經撇下我(多得你)
LFO友交個朋友,可以既話加我FaceBook/Skype
加之前InBox我
[email protected]
離線555888
發帖
icash
只看該作者 394樓  發表於: 2010-04-18
引用第393樓sk001093於2010-04-18 12:07發表的  :
唉~天人同暗走左T___T......你傷透我已經撇下我(多得你)

-___-
睇下轉吾轉game玩:x
離線yy005
發帖
icash
只看該作者 395樓  發表於: 2010-04-18
引用第386樓555888於2010-04-18 11:46發表的  :
有程式唔代表有人手,以數人之力難登大雅之堂      你嗡乜??
你 100%保證你會收? 我識你咁耐唔多似你係個d見好就收既人啵    佢都比機會我了,那我仲吾100%收嗎?
根本上你就係同籍口再加以修飾等人地覺得你好正義咁,你見到人地玩bug玩得咁勁 之後睇唔過眼又玩埋一份   錯了,真的是因為U9狂出問題我忍吾住先改
係我言論中冇提給過所有招式都是bug出黎等字眼     
呢個問題不如你比d證據比我地咁多位睇下呢點真係冇證據我相當難相信你?   你想我比咩證據你?
.......

你嗡乜?? 你覺得有程式就等於一切? 有程式都要有人手架吓話?

佢都比機會我了,那我仲吾100%收嗎?片面之詞憑咩信你?

錯了,真的是因為U9狂出問題我忍吾住先改 忍唔住? 你忍唔住人地玩bug 玩到咁勁? 其實你係唔抵得姐唔係你忍唔住

你覺得你bug左咁多招 你仲有資格講呢d問題?

你quote左呢句出黎咁即係話你覺得我話你 你覺得你bug左咁多招 就等同話你所有招都係bug出黎?

同樣道理?我看不出哪裡同理

我做埋個對比俾你睇
u1出新野佢唔可能保證佢新野百分百成功當中係會有出錯
你不能保證你考試中每條題目都可以全對當中都係會有出錯

係我言論中冇提及過跑攻,我說的是基本招式   基本招式?你錄一個gif檔案做比對我都想睇下邊到係基本招

你想我比咩證據你? 
依個GAME是他們的,但要其他壇幫他整?

咁我真係幾想知u1要求其他壇幫佢整既對話記錄?  直接d講我要知其他壇幫他整既來源
分身2 zZ
離線sk001093
發帖
icash
只看該作者 396樓  發表於: 2010-04-18
引用第394樓555888於2010-04-18 12:08發表的  :
-___-
睇下轉吾轉game玩:x

唉~而家姐係冇fd玩啦...姐係搞到我都要轉game-3-但係始終都係好唔捨得,話曬放左好多$$入lfo:(
LFO友交個朋友,可以既話加我FaceBook/Skype
加之前InBox我
[email protected]
離線555888
發帖
icash
只看該作者 397樓  發表於: 2010-04-18
引用第396樓sk001093於2010-04-18 12:14發表的  :
唉~而家姐係冇fd玩啦...姐係搞到我都要轉game-3-但係始終都係好唔捨得,話曬放左好多$$入lfo:(

算了,我都係,我而家都係靠人ac:x
離線
發帖
icash
只看該作者 398樓  發表於: 2010-04-18
引用第390樓issac555於2010-04-18 11:54發表的  :
你玩哂7個????????驚唔驚?????????????

- -係學校開
大聲極有限
一般- -
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線issac555
發帖
icash
只看該作者 399樓  發表於: 2010-04-18
引用第398樓迪於2010-04-18 12:17發表的  :
- -係學校開
大聲極有限
一般- -

你個陣幾age?????
快速回復
限100 字節

上一個 下一個