切換到寬版
  • 70658閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 440樓  發表於: 2010-09-12
新生達爾-刀光劍影(把刀向上,身邊出現數多的刀影) 飛龍咬殺(跳起斬落地面,地面爆條龍出黎,再圍自己) I3dUI~}u  
Fj1'z5$  
爆旋刀鋒(跳起變成雷尊招爆旋陀螺咁,不過有好多把刀咁解,咁轉來轉去) 6KKQ)DNu_  
新生 zO3}c3D~q  
約翰-破邪滅妖炮(以破邪彈的動作,打出一個龜波氣功)
按圖,看小說

離線雷神

發帖
icash
只看該作者 441樓  發表於: 2010-09-12
新生約翰:法老王的結界(好似破邪結界咁,但係用時守果個樣)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 442樓  發表於: 2010-09-12
引用第439樓d523d323於2010-09-12 20:11發表的  : Xb7G!Hk#g  
冰尊同火尊既自創招式好正 :6}cczQE|O  
試下整迪倫+特迪
^tl&FWF  
有排啦,迪倫,加下先完左冰尊,仲有3個未畫
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 443樓  發表於: 2010-09-12
5知機時先到DEEP 因為我主人物係DEEP  好想睇下你點作D DEEP招出黎
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 444樓  發表於: 2010-09-12
引用第435樓真旋風腿於2010-09-12 19:31發表的  : f=* xdOB3  
千箭降臨吧 唔想箭雨 對我黎講好難聽(箭雨降臨)  
~yuj;9m3  
0i65.4sK  
那萬箭降臨吧- - jYJfo<  
$)Pmr1==  
引用第436樓真天魔於2010-09-12 19:31發表的  : *`.4M)Ym~  
熾熱雪崩臨(一起使出天隕火流炎和寒冰滅殺咒),冰霜灼炎(大轟+風)
3ZU<u;  
&y=~:1&f  
就用冰霜灼炎啦=) pM'AhzS  
Og3bV_,"  
引用第438樓雷神於2010-09-12 20:06發表的  : (_O_zu8_  
真天魔:真‧冰火五重天(先噴出赤道之炎,再用絕對零度攻擊對方)
9:jZ3U  
cE0Kvqe`  
SOR,,不合心水 $2\k| @)s  
YC0FXNV  
引用第439樓d523d323於2010-09-12 20:11發表的  : *FEY"W+bY  
冰尊同火尊既自創招式好正 ;R.l?Bg  
試下整迪倫+特迪
2d Px s:8&  
LXQ-J  
THX,,迪倫遲下會整 !t 92_y3  
YKs^aQm#  
引用第440樓真天魔於2010-09-12 20:14發表的  : :ift{XR'  
新生達爾-刀光劍影(把刀向上,身邊出現數多的刀影) 飛龍咬殺(跳起斬落地面,地面爆條龍出黎,再圍自己) S vR? nN|  
4`+hX'  
爆旋刀鋒(跳起變成雷尊招爆旋陀螺咁,不過有好多把刀咁解,咁轉來轉去) ZICcZG_y  
新生 {,rVA(I@  
Nm]\0m0p-  
kKg%[zXS  
SOR,,不合心水,, g>*t"Rf:  
e'Th[ wJ  
引用第441樓雷神於2010-09-12 20:23發表的  : O%(k$ fvM  
新生約翰:法老王的結界(好似破邪結界咁,但係用時守果個樣)
m]NyEMYg  
x9!vtrM\Zr  
SOR,,不合心水 ,ZLg=  
y~\K~qjd  
引用第443樓yeung43027於2010-09-12 20:58發表的  : )#l,RJ(  
5知機時先到DEEP 因為我主人物係DEEP  好想睇下你點作D DEEP招出黎 [表情]
u2xb^vu  
L E>A|M$X  
仲差4幅.__.就快=)
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 445樓  發表於: 2010-09-12
引用第444樓波仔xd於2010-09-12 21:02發表的  :
就用冰霜灼炎啦=)
~y(- j[  
咁熾熱雪崩臨呢?!
按圖,看小說

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 446樓  發表於: 2010-09-12
引用第444樓波仔xd於2010-09-12 21:02發表的  :
就用冰霜灼炎啦=)
Ppzd.=E  
波仔,你可唔可以拿賣虎山派2師徒d招,諗左咁多,都無樣拿,就係拿魔人果d,人尊果d都拿,你都未諗哂七聖尊
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 447樓  發表於: 2010-09-12
引用第446樓火仔於2010-09-12 21:06發表的  :
波仔,你可唔可以拿賣虎山派2師徒d招,諗左咁多,都無樣拿,就係拿魔人果d,人尊果d都拿,你都未諗哂七聖尊
xQ62V11R6  
aXyu%<@k  
但咁多招入面,,戈兩個人D招都不太合心水- - @^y/V@lDm  
*hAeA+:  
引用第445樓真天魔於2010-09-12 21:06發表的  : G qI^$5?  
2h V#3i  
咁熾熱雪崩臨呢?!
,@=qaU  
O~g _rcG  
感覺怪怪的
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 448樓  發表於: 2010-09-12
引用第447樓波仔xd於2010-09-12 21:07發表的  :
感覺怪怪的 [表情]
+15j^ Az  
果2個我就係諗到棍為主,好難拿到靈感 5M{N-L_eC  
人尊,天尊,地尊果d你無拿,係拿魔人,好奇怪,你又話後期 lph3"a^  
%5*gsgeI  
仲有,把d冷人放係後面.魔人果d放哂係前面,冷人物唔係好想睇,黑人例外
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 449樓  發表於: 2010-09-12
迪倫如果整-0-招蒼天記得用這版本... "*#$$e53A  
N7%Jy?-+  
3j0/&O N  
JGf6*D"O  
同埋希望加入E招... >DQl&:-)t  
7'j?GzaQ+  
大量低價回收各代LFO閃卡
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 450樓  發表於: 2010-09-12
引用第447樓波仔xd於2010-09-12 21:07發表的  :
感覺怪怪的 [表情]
{{f%w$r(  
咁 玄冰炎流擊呢? /灼冰之災害/灼炎寒冰刑
按圖,看小說

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 451樓  發表於: 2010-09-12
引用第449樓stamley213於2010-09-12 21:11發表的  : %D\TLY  
迪倫如果整-0-招蒼天記得用這版本...

同埋希望加入E招... U[c,cdA  
.......
QZ"Lh  
你果然係迪倫鬼,係咁想有迪倫既
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 452樓  發表於: 2010-09-12
引用第451樓火仔於2010-09-12 21:13發表的  :
你果然係迪倫鬼,係咁想有迪倫既
N3MMxm_u  
5(%+8<2  
我提意下姐,一陣先寫下其他人D招概念出來
大量低價回收各代LFO閃卡
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 453樓  發表於: 2010-09-12
先多謝樓主 zW!3>(L/  
>9F s)R]P  
送招吧,異轉招都擺埋係下面(冇寫明) fR~_5 pt7  
f /&Dy'OV7  
達爾招: 天龍刀法,無限刀刃(極限刀刃/無極刀刃),煉獄刀(法),刀氣陷阱(跳起,把刀向下一揮,會打出一道光,之後地上會有D卓男招絕地既野係道,中左光/絕地D野都會有效果,我認為石化會好D) uwy zxj  
ya5;C"   
陸道:忍殺鏢(有效果) 7cK#fh"hvg  
 ?2 u_E "  
暦奇:(極限)終極鐵拳(重鎚)(z),流星一擊,流星重鎚,流星衝擊,霸王力量(增強自身攻防能力) *"P :ySA  
Cl6y:21]K  
亨利:天龍(神)箭(矢),后羿之箭(箭法) 1 [[` ^v  
G>M# BuU  
龍翼 :怒虎炮,光霸彈,光之力,光靈虎翔霸
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 454樓  發表於: 2010-09-12
我有一招DEEP異招係  叫做劍破天下【手先像回天一樣升左上去在跳高一下把手上的劍插入地下 之後連人帶劍衝過去】
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 455樓  發表於: 2010-09-12
引用第448樓火仔於2010-09-12 21:10發表的  :
果2個我就係諗到棍為主,好難拿到靈感 h1z[ElEeoP  
人尊,天尊,地尊果d你無拿,係拿魔人,好奇怪,你又話後期
仲有,把d冷人放係後面.魔人果d放哂係前面,冷人物唔係好想睇,黑人例外
^+F@KXn L  
-m(9*b{h@  
你有講天地人咩- -? L~"~C(g  
0vbn!<:  
MBIt)d@Ix  
引用第449樓stamley213於2010-09-12 21:11發表的  : >)R7*^m{'  
迪倫如果整-0-招蒼天記得用這版本... IiHl"2+/  
beRpA;  
B[Fx2r`0  
R(74Px,/  
同埋希望加入E招... >)=FS.?]  
.......
t4GG@`  
Fx0E4\-  
我會的我會的=) M n`gd#  
MRxzOs  
引用第450樓真天魔於2010-09-12 21:12發表的  : %`F6>J  
u> XCE|D*  
咁 玄冰炎流擊呢? /灼冰之災害/灼炎寒冰刑
a9j f7r1  
w=vK{h#8  
灼熱寒冰刑都OK型,,鍾意個"刑"字,,天魔IDEA 100%啦=) G%Hr c  
%{!*)V\  
引用第453樓adrian98於2010-09-12 21:19發表的  : ^GQ+,0Yy  
先多謝樓主 SQDllG84E  
jutEb@nog  
送招吧,異轉招都擺埋係下面(冇寫明) c/DB"_}!a  
y))d[ 1E  
達爾招: 天龍刀法,無限刀刃(極限刀刃/無極刀刃),煉獄刀(法),刀氣陷阱(跳起,把刀向下一揮,會打出一道光,之後地上會有D卓男招絕地既野係道,中左光/絕地D野都會有效果,我認為石化會好D) mDEO$:A  
.......
Di5eD,N  
dZFf /BXU  
SOR 不合心水- - qZ'&zB)  
NTASrh  
另外歷奇好耐之前巳經作左-____-||| -Ob'/d5&  
i^e U!^KF  
引用第454樓yeung43027於2010-09-12 21:19發表的  : T?4MFx#  
我有一招DEEP異招係  叫做劍破天下【手先像回天一樣升左上去在跳高一下把手上的劍插入地下 之後連人帶劍衝過去】
 qa)X\0  
$bIVD  
劍破天下,,個名幾型,,採用了
[ 波仔xd在2010-09-12 21:26重新編輯此帖 ]
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 456樓  發表於: 2010-09-12
引用第455樓波仔xd於2010-09-12 21:21發表的  :
灼熱寒冰刑都OK型,,鍾意個"刑"字,,天魔IDEA 100%啦=)
fQ33J>  
你睇左達爾個d未,我copy多次比你睇 1 41@$mMzE  
新生達爾-刀光劍影(把刀向上,身邊出現數多的刀影) 飛龍咬殺(跳起斬落地面,地面爆條龍出黎,再圍自己) _^]2??V  
爆旋刀鋒(跳起變成雷尊招爆旋陀螺咁,不過有好多把刀咁解,咁轉來轉去)   -7,xjn  
新生   ;*>Y8^K&Q  
按圖,看小說

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 457樓  發表於: 2010-09-12
引用第452樓stamley213於2010-09-12 21:14發表的  :
我提意下姐,一陣先寫下其他人D招概念出來
UP]X,H~stU  
其他人先,咁快迪倫做咩呀 +PT/pybA  
6?8x[l*5M  
申武玄:旋風怒虎棍,旋風棍法,混元猛虎棍,絕虎棍,醉虎掌,伏虎棍法-殺,猛虎突次,真虎棍影,炎冰棍法 {[&$W8Li  
玄武:絕地猛虎第七式-震,元虎決(加自身hp,須扣自身200hp 300mp)伏虎棍,太極棍 s[6y|{&ze  
托比:外掛回力刀,外掛鬼的力量,流洞強化(加攻防),柒頭皮之恕,我是柒頭皮 v3>jXf  
$0+n0*fp  
H{qQ8 j)  
波仔求求你,要左佢,諗左咁多,你都唔拿
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 458樓  發表於: 2010-09-12
引用第455樓波仔xd於2010-09-12 21:21發表的  :
SOR 不合心水- -
另外歷奇好耐之前巳經作左-____-|||
'1rHvz`B/"  
有天地人呀,不過異轉
1條評分
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 459樓  發表於: 2010-09-12
引用第456樓真天魔於2010-09-12 21:25發表的  :
你睇左達爾個d未,我copy多次比你睇  v7Q=  
新生達爾-刀光劍影(把刀向上,身邊出現數多的刀影) 飛龍咬殺(跳起斬落地面,地面爆條龍出黎,再圍自己) O\;R (  
爆旋刀鋒(跳起變成雷尊招爆旋陀螺咁,不過有好多把刀咁解,咁轉來轉去)   .LQvjK[N  
新生   @ckOLtxE>  
.......
v J `'x  
b!do7%]i  
SOR,,以上不合心水- - s"jNS1B  
T][r'jWQ  
引用第457樓火仔於2010-09-12 21:25發表的  : cx_.+R  
ccCe@1RI  
其他人先,咁快迪倫做咩呀 R\VM6>SN'S  
g#Doed.30=  
申武玄:旋風怒虎棍,旋風棍法,混元猛虎棍,絕虎棍,醉虎掌,伏虎棍法-殺,猛虎突次,真虎棍影,炎冰棍法 Lc0yLm  
玄武:絕地猛虎第七式-震,元虎決(加自身hp,須扣自身200hp 300mp)伏虎棍,太極棍 xW hi>  
.......
a d,0*(</  
iD/r8_}  
嘛就採用:旋風棍法 + 混元猛虎棍 > 混元旋風棍 wfE%` 1  
    :太極棍 > 太極掌 Z{#;my*X|  
PR{y84$  
引用第458樓火仔於2010-09-12 21:26發表的  : 3jaY\(`%h  
=5 zx]N1r  
有天地人呀,不過異轉
6X1_NbC  
d|~A>YZ  
COPY多次上黎OK- -?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個