切換到寬版
  • 70660閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 480樓  發表於: 2010-09-12
陸道: C1_':-4  
^[6eo8Ck>  
如幻似真: g>)&Q >}=W  
q66!xhp;?  
向前投出符文後,如果擊中敵人,敵人定身,自己插自己一刀後(刀固定在身上),出煙霧,自己變成敵人,敵人變成自己(把刀換左插係人地身上)
大量低價回收各代LFO閃卡
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 481樓  發表於: 2010-09-12
引用第478樓真旋風腿於2010-09-12 22:52發表的  :
請你唔好作咁多蓋亞招  因樓主留左5個位比我作  但你作都冇所謂 樓主不一定要的^V^
.......
0\ XG;KA  
天地人好難有idea,都係等波仔搞完先,仲有,我無強迫,我有好多招出左泥,但係都係比波仔做決定權 +Y;/10p  
都係果句,我果事都講左,招式我諗果d名呀可以改,要唔要都係波仔話事,我無強迫過,但係我都無堅持過既,虎山派2師徒第一次果d招波仔夠唔收啦,我自己都係另外作多一次,不過佢都話唔岩,都無法,最起碼拿到一招我夠架啦,仲有我諗得唔多,我見波仔諗住搞元武四人組我先幫手,因為我都有玩果d人,唔幫手過唔到自己,地尊你味諗,我都無所謂,我見岩就諗,仲有,地尊多幾多招,我都係是旦諗,好難有靈感(最近) a{*r^m'N  
Dn/{  s$\  
g2Pa-}{  
NvCq5B$C  
講多樣野,今次達仔一轉奧義會自創,因為波仔唔鍾意冰,可能覺得唔好掛 S9BwCKH  
O6JH)Ka"S  
我好似唔作得好多
[ 火仔在2010-09-12 23:20重新編輯此帖 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 482樓  發表於: 2010-09-12
引用第478樓真旋風腿於2010-09-12 22:52發表的  :
請你唔好作咁多蓋亞招  因樓主留左5個位比我作  但你作都冇所謂 樓主不一定要的^V^
.......
dC&{zNG  
E(t:F^z&D  
引用第479樓迪於2010-09-12 22:57發表的  : $'m&RzZ  
%K@s0uQ  
唔順口唔好既野你做咩逼人要左佢?
_g{*;?mS  
k Qm\f  
THX迪,,就是這個答案,, N0UL1[ur  
7,vvL8\NHu  
引用第480樓stamley213於2010-09-12 22:59發表的  : >v1E;-ZA  
陸道: B_Qi  
F"2rX&W  
如幻似真: A\Ax5eeL  
^)-* Ubzz  
向前投出符文後,如果擊中敵人,敵人定身,自己插自己一刀後(刀固定在身上),出煙霧,自己變成敵人,敵人變成自己(把刀換左插係人地身上)
P|M#S9^]  
v(Vm:oK,  
很好,,但講真,,用一幅圖真係好難表達得到- - ]<y _ =>  
g$=y#<2?  
引用第481樓火仔於2010-09-12 23:15發表的  : *c"tW8uR  
2oL~N*^C  
天地人好難有idea,都係等波仔搞完先,仲有,我無強迫,我有好多招出左泥,但係都係比波仔做決定權 Hzos$1DJ  
都係果句,我果事都講左,招式我諗果d名呀可以改,要唔要都係波仔話事,我無強迫過,但係我都無堅持過既,虎山派2師徒第一次果d招波仔夠唔收啦,我自己都係另外作多一次,不過佢都話唔岩,都無法,最起碼拿到一招我夠架啦,仲有我諗得唔多,我見波仔諗住搞元武四人組我先幫手,因為我都有玩果d人,唔幫手過唔到自己,地尊你味諗,我都無所謂,我見岩就諗,仲有,地尊多幾多招,我都係是旦諗,好難有靈感(最近) HI+87f_Q  
~n)gP9Hv  
WsHC%+\'  
.......
K8>-%ns  
i;+]Y   
先多謝火仔你一直以黎既幫助,,而且拒絕戈時又冇話嬲又點又點.. !\e&7sV~Q  
\gtI4zl*J  
另外,,我認為達爾吾適合有其他屬性- - E]Wnl\Be  
J})#43P  
所以達爾奧義由我來創就好了 # MpW\yX  
ChVur{jR  
PS" 我真係睇招吾睇人,,冇話咩偏心吾偏心,,你作得好我自然會取用 1rhEk|pGZ  
       U1有D招有D人我吾覺得好我都吾會畫落去,,
[ 波仔xd在2010-09-12 23:23重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 483樓  發表於: 2010-09-12
引用第482樓波仔xd於2010-09-12 23:17發表的  :
先多謝火仔你一直以黎既幫助,,而且拒絕戈時又冇話嬲又點又點..
另外,,我認為達爾吾適合有其他屬性- - |{)SLvlJl  
.......
&DUt`Dr w  
0/r\#"+XT  
我遲下做GIF= =?(拖
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 484樓  發表於: 2010-09-12
引用第483樓stamley213於2010-09-12 23:25發表的  :
我遲下做GIF= =?(拖
O&ur |&v  
>n`!S`)9{  
你- -? 定係我- -? C^dnkuA  
Gp <7 i5  
PS" 其實我自己都有試過做GIF,, (雖然吾係LFO- - %cPz>PTW@  
        但係會吾會做係LFO入面就,,好難講
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 485樓  發表於: 2010-09-12
陸道(今次拿左火影忍者人物作idea) "CS {fyJ  
忍法-影子裂縫術,忍法-影子模仿術,忍法-影子符文爆破術,忍法-影子爆炸,分身十字斬(e招好似係某位人士諗),分身忍法-狼牙鑽,身體倍化(加防800),雷牙(某位會員簽名圖作idea),忍獸召喚-七夜妖,忍獸術-七夜合擊,近身斬擊,破妖刀 e~wuoE:M3  
=*ZQGM3w  
原本想拿哂豬鹿蝶d招,不過有d唔係好岩陸道 pO2Y'1*  
aP%& -W$D|  
ZO`{t1   
亨利:彩虹箭(擊中會有任一效果,混亂,石化,中毒,燃燒,結冰,吹飛,彈起),劇毒箭連射,地龍裂空箭,電擊箭,后羿狙擊(加自己攻防各800),后羿箭 @D<KG  
箭雨驟臨,吹雲掌,箭虎(射出箭,出現一隻老虎圖案,擊中燃燒) e-}b]\  
撒卡:魔狼之舞,魔狼殺道,魔狼連擊拳,牙狼衝擊,魔狼嗚叫,噬.魔狼,恐獸之力(加自身攻防.對方扣防同事中毒) i]qVT)j  
暫時咁多,岩用就拿去 |C MKY  
;k<n}shD  
Hg~O0p}[  
}w,^]fC:  
.6@qU}  
p.s唔好誤會我唔係小氣鬼,不過希望拿賣亨利既招,記住,係希望
[ 火仔在2010-09-12 23:45重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 486樓  發表於: 2010-09-12
引用第485樓火仔於2010-09-12 23:32發表的  : "`s r#  
陸道(今次拿左火影忍者人物作idea) ac/=%om8u  
忍法-影子裂縫術,忍法-影子模仿術,忍法-影子苦文術,忍法-影子爆炸,分身十字斬(e招好似係某位人士諗),分身忍法-狼牙鑽,身體倍化(加防800),雷牙(某位會員簽名圖作idea),忍獸召喚-七夜妖,忍獸術-七夜合擊,近身斬擊,破妖刀
(如果要改就改)
.......
q~3dbj  
O<@S,/Q4  
前面頭幾招吾係作得吾好,,但有類似既招式了 kt.y"^  
Cg~GlZk}  
後面的真係火影既招- -吾想同火影太似
發帖
icash
只看該作者 487樓  發表於: 2010-09-12
引用第484樓波仔xd於2010-09-12 23:26發表的  :
你- -? 定係我- -?
PS" 其實我自己都有試過做GIF,, (雖然吾係LFO- - +) pO82  
.......
rPK)=[MZ  
Z3ucJH/)V  
我= =你識做都可以= =
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 488樓  發表於: 2010-09-12
引用第486樓波仔xd於2010-09-12 23:39發表的  :
前面頭幾招吾係作得吾好,,但有類似既招式了
後面的真係火影既招- -吾想同火影太似
!nQ!J+ g  
雷牙係某位會員個簽名圖有,另外,天魔招炎冰流星雨要嗎,定係改做天厄滅絕 x Z 3b)j2D  
同賣睇賣下面亨利,睇下岩唔岩用 %p5%Fs`sd  
E!d;ym  
比多一招,代左你頭先話果d r!qr'Ht<  
忍法-幻象空間(利用幻象,0敵人有錯覺,擊中者會頭暈),忍法-心亂(忍法-幻象空間衍生技),忍法-精神錯亂(忍法-心亂衍生技),召喚術-七夜妖
[ 火仔在2010-09-13 00:00重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 489樓  發表於: 2010-09-12
引用第487樓stamley213於2010-09-12 23:47發表的  :
我= =你識做都可以= =
}L.xt88  
B~/:["zTh&  
做黎幫我了解招式- -? |1sl>X,  
3"ALohlL  
引用第488樓火仔於2010-09-12 23:47發表的  : /D]?+<h1  
_]SV@q^  
雷牙係某位會員個簽名圖有,另外,天魔招炎冰流星雨要嗎,定係改做天厄滅絕 OT6uAm+\7_  
同賣睇賣下面亨利,睇下岩唔岩用
>t-9yO1XQq  
{> T r22S  
採用:天厄滅絕 Wb*A};wE  
]>E)0<t  
PS" 亨利的招不太合心水,,我不太想有其他效果(炎冰毒...
發帖
icash
只看該作者 490樓  發表於: 2010-09-12
引用第489樓波仔xd於2010-09-12 23:53發表的  :
採用:天厄滅絕
#t.)4$  
Ns?8N":  
唔係= =我意思係...如果招野真係唔錯先做= =做一招好浪費時間...得閒PO出來睇下D反應點先
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 491樓  發表於: 2010-09-12
引用第490樓stamley213於2010-09-12 23:55發表的  :
唔係= =我意思係...如果招野真係唔錯先做= =做一招好浪費時間...得閒PO出來睇下D反應點先
05]y*I  
$)UMRG  
只係我欣賞"七刃七刀"呢招IDEA者- - 0L3v[%_j"  
O=2"t%Gc  
若太浪費時間,,就由佢啦,, (而且需求不大
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 492樓  發表於: 2010-09-13
引用第489樓波仔xd於2010-09-12 23:53發表的  :
採用:天厄滅絕
PS" 亨利的招不太合心水,,我不太想有其他效果(炎冰毒...
SSoD}N  
太陽箭u1草稿都有,不過變左射日
發帖
icash
只看該作者 493樓  發表於: 2010-09-13
引用第491樓波仔xd於2010-09-12 23:57發表的  :
只係我欣賞"七刃七刀"呢招IDEA者- -
若太浪費時間,,就由佢啦,, (而且需求不大
rn$LZE %  
w;e42.\  
招蒼天做左我起碼6個鍾...
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 494樓  發表於: 2010-09-13
引用第492樓火仔於2010-09-13 00:01發表的  :
太陽箭u1草稿都有,不過變左射日
G7|CwzMg  
*x0nAo_n  
其實U1草稿係....? s":\ >  
5eP0W#  
可否給我看看- -?
發帖
icash
只看該作者 495樓  發表於: 2010-09-13
引用第494樓波仔xd於2010-09-13 00:02發表的  :
其實U1草稿係....?
可否給我看看- -?
@c >a  
K3CTxU(  
以前我上傳過= = ?zS t  
J )148/  
我找找... JGLjx "Y  
Ke 5fe#  
我記得有
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 496樓  發表於: 2010-09-13
引用第493樓stamley213於2010-09-13 00:02發表的  :
招蒼天做左我起碼6個鍾...
K]<49`MX  
&4m\``//9  
U1戈招野就係你原創既?
發帖
icash
只看該作者 497樓  發表於: 2010-09-13
rZK;=\Ot  
h3<L,Olp  
bS!4vc1`2  
`L=d72:  
[@PD[-2QG3  
>,&@j,?']  
o-f;$]yp>  
Q, `:RF3  
發帖
icash
只看該作者 498樓  發表於: 2010-09-13
引用第496樓波仔xd於2010-09-13 00:06發表的  :
U1戈招野就係你原創既? [表情]
QR#L1+Hn  
gI /#7Cr  
簽名果招先係... &>T7]])  
dYn<L/#  
霸王地藏龍有半招係我用IDEA
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 499樓  發表於: 2010-09-13
引用第498樓stamley213於2010-09-13 00:08發表的  :
簽名果招先係...
霸王地藏龍有半招係我用IDEA
Cr  a@  
] C&AU[U*  
高人,,高人 (跪拜
快速回復
限100 字節

上一個 下一個