切換到寬版
  • 70662閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 520樓  發表於: 2010-09-14
做咩唔回我的- -

樓主留言:

睇漏左- -SOR

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 521樓  發表於: 2010-09-14
引用第517樓adrian98於2010-09-13 19:21發表的  : {E}D6`{  
達爾:狂龍刀氣,龍刀斬,舞龍斬,燄龍刀(武器召換),狂龍快斬,天龍8斬,刀氣迴盪,以氣馭刀, @1q dnU  
地尊:閻王破 OB++5Wd  
黃金親衛兵:滅龍斬,金龍之氣(加攻防敏中的兩個),金龍刀氣(自身化左一條金龍,好似昇龍霸咁向上出拳,落返來之後,會用迴旋斬的動作,不過位置不變,之後便會放出旋風刀氣的刀刃)  z@~mu  
邪鬼:邪神怒擊,邪殺影拳爆,戰神之怒
2IP<6l8N  
'H"!%y{:i  
採用:刀氣迴盪(劍氣)
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 522樓  發表於: 2010-09-14
我創個招改左名?  要改名就我自己想吧OK?
10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 523樓  發表於: 2010-09-14
引用第522樓真旋風腿於2010-09-14 16:25發表的  : LaL{ ^wP  
我創個招改左名?  要改名就我自己想吧OK?
aU#r`D@0  
'oM=ZU8wo  
吾明你UP乜- -
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 524樓  發表於: 2010-09-14
整埋我有份的天魔先a_a
按圖,看小說

離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 525樓  發表於: 2010-09-14
我話 我個招萬箭降臨你改左名 定你要左之後唔要
[ 真旋風腿在2010-09-14 20:15重新編輯此帖 ]
10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 526樓  發表於: 2010-09-14
新生亨利- 霸王無影箭(使出隱形的箭) 2'?C  
終章-魔王撤旦曲(提起笛子,吹音樂同時,四周出現穿心箭) sb%l N   
音爆神箭(射一支有音符的穿心箭,每穿過一個com/怪,會爆炸) sv#/78~|  
新生陸道-暴雨連鏢刑(跳起,前方天空落下無數的飛鏢) bh CAx W  
獵殺十字斬(以高速提起破邪,索命劍,打一個十字型的刀痕) D ~NWP%H  
忍術-豪莽火海(單手按住起爆符,在一定的地方內發生爆炸)
按圖,看小說

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 527樓  發表於: 2010-09-14
申武玄:怒虎牙逆破 ,.,Y{CP  
新生亨利:爆破箭(射出一支箭,當穿過對手身體,就會變成五支再進行攻擊) H&0S  
新生陸道:分身十字斬,影子替身術(使用後,當自己比對手攻擊,影子會替代硬食招式,飛行武器無效)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 528樓  發表於: 2010-09-14
謝樓主  用我劍破天下的技名
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 529樓  發表於: 2010-09-14
冰尊無咩驚喜  = = lV2MRxI  
但係雷尊我等左2日啦....樓主快D啦
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 530樓  發表於: 2010-09-14
引用第529樓淆底3499於2010-09-14 20:32發表的  : _i{4 4zE  
冰尊無咩驚喜  = = j\8'P9~%  
但係雷尊我等左2日啦....樓主快D啦
ZI#Xh5  
\ g[A{  
冰尊個隔格差左- -雷尊調整返,,應該會好D=) 7 }sj&  
)hai?v~g   
呢家上色了
發帖
icash
只看該作者 531樓  發表於: 2010-09-14
引用第530樓波仔xd於2010-09-14 20:36發表的  :
冰尊個隔格差左- -雷尊調整返,,應該會好D=)
呢家上色了
ynN[N(m#  
今晚睇5睇到  就快到DEEP了 _9Ig`?<>I  
^ ^
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 532樓  發表於: 2010-09-14
樓主 O,[aL;v  
我D招你睇左未?
按圖,看小說

發帖
icash
只看該作者 533樓  發表於: 2010-09-14
有新技5知岩岩 }~-)31e'`  
新生陸道:閃身之力 【閃去後面之後加功防】 !U/: !e`N  
              六劍合一【隻手有6把 6把5同色的劍之後閃過去斬人】
[ yeung43027在2010-09-14 21:02重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 534樓  發表於: 2010-09-14
樓主D技  岩5岩洗  我明等你的回復
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 535樓  發表於: 2010-09-14
冰尊個招 極光反射 好似 極光龍翼 既招 oRWsi/Zf  
不如改做 冰神之盾
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 536樓  發表於: 2010-09-14
雷尊我諗左招,唔知樓主岩唔岩用 -U/& 3  
Tu/JhP/g,`  
雷光鼓動,極光雷閃,閃光雷動,電極炮(彈) , 唔岩用當jace招也可以- -
離線
發帖
icash
只看該作者 537樓  發表於: 2010-09-14
引用第525樓真旋風腿於2010-09-14 19:44發表的  : Z956S$gS  
我話 我個招萬箭降臨你改左名 定你要左之後唔要
]Z84w!z  
箭矢如林? "yz\p,  
真係唔似 zgRP!q<9tt  
引用第501樓火仔於2010-09-13 00:21發表的  : .y0]( h  
fgp 7 |;Y  
其實,係未諗下拿flash做一次d招式出泥,話說小肥羊有招叫混元x鬼棍,比人拿左去做怒虎棍
1tr>D:c\  
個位人兄成日話U1抄左佢邊招邊招 n47=eKd70  
其實某幾招,我真係覺得唔似 JyqFFZ &  
當然都有啲係似 aW6+Up+G*  
有不滿請插
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線
發帖
icash
只看該作者 538樓  發表於: 2010-09-14
Re:雷尊80%完成!!!!!!歡迎各位提供任何IDEA(約翰達爾)
岩岩諗左第2d人果d招 比定先 "PyWo  
黃金親衛兵:龍皇噬    把劍有條龍起上面 轉一個大圈 之後舉起把劍 比條龍飛上天 ]1?=jlUl  
        龍皇之力  +攻擊 mhk/>+hF  
亞真:           毒炎連天  舉起佢手上把野 之後會出好多個毒炎彈 斜向前落黎               cVay=5].  
幻音神巫:   詛咒轉擊   佢跳起身 把杖有個波 之後佢轉身一路落黎 射出好多個詛咒光彈 ?Hi}nsw  
紅魔鬼:       真‧火彈ex  出熔岩彈 (唔射出去定左係度) 之後狂出炎火彈搞到佢愈黎愈大 整到好似太陽彈咁大之後 一野打出去 好似o龍 oe 最尾咁
[ 暝在2010-09-14 22:11重新編輯此帖 ]
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 539樓  發表於: 2010-09-14
Re:雷尊80%完成!!!!!!歡迎各位提供任何IDEA(約翰達爾)
達爾:天劍降臨(2刀流模式),與劍同在/刀劍合一(+str),劍法舍棄,衝刺斬,

快速回復
限100 字節

上一個 下一個