切換到寬版
  • 70664閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 560樓  發表於: 2010-09-15
引用第559樓真旋風腿於2010-09-15 22:53發表的  : Q`ua9oIJ=  
箭殺神刺(原名:千箭降臨)<----------------------------------(開頭他射一箭上去 ,之後好多箭神秘降下 ,刺死敵人)
`g)}jo`W  
你果招同我果招差唔多,不過我係拿地獄箭雨既
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 561樓  發表於: 2010-09-15
有我最鍾意既雷尊啊>.<
^_^徐子珊^_^
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 562樓  發表於: 2010-09-16
達爾:刀背擊(擊中令人暈),瞬閃一刺,龍牙飛刃(類似虎牙炮轟)

離線
發帖
icash
只看該作者 563樓  發表於: 2010-09-16
引用第559樓真旋風腿於2010-09-15 22:53發表的  : 7%h;To-<6  
箭殺神刺(原名:千箭降臨)<----------------------------------(開頭他射一箭上去 ,之後好多箭神秘降下 ,刺死敵人)
\VPw3  
其實一堆箭好張揚架啦
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 564樓  發表於: 2010-09-16
我要講d野,就係真旋風腿,你pm我話我招野抄你,我想回你,就又拒絕我pm你,你究竟想點呢? 'IU3Xu[-.  
仲有我真係早你一日比左招野比波仔
離線
發帖
icash
只看該作者 565樓  發表於: 2010-09-16
引用第564樓火仔於2010-09-16 19:30發表的  : =pzTB-G  
我要講d野,就係真旋風腿,你pm我話我招野抄你,我想回你,就又拒絕我pm你,你究竟想點呢? a|TUH+|  
&$ }6:  
公道啲講句 _)@G,E33f@  
招野,係人都諗到
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 566樓  發表於: 2010-09-16
引用第565樓迪於2010-09-16 20:18發表的  :
公道啲講句 DZ`,QWuA  
招野,係人都諗到
+U'n|>t9  
我都係RLF2果到拿到IDEA,不過有D招呀波仔唔要,個原因就係唔岩心水/同人物不苦,我都明白E樣野,不過佢pm比我,但我打算回比佢,佢係拒絕我pm,怕我罵人呀?ed野都嘈我無野講
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 567樓  發表於: 2010-09-16
引用第566樓火仔於2010-09-16 21:35發表的  :
我都係RLF2果到拿到IDEA,不過有D招呀波仔唔要,個原因就係唔岩心水/同人物不苦,我都明白E樣野,不過佢pm比我,但我打算回比佢,佢係拒絕我pm,怕我罵人呀?ed野都嘈我無野講
3D,tnn+J  
條友仔我PM也封...封你很正常吧 mt *Dx  
之前還逼人要他的招...... }Zp[f6^Q  
真的強死了
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 568樓  發表於: 2010-09-16
引用第561樓cfalan2001於2010-09-15 23:50發表的  : O" ,*N  
有我最鍾意既雷尊啊>.<
Zf8_ko;|:-  
SR*KZ1U  
咁希望你鍾意=) qI5`:PH%n  
J=AF`[  
引用第562樓kelvinpokemo於2010-09-16 15:24發表的  : <~-cp61z;  
達爾:刀背擊(擊中令人暈),瞬閃一刺,龍牙飛刃(類似虎牙炮轟)
geSH3I   
RP~ hi%A  
SOR,,不合心水 #m36p+U  
B0"55g*c  
引用第564樓火仔於2010-09-16 19:30發表的  : f,'9Bj. ~  
我要講d野,就係真旋風腿,你pm我話我招野抄你,我想回你,就又拒絕我pm你,你究竟想點呢? 2mfKy9QxO  
[X\~J &kD  
.GOF0puiM  
佢都係咁PM我- -問邊個人搞到佢招野轉左名 {~+o+LV  
.|z8WF*  
又係咁話人冇品,,我係咁解釋佢都吾聽,,唉,, RG V}c#  
:|PgGhW  
引用第566樓火仔於2010-09-16 21:35發表的  : xdkC>o4>  
O[<0\  
XCUU(H  
+/4wioGm  
辛苦你了
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 569樓  發表於: 2010-09-16
引用第568樓波仔xd於2010-09-16 22:34發表的  :
辛苦你了[表情]
?'RB'o~  
_:7:ixN[Ie  
又逼人改一些奇奇怪怪的招名 CWa~~h<r-  
我也不知道他心態是啥
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 570樓  發表於: 2010-09-16
引用第569樓dwchan於2010-09-16 22:38發表的  :
又逼人改一些奇奇怪怪的招名 Q^bYx (r5w  
我也不知道他心態是啥
SHT`  
我都唔知咩事,話咩佢早我拿個idea,跟住我諗住想pm佢話,我早佢一日比idea比波仔,佢就彈左野出泥話 X0Wx\xDg[  
真旋風腿拒絕你的訊息(咁係咩意思,我咩都唔知),又話無品,即同dw你講既差唔多
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 571樓  發表於: 2010-09-16
引用第570樓火仔於2010-09-16 23:09發表的  :
我都唔知咩事,話咩佢早我拿個idea,跟住我諗住想pm佢話,我早佢一日比idea比波仔,佢就彈左野出泥話 `5e{ec c7  
真旋風腿拒絕你的訊息(咁係咩意思,我咩都唔知),又話無品,即同dw你講既差唔多
~KRS0 ^  
vZW[y5   
吾洗理佢,,我都巳經解釋左,,我冇錯,,你地會員幫手作招/改個更好招名都冇錯 @ meT8S9t  
B gn%d4W;G  
佢話你冇品吾洗理,,我巳經解釋左兩次比佢聽,,佢都聽吾入耳係要講人
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 572樓  發表於: 2010-09-16
引用第571樓波仔xd於2010-09-16 23:16發表的  :
吾洗理佢,,我都巳經解釋左,,我冇錯,,你地會員幫手作招/改個更好招名都冇錯
佢話你冇品吾洗理,,我巳經解釋左兩次比佢聽,,佢都聽吾入耳係要講人
=#,`k<v%I  
我都係想知,我招箭雨同索命一擊係未改左名,改左無所謂,最重要你會畫便可 [!yA#{xl,  
不過最奇怪係我招黑洞引力,你收左,但無畫(e個有d奇怪)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 573樓  發表於: 2010-09-16
引用第572樓火仔於2010-09-16 23:18發表的  :
我都係想知,我招箭雨同索命一擊係未改左名,改左無所謂,最重要你會畫便可 oNyYx6q:Q  
不過最奇怪係我招黑洞引力,你收左,但無畫(e個有d奇怪)
G/<zd)  
0_gN]>,9n  
UM,,制訂招式區 ( 歡迎各會員合力提出又型又帥又美感又...的招式 ) ( 每人物最多20招 ) >bh+!5Y0  
05 q760I+  
"每人物最多20招" <-- w W@e#:  
phuiLW{&  
想講既係,,我最多可以一張紙畫到20招,,但有時可能D招佔既位較大 V| 97;  
q`'f /CS  
所以其實火尊,冰尊,雷尊都冇得畫齊咁多招,,最多只有16-17招 N|DI k  
E+@Q u "W  
所以可能有時想畫都吾夠位畫 K=[7<b,:3  
5-|!mSd   
PS" 箭雨 > 箭矢如林,索命一擊 > 破邪索命
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 574樓  發表於: 2010-09-16
達爾; Z}+}X|  
HOP*QX8C%  
天火刀 [CJ<$R !  
:wC\IwG~CE  
向前橫砍一刀,打飛敵人,落地前會天上會打下一條火刃..... =tOB fRM  
燒傷敵人 -5<[oBL;  
引用第570樓火仔於2010-09-16 23:09發表的 :
我都唔知咩事,話咩佢早我拿個idea,跟住我諗住想pm佢話,我早佢一日比idea比波仔,佢就彈左野出泥話 Bh3F4k2bg7  
+S4n416K  
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 575樓  發表於: 2010-09-16
引用第574樓dwchan於2010-09-16 23:31發表的  : 1VJ${\H]  
達爾;
天火刀
向前橫砍一刀,打飛敵人,落地前會天上會打下一條火刃..... 0AB a&'h  
.......
Hyb(.hlZh  
[IYVrT&C'  
SOR,,不合心水- -汗
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 576樓  發表於: 2010-09-17
達爾:地裂刀(達爾掉把刀上天空,之後把刀變成3把,飛番去地下.產生地龍斬既裂痕(無校果) YmV/[{  
狂龍之力(加自身攻防,扣對力agi)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 577樓  發表於: 2010-09-17
引用第576樓火仔於2010-09-17 22:47發表的  : o#m31* o  
達爾:地裂刀(達爾掉把刀上天空,之後把刀變成3把,飛番去地下.產生地龍斬既裂痕(無校果) H!;N0",]N  
狂龍之力(加自身攻防,扣對力agi)
uaIAVBRcS  
?N{\qF1Mz  
我諗暫時吾好作住四個人先啦,, e r3M vw  
xw*e`9vAe  
我怕又吾夠畫- -汗 4?pb!@l  
<#0i*PM_  
PS" 呢家畫緊風尊草犒盡快追趕IDEA進度
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 578樓  發表於: 2010-09-18
引用第577樓波仔xd於2010-09-17 23:05發表的  :
我諗暫時吾好作住四個人先啦,,
我怕又吾夠畫- -汗 A^aY-V  
.......
F w{:shC  
快點畫JAN吧...我想見到毒男招換.....
[ dwchan在2010-09-18 02:22重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 579樓  發表於: 2010-09-18
引用第578樓dwchan於2010-09-18 02:16發表的  :
快點畫JAN吧...我想見到毒男招換.....
XR]bd  
z1b@JCWE  
在起風尊的犒,,欠五人才到JAN (膠
快速回復
限100 字節

上一個 下一個