切換到寬版
  • 606728閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5960樓  發表於: 2010-07-06
Re:放邪鬼全套/獵剎勾魂/心不死/白色龍捲/暗迪/黑龍百/黑魔裂/超氣功炮/ ..
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區,二手ac買、賣區

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5961樓  發表於: 2010-07-07
Re:放邪鬼全套/獵剎勾魂/心不死/白色龍捲/暗迪/黑龍百/黑魔裂/超氣功炮/ ..
PUSH~~~~~~~~~~~~~
離線ygytyg
發帖
icash
只看該作者 5962樓  發表於: 2010-07-08
push push
1條評分
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5963樓  發表於: 2010-07-08
放邪鬼全套/獵剎勾魂/心不死/白色龍捲/暗迪/黑龍百/黑魔裂/超氣功炮/ ..
引用第5961樓ygytyg於2010-07-08 13:03發表的 Re:放邪鬼全套/獵剎勾魂/心不死/白色龍捲/暗迪/黑龍百/黑魔裂/超氣功炮/ .. :
push push

唔該你幫我推……但要注意板規。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5964樓  發表於: 2010-07-08
每日一推

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。

msn:
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5965樓  發表於: 2010-07-09
Re:放戰神降臨/獵剎勾魂/心不死/白色龍捲/暗迪/黑龍百/黑魔裂/超氣功炮/ ..
push~~~~~~~~~~~
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5966樓  發表於: 2010-07-10
每日一推

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄

msn:
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5967樓  發表於: 2010-07-10
引用第5966樓victorppqapa於2010-07-10 15:40發表的  :
急收小丹異招和黑羅剎異信

請入數購買。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5968樓  發表於: 2010-07-11
每日一推

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄

msn:
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 5969樓  發表於: 2010-07-11
~Crazyken小店~ 幫買動漫野 大清貨,要錢不要換 放 天籟,神母號,終極魔人
http://ibbs.hk/read.php?tid=85668

樓主留言:

上年我介紹了個客比你幫佢買野,搞出問題來,你退回錢未?
佢都有上ibbs的,一陣可能搵你算帳…

我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 5970樓  發表於: 2010-07-11
蚩尤換到勇心??
離線飄泊浪人
發帖
icash
只看該作者 5971樓  發表於: 2010-07-11
我有意購買一個元力淨化器 及 請問有晝夜堅甲、晝夜盾及黑曜石鞋出售嗎?
[ 飄泊浪人在2010-07-11 15:02重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5972樓  發表於: 2010-07-11
引用第5970樓飄泊浪人於2010-07-11 14:49發表的  :
我有意購買一個元力淨化器 及 請問有晝夜堅甲、晝夜盾及黑曜石鞋出售嗎?

已pm比了你thanks
離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 5973樓  發表於: 2010-07-11
我post有野ch到終極魔人? pm me on5到msn
離線pinkyjohnny
發帖
icash
只看該作者 5974樓  發表於: 2010-07-11
冇左三重殺x?
閃光昇龍霸
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5975樓  發表於: 2010-07-11
引用第5973樓pinkyjohnny於2010-07-11 19:24發表的  :
冇左三重殺x?

是呀,賣晒。
離線587
發帖
icash
只看該作者 5976樓  發表於: 2010-07-12
散彈波 真昇龍霸 迪氏全家福 地龍波 終極超昇龍 真龍追風 爆裂真龍波$?
離線587
發帖
icash
只看該作者 5977樓  發表於: 2010-07-12
成魔之路 虎威腿EX 餓虎殺 狂虎炮 超‧猛虎拳EX 超.虎威腿EX $?
離線587
發帖
icash
只看該作者 5978樓  發表於: 2010-07-12
爆裂狂轟 旋風炮拳 十字旋風拳 破空拳 十字烈風拳 魔獸之怒火 魔界地獄 狂獸狙擊$?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5979樓  發表於: 2010-07-12
引用第5977樓587於2010-07-12 05:17發表的  :
爆裂狂轟 旋風炮拳 十字旋風拳 破空拳 十字烈風拳 魔獸之怒火 魔界地獄 狂獸狙擊$?

我的post有價錢,加埋就對了thanks
快速回復
限100 字節

上一個 下一個