切換到寬版
  • 6603閱讀
  • 98回復

更新之後的烏邪(第一頁頂(影片放置處下方,新增招式資料同用後感) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-08-16
招紅影變做異轉聲就好

ps:事實上..我認為威望不太重要~_~
每天上ibbs看鬼故~v~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-08-16
引用第39樓623於2011-08-15 22:49發表的  :
真替你不值!

講真果句,真係唔係好滿意e個版主,做野大細超,又(算澤)性加分/扣分,唉
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-08-16
引用第41樓火仔於2011-08-16 00:15發表的  :
講真果句,真係唔係好滿意e個版主,做野大細超,又(算澤)性加分/扣分,唉

你唔得佢鐘意
人地加唔落手
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-08-16
— (saizen) 投訴請去發問及申訴區 (2011-08-16 07:20) —
引用第42樓std的917於2011-08-16 00:20發表的  :
你唔得佢鐘意
人地加唔落手[表情]

如果真係咁既話,我一定去投訴區告佢,邊有版主做到佢咁,放段野上泥,同我講唔覺得有心思,唔夠詳細同唔覺有心整所以唔加分,喂大佬,講左幾次我部機頂唔順咩會聲會影呀錄影片果d程式,頂到既我洗叫人幫咩,再唔係你比2000幾3000我去黃金汁d件,整過部機啦
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-08-16
引用第43樓火仔於2011-08-16 00:28發表的 :
如果真係咁既話,我一定去投訴區告佢,邊有版主做到佢咁,放段野上泥,同我講唔覺得有心思,唔夠詳細同唔覺有心整所以唔加分,喂大佬,講左幾次我部機頂唔順咩會聲會影呀錄影片果d程式,頂到既我洗叫人幫咩,再唔係你比2000幾3000我去黃金汁d件,整過部機啦[表情]       

你有可能快過第一手做第一手咩?
[ 七星會員在2011-08-16 07:27重新編輯此帖 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-08-16
引用第44樓七星會員於2011-08-16 01:12發表的  :

如果當初一早整左我可能快得過魔仔,但果事根本無意思想做,係之後一出新招先打算整,整得好唔好係另一馬事,最重要分享
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-08-16
引用第45樓火仔於2011-08-16 02:28發表的  :
如果當初一早整左我可能快得過魔仔,但果事根本無意思想做,係之後一出新招先打算整,整得好唔好係另一馬事,最重要分享

係囉, share 左先, 個質素之後先再執

其實之前問完我地對版主有咩睇法有咩用? 好似無乜聲氣咁??
離線kit2234560

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-08-16
引用第45樓火仔於2011-08-16 02:28發表的  :

分享既野唔係應該做到最好嫁咩?你求求其其整出黎就想拎分咁話?
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-08-16

的確,最重要既係分享既心
但我從你既言論當中,你只係一心一意想拎分
分享既意思,我係樓主當中真係睇唔到
點解?
樓主當中只係放上影片就算數
如果我係一個新手,睇到呢個帖既時候
講真,我可能連招名都分唔到

ok,我就當你話你有放上招名
但,你呢果招有咩效果,你對呢招既小小感受你都無分享下
就咁放上黎,講真既,我最多都只係睇到你想快快手所以求其咁整
而唔係真係用一個分享既心態去分享

我希望你明白,咩叫做分享
如果你真係有心想分享既話,我諗睇既人一定感受到
但呢家我認為呢個帖,扯唔上「分享」呢兩個字
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-08-16
引用第48樓炎‧龍於2011-08-16 18:49發表的  :
的確,最重要既係分享既心
但我從你既言論當中,你只係一心一意想拎分
分享既意思,我係樓主當中真係睇唔到
點解?
.......

我拿分泥做咩?有錢收?,我只係想純分享,雖然你話我無講解,係我當時發post無留意e點姐,加下修又修改唔到,唔通你同我講,叫我係番個post到打番招野點樣,你覺得ok無所謂,我味照貼,不過我怕怪得制姐,如果你都想我完完全全post既話,我再叫幫錄果位幫手,我相信佢會幫我,我自己唔錄係因為部機本身有d問題,個問題都幾大下,所以我先唔親自錄,希望唔好見怪
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-08-16
引用第49樓火仔於2011-08-16 19:03發表的  :
我拿分泥做咩?有錢收?,我只係想純分享,雖然你話我無講解,係我當時發post無留意e點姐,加下修又修改唔到,唔通你同我講,叫我係番個post到打番招野點樣,你覺得ok無所謂,我味照貼,不過我怕怪得制姐,如果你都想我完完全全post既話,我再叫幫錄果位幫手,我相信佢會幫我,我自己唔錄係因為部機本身有d問題,個問題都幾大下,所以我先唔親自錄,希望唔好見怪

我一定唔知你點解想拎分啦
但我係你咁多言論中都睇到你不滿版主點解唔加你分
呢方面,我最多都只係會講:見人見智

就係因為你自己既唔細心,而令到版主唔加你分,正常喎
如果你有心分享既話,唔一定要重開發多次既
你可以係回覆果度,重新打番你對呢招既感受同資料
再放上番
之後你可以係pm版主問下版主可唔可以幫你改主題
改成:更新之後的烏邪(xx樓有更多既補充)[xx樓果方面唔洗我多講架啦]
咁我諗,至少你做左你需要做既,但切記你要有一個分享既心態去做

版主加唔加分就係佢既事

另外,其實我都無話你部機廢所以你既分享唔得
我只係想你明白咩叫分享姐
同你部機廢唔廢一d都無關係既
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-08-16
引用第49樓火仔於2011-08-16 19:03發表的  :

引用第24樓火仔於2011-08-14 13:24發表的  :
post左上泥連分都無得加,下次唔放上泥,分都唔加,超!

嘛,,,,你這樣矛盾令人難以理解喔.
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-08-16
引用第51樓saizen於2011-08-16 19:46發表的  :
嘛,,,,你這樣矛盾令人難以理解喔.

你ed人味仲更加矛盾,分你又唔加,一味同人嘈,你仲難理解,唔係難理解,係即程一同你講野就有d想打人既感覺
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-08-16
Re:更新之後的烏邪
火仔,下次唔好貼出黎
反正最後會有D玩X既人會貼出黎
算吧

引用第41樓火仔於2011-08-16 00:15發表的  :

有D野"在心中"就得架啦!算吧
無謂專登罵戰比人玩啦
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-08-16
Re:Re:更新之後的烏邪
引用第53樓龍翼87於2011-08-16 19:52發表的 Re:更新之後的烏邪 :
火仔,下次唔好貼出黎
反正最後會有D玩X既人會貼出黎
算吧
.......

我下次一定唔貼,環點佢自己都算澤性加分,就算其他人放上泥佢都唔會比架啦,都唔明ed人無玩lfo仲可以做到版主,不如讓個位出泥比第二個仲好,係到浪費個版主位
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-08-16
Re:Re:Re:更新之後的烏邪
引用第54樓火仔於2011-08-16 19:55發表的 Re:Re:更新之後的烏邪 :
我下次一定唔貼,環點佢自己都算澤性加分,就算其他人放上泥佢都唔會比架啦,都唔明ed人無玩lfo仲可以做到版主,不如讓個位出泥比第二個仲好,係到浪費個版主位

其實所有版主做成點大家都會有眼睇
唔駛刻意講出黎
可能有D情況係內定也說不定
不過都係唔好離題吧
個post都係講緊烏邪......
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-08-16
Re:Re:Re:Re:更新之後的烏邪
引用第55樓龍翼87於2011-08-16 19:58發表的 Re:Re:Re:更新之後的烏邪 :
其實所有版主做成點大家都會有眼睇
唔駛刻意講出黎
.......

我唔係刻唔刻意講,我諗好多人心中都唔想某版主唔做

p.s都有有人回先,岩岩更新左
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-08-16
Re:Re:Re:Re:Re:更新之後的烏邪
引用第56樓火仔於2011-08-16 20:00發表的 Re:Re:Re:Re:更新之後的烏邪 :
我唔係刻唔刻意講,我諗好多人心中都唔想某版主唔做
p.s都有有人回先,岩岩更新左[表情]

依= =?
你又話修改唔到=  =?
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-08-16
異轉計果度應該唔關事
可能佢D招加得仲慢過扣
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-08-16
解釋的部分盡量不要一行
不然其他人會看得很辛苦