切換到寬版
  • 2038閱讀
  • 57回復

所謂的技術(看來不明白我的問題呢,直接點吧) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2007-07-11
引用第39樓慘絕人寰於o7e 23:56發表的  :
假設佢唔知的=] <u u1e@P  
你就照上吧=_= +CX2W('  
放心 Vy16Co  
我唔會報串的 qECc[)B  
.......
jWUN~#p!  
報串和通水有咩分別orz=_=
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2007-07-11
引用第40樓love_miko於2007-07-11 23:57發表的  :
報串和通水有咩分別orz=_=
&p=|z2 J  
字型不同 YAC=V?U-#  
就是這樣啦=] _GI [SzD  
沒大分別的=_= (^eE8j/K  
不過他也不會信我的話啦=]
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2007-07-12
引用第33樓love_miko於2007-07-11 23:45發表的  :
無技術係某d人扮哂野唔玩lfo之後想型d之後的膠句罷了
不過無所謂既,你想點打咪點打囉,我都係搞下gag姐-0-
0-l @U{  
[路過]其實細心諗,lfo冇技術完全正確的...[路過] QIBv}hgcy  
理論唔講咁多,只要你諗平時vs係點打就ok
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2007-07-12
引用第42樓龍仔666於2007-07-12 00:11發表的  :
[路過]其實細心諗,lfo冇技術完全正確的...[路過] e|"`W`"-  
理論唔講咁多,只要你諗平時vs係點打就ok
)h2wwq0]  
鬼叫lfo既場大過lf2咁多咩 DE."XSni  
跳攻緊本係lfo度冇用
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2007-07-12
引用第43樓慘絕人寰於2007-07-12 00:13發表的  :
鬼叫lfo既場大過lf2咁多咩 vxk1RL*Xu  
跳攻緊本係lfo度冇用
Mm^o3vl  
跳攻/沖攻要用同多使用唔難 3MNo&0M9  
難在於識唔識用同肯唔肯用
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2007-07-12
引用第44樓龍仔666於2007-07-12 00:14發表的  :
跳攻/沖攻要用同多使用唔難 e@NS=U` <  
難在於識唔識用同肯唔肯用
3oE *86  
lf2時我要成日要跳攻同跑攻先ok=_= najd~%?Rs  
lfo就.... v?-pAA)ht  
個場大到死=_= m~(]\  
跳黎做咩=_=
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2007-07-12
引用第45樓慘絕人寰於2007-07-12 00:20發表的  :
lf2時我要成日要跳攻同跑攻先ok=_= #'v7mEwt  
lfo就.... 1Xu\Tm\Ux  
個場大到死=_= dAm( uJ  
跳黎做咩=_=
L XJ" ct  
大前提係lfo冇技術 ]lXTIej`dy  
而我要回既係在乎你肯唔肯用先? 0 #VH=pga  
不要先管難不難,要理的是肯不肯.
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2007-07-12
引用第46樓龍仔666於2007-07-12 00:23發表的  :
大前提係lfo冇技術 ,fT5I6l  
而我要回既係在乎你肯唔肯用先? %)i?\(/  
不要先管難不難,要理的是肯不肯.
p*-o33Ve  
大前題可是點解要練技術呢
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2007-07-12
引用第47樓慘絕人寰於2007-07-12 00:25發表的  :
大前題可是點解要練技術呢
V=H87 ^b  
其實我冇諗過要答你問題.. yCf*ts1  
本身出於引用確認 Vx~[;*{,C9  
我都唔想講「偉論」, xzyV| (  
簡單一句:學習 DCACj-f  
「技術」<---會覺得係正確打法 INyreoMp  
自自然然要學習岩既野
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2007-07-12
引用第48樓龍仔666於2007-07-12 00:30發表的  :
其實我冇諗過要答你問題.. w[^s) 1  
本身出於引用確認 '&I.w p`^  
我都唔想講「偉論」, nBgksB*A  
簡單一句:學習 |dsd5Vdr  
.......
5sao+dZ"|  
請問為什麼要學習?
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2007-07-12
引用第49樓慘絕人寰於2007-07-12 00:38發表的  :
請問為什麼要學習?
GPy+\P`  
老實講,如果你咁追問 il(dVW  
等同於問有雞先定有蛋先 c`yLn %Of%  
而我相信玩lfo有一段時間,會明白個中道理
離線kong1688
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2007-07-12
引用第50樓龍仔666於2007-07-12 11:54發表的  :
老實講,如果你咁追問 %2>ya>/M  
等同於問有雞先定有蛋先 &Jw]3U5J  
而我相信玩lfo有一段時間,會明白個中道理
VL4ErOoZ  
十分贊同講真.... QS.t_5<U  
你係到問既話....冇人可以俾到個真既答案你的說~ M|IR7Ot LV  
冇定律既答案你點問都冇用 VX#4Gh,~N  
技術....每個人心目中都係唔同~ faH113nc  
有人認同屈機都係技術~ r/E'#5 Q  
有人認為拉登都係技術... RS'!>9I  
問一d冇答案既野只會哂時間~ 1 XsB  
有好奇心係好~但係太醉心係冇用的說 1Z-f@PoM  
最後得出既結果都係徒勞無功 J<J_yRg2  
仲有....你要講lfo技術就請指明lfo技術.-. !;EG<ji,gj  
技術咁多元化,問題唔清淅就是死罪 zQvp<IUq  
唔係好多人都好似你咁聰明的^^
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2007-07-12
月影師父就係技術的象徵 P")duv  
!5 8j xh  
我要快d 升到150 之後搵月影師父學習技術

離線kong1688
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2007-07-12
引用第52樓汝吾之於2007-07-12 18:29發表的  : w' uI~t4  
月影師父就係技術的象徵
我要快d 升到150 之後搵月影師父學習技術
w=]id'`?q  
走~~~~~~~~~~~~開~~~~~~~~~~吧~~~~~~~~~~ \jlem<&  
不要迫我發火了!!~~ jvGGIb"&1  
讚人唔好係到讚吧!!!怒!!! )8ub1,C  
講真啦樓主....改好個標題就會多d人明你講咩-0-
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2007-07-12
係係....我一定會好快升完跟你學習技術的使用

離線ultimate
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2007-07-12
要明白技術嗎 uv&??F]/  
H NFG:t9  
講是不能講得清楚 QL_vWG -  
xEULV4Qw  
在lfo中 }8joltf  
?p&CR[  
只要你用弱角再同強角打 ]j=Eof%Rc  
nTy8:k']  
就會明白要了解技術的話 U%<E9G594  
[ ;/4'  
就需要打lf2
離線4679123
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2007-07-13
引用第13樓慘絕人寰於2007-07-11 22:26發表的  :
技術只係人既睇法 N9 SC \  
要唔要係人既問題 x6h';W_ 8  
你認為技術點解要出現係lfo? @pV~Q2%  
所謂技術在心不在身 Lo<-;;vQ  
.......
Fl{@B*3@w  
唔係呢個問題...
[ 此帖被4679123在2007-07-13 10:54重新編輯 ]
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2007-07-13
引用第55樓ultimate於2007-07-12 18:57發表的 : 6I<^wS9j_  
要明白技術嗎
講是不能講得清楚
在lfo中 qcmf*Yl:v  
.......
[. rULQl  
你隻龍翼可以話係好例子,如果全招vs人地全招,而樓主口中所講既技術又係一樣的話,基本上可以話係冇得打
快速回復
限100 字節

上一個 下一個