切換到寬版
  • 3427閱讀
  • 81回復

關於BUG狗/昆狗/憨9 U1(大家加入反u1會 啦) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lcc21n
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-08-20
引用第39樓jason魔神於2008-08-20 00:54發表的  :
你找到我話你叻

[魔獸世界]1.7官方公佈的bug
http://games.qq.com/a/20051008/000074.htm
自已体
離線joeli0419
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-08-20
又係佢的問題
離線lcc21n
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-08-20
引用第41樓joeli0419於2008-08-20 01:30發表的  :
又係佢的問題

吾明你講咩
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-08-20
引用第37樓jason魔神於2008-08-20 00:27發表的  :
魔獸,你有bug,我話你勁,咪是到維護u1

睇到E句我笑了 魔獸冇BUG
仲有我話隻隻GAME都有BUG就係維護U1?真好笑
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-08-20
都唔明有咩好嘈    樓主話係u1錯  話佢昆錢呀    改得慢呀 果d果d  所以先有人bug

其實d人做咩bug關個u1咩事  個game問題尼          仲有  你話u1昆錢  呢句好野

佢只不過係玩d限量板既野呀  要抽卡出招呀果d就昆    咁你一世咪唔好買囉

人地係要買呀    買完抽唔到就話u1昆錢  呢d人相信就係bug狗尼掛

仲有    你連bug都話埋係u1錯    你做野係咪唔經大腦嫁

bug呢樣野    玩家唔係要搵  佢地邊忽玩到         

如果玩家係用正當手法去玩一個game    佢地真係會玩bug咩

離線lfo達人
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-08-20
引用樓主lcc21n於2008-08-19 20:15發表的 關於BUG+昆狗U1(我的体法) :
呢排多左好多BUG狗,大家都系度鬧距地,感好岩.
但系我覺得之所以有感多BUG狗歸根究底都系因爲U1爲左錢明明根本未整好塞D野就出更新所導致嘎,
正所謂一隻手掌拍5響,如果5系U1只遊戲本來就有問題,感果班BUG狗又點會有機可乘
大家都發表下自已的意見

隻game有bug唔代表你就要用, 依家邊個online gmae 係完全冇bug嫁, 最緊要大家唔好知bug用bug, 依家就唔使係度話u1/gm啦
離線kt84265
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-08-20
u1出左咁多野,出d野仲要10蚊,先得2張卡,成盒先5張閃
好明顯貪錢啦,又出漫晝,現加未出第19卷,
佢地可能想快d汁左隻game佢
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-08-20
u1 D人成日蛇王先有bug ja-3-如果唔係都冇今日呢場大風雨
MHP3^^
離線極速
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-08-20
u1自己比bug9玩家有機可乘...但都唔怪得d玩家咖
邊個叫u1又整隻game出黎..又整得唔完美..搞到有漏洞丫??
按下圖
離線kurusu
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-08-20
引用第5樓宋mike於2008-08-19 21:12發表的  :
嘩!
好讚成樓主講法呀,
如果佢真係掂,
就唔會有bug,
有外掛啦...................

如果玩家唔貪,都唔會有外掛
雙方都有錯
唔可以只係話u1全錯
離線hkargo
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-08-20
如果U1的結局同我講一樣...,點都係U1的錯....,點解咁多BUG呢,E個大家都應該知了.....,一隻冇人玩的GAME BUG黎做咩....?
我想問...
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-08-20
引用第48樓極速於2008-08-20 10:58發表的  :
u1自己比bug9玩家有機可乘...但都唔怪得d玩家咖
邊個叫u1又整隻game出黎..又整得唔完美..搞到有漏洞丫??

bug9玩家  你都識講係9  係佢地自己唔想正當咁玩game係佢地問題

u1整得唔好  係u1問題    根本雙方都有錯    你真係囧

如果隻隻game都咁完美先算    你未聽過世上無野係完美既咩……

就算都唔係完美  更何況由人整出尼既野呢

仲有  你估得lfo多bug9咩    好多game都有bug9啦  你真係好好笑

仲好無知           

離線windy3499
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-08-20
其實每一隻online game都有人用bug啦
但係都唔洗咁呀
量子型00
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-08-20
引用第52樓windy3499於2008-08-20 11:19發表的  :
其實每一隻online game都有人用bug啦
但係都唔洗咁呀

用bug就天外冇,有bug就每一隻online game都有
天外D bug係冇得用,因為係修正錯字
離線lcc21n
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-08-20
引用第44樓123654789於2008-08-20 06:49發表的  :
都唔明有咩好嘈    樓主話係u1錯   話佢昆錢呀    改得慢呀 果d果d   所以先有人bug
其實d人做咩bug關個u1咩事   個game問題尼           仲有   你話u1昆錢   呢句好野
佢只不過係玩d限量板既野呀  要抽卡出招呀果d就昆     咁你一世咪唔好買囉
.......

我無話有bug系U1錯塞,我只系話一只遊戲有D感離普的BUG而且感耐都無修復好,感樣比較有問題姐
離線lcc21n
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-08-20
引用第51樓123654789於2008-08-20 11:06發表的  :
bug9玩家   你都識講係9   係佢地自己唔想正當咁玩game係佢地問題
u1整得唔好  係u1問題    根本雙方都有錯    你真係囧
.......

無人話怪塞u1,只系話距有一部分責任
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-08-20
Re:關於BUG+昆狗U1(我的体法)
我想講
就係因為佢地有咁多bug
所以現在佢地要整治囉
離線kencat1234
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-08-20
嗯嗯!
離線冰封
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-08-20
個GAME有問題
就要用BUG???

個社會有問題
就要犯法???
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-08-20
其實,佢自己有漏洞
佢又唔整好佢,搞到好多玩都用引玫呢次大封殺,同埋正正引起玩家對u1的不滿
(斷正自己財路)