切換到寬版
  • 3294閱讀
  • 68回復

迪倫實用左..[更新至8/11 9:46] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-11-08
  佢就係傳聞中既超級兩大賤人之首邪神?唔係被人炒左咩?簡直人神共憤,聽聞大部份玩家老手都勁憎呢個GM,佢趕走好多舊玩家,而且佢本身專玩屈機兼技術好差既人,有呢D人係LFO,大家可以早放棄。唔怪得改廢迪倫啦,佢專玩邪鬼,今次更新好似邪怒加翻易打暈效果。
[ 此帖被四葉草在2008-11-08 13:53重新編輯 ]
1條評分
離線evil邪
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-11-08
引用第40樓四葉草於2008-11-08 13:45發表的  :
  佢就係傳聞中既超級兩大賤人之首邪神?唔係被人炒左咩?簡直人神共憤,聽聞大部份玩家老手都勁憎呢個GM,佢趕走好多舊玩家,而且佢本身專玩屈機兼技術好差既人,有呢D人係LFO,大家可以早放棄。唔怪得改廢迪倫啦,佢專玩邪鬼,今次更新好似邪怒加翻易打暈效果。

哈哈哈!

識我既人都知我鍾意玩咩人

詆毀人都搜集下證據先

我由玩LFO到依家都未開過一個邪鬼玩

玩邪鬼既次數仲少過玩茱迪..應該不到2個鍾

真係笑死我

技術差唔差我唔會自己判斷,係由同我打既人判斷

不過話我專屈機..笑死了

現出真身吧
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-11-08
引用第40樓四葉草於2008-11-08 13:45發表的  :

唔該下次你了解多D先至去屈人X)
離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-11-08
引用第41樓evil邪於2008-11-08 13:54發表的  :
哈哈哈!
.......

真身?唔明你講乜野?唔講大話點引你出黎?傻仔!呢個就係舊玩家心目中,最乞人憎既邪神GM啦,改廢迪倫重發Post話迪倫勁左啦,大家睇下啦,呢個就係傳聞中愚弄你地既超級賤人,認住佢啦。
離線evil邪
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-11-08
引用第43樓四葉草於2008-11-08 14:03發表的  :
真身?唔明你講乜野?唔講大話點引你出黎?傻仔!呢個就係舊玩家心目中,最乞人憎既邪神GM啦,改廢迪倫重發Post話迪倫勁左啦,大家睇下啦,呢個就係傳聞中愚弄你地既超級賤人,認住佢啦。

憎我唔係問題

改唔改廢迪倫亦都唔係我話事

不過睇下你地點諗囉

唔屈變到平衡就改到迪倫廢喇

自己諗啦下

公道自在人心

不過我唔會亂咁冇意義,冇證據咁去詆毀人

係既駛咩引我出黎

我開得POZ就預左大家有意見

不過唔識技術既人,再講落去都係冇意思

因為重點就係"你覺得迪倫改廢左"

但事實係"迪倫改返平衡,唔屈機,實用左,勁左"

搞清楚"勁"依個字先

跟住再搞清楚"屈"依個字

再比較一下吧
[ 此帖被evil邪在2008-11-08 14:17重新編輯 ]
離線simonliex3
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-11-08
咁你覺得e加o既龍皇真係勁左咩,根本就垃圾晒啦,e加o既攻擊力值300mp咩,如果你話平衡,點解唔就咁減佢攻就算呀??e加升好晒lv o既迪倫根本冇得玩,完全唔夠mp用,加上龍皇係要黎突擊o既,e加改到咁,點玩呀?
完全同邪鬼果D人玩都玩唔到
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-11-08
引用第45樓simonliex3於2008-11-08 14:39發表的  :
咁你覺得e加o既龍皇真係勁左咩,根本就垃圾晒啦,e加o既攻擊力值300mp咩,如果你話平衡,點解唔就咁減佢攻就算呀??e加升好晒lv o既迪倫根本冇得玩,完全唔夠mp用,加上龍皇係要黎突擊o既,e加改到咁,點玩呀?
完全同邪鬼果D人玩都玩唔到 [表情]

只怪你不懂使用
離線simonliex3
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-11-08
引用第44樓evil邪於2008-11-08 14:06發表的  :
憎我唔係問題
改唔改廢迪倫亦都唔係我話事,重點就係"你覺得迪倫改廢左"
.......

唔通你話e加o既龍皇就算有2000幾攻打一隻迪下o既廢物都要打幾下,要成幾千mp,叫勁左呀??
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-11-08
引用第47樓simonliex3於2008-11-08 14:42發表的  :
唔通你話e加o既龍皇就算有2000幾攻打一隻迪下o既廢物都要打幾下,要成幾千mp,叫勁左呀??

你地玩迪倫淨係玩龍皇噬嫁炸?

證明左你係個屈機既人囉
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-11-08
引用第47樓simonliex3於2008-11-08 14:42發表的  :

就算冇龍皇呢招

迪倫都係勁。

離線guillaume8
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-11-08
講得岩,龍皇多左小小MP同STR下左小小姐,d人就話迪倫屎到嘔-_- 本身dulin招招都勁嫁啦,改小小都唔得?_?
死亡小店
離線guillaume8
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-11-08
引用第43樓四葉草於2008-11-08 14:03發表的  :

改到迪倫廢左小小唔得?.? 只係龍皇廢左,姐係你係出龍皇既人啦(屈) dulin本身咁屈,改小小對大家公平,
1條評分
死亡小店
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-11-08
隨左龍皇個問題...
玩慣左真昇而家改左都會難用左
而家連搵最高攻既判定範圍都吾知起邊
仲講d咩大用途- -
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-11-08
引用第40樓四葉草於08-11-2008 13:45發表的  :

哈哈哈哈哈!

笑死我啦!

"專玩邪鬼"

講咁爛既gag都唔好係呢到講啦

仲講好似

你想像力太勁啦![嘔

引用第47樓simonliex3於08-11-2008 14:42發表的  :

唔通你覺得2000幾攻打一隻迪下o既廢物一下秒,只要350mp,叫廢左呀?

引用第52樓爆丸=]於08-11-2008 15:50發表的  :
隨左龍皇個問題...
玩慣左真昇而家改左都會難用左
而家連搵最高攻既判定範圍都吾知起邊
仲講d咩大用途- -

其實真昇仲易中左..
最高攻都是龍頭
另外你地一個二個話龍皇廢
有沒想到vs方面?
多了招遠攻招
我就覺得佢都是這麼屈[呢句足足唔知用了幾多次
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-11-08
引用第53樓zzzson於2008-11-08 17:39發表的  :
其實真昇仲易中左..
最高攻都是龍頭
另外你地一個二個話龍皇廢
.......

用慣左以前個隻就吾會覺得好左
因為龍頭位同以前比都係吾同距離
而家變相要習慣下由預2~3個身位變到預0~2個身位
離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-11-08
引用第44樓evil邪於2008-11-08 14:06發表的  :
憎我唔係問題
改唔改廢迪倫亦都唔係我話事
.......

你講到自己咁有技術咁洗乜改迪倫,開個場用Judi兼寫住打遍天下無敵手嗎笨,眾所周知,你係舊玩家心目中就係小白,兒家重講用迪倫既人就係小白,唔好笑死我地D老手la,冇技術認有技術XD,唔怕話比你聽,我玩箭佬ge,夠膽改廢埋佢la,白癡GM  邪神  !重有明人不做暗事,下次唔該開翻官方ac登入ibbs講野,改錯野又唔敢認,重開個Post話改得岩,你都得ga!咁叻妖言惑眾!
[ 此帖被四葉草在2008-11-08 19:33重新編輯 ]
離線heilok88
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-11-08
唔唔....
對!迪倫實用左
離線evil邪
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-11-08
引用第55樓四葉草於2008-11-08 19:26發表的  :
你講到自己咁有技術咁洗乜改迪倫,開個場用Judi兼寫住打遍天下無敵手嗎笨,眾所周知,你係舊玩家心目中就係小白,兒家重講用迪倫既人就係小白,唔好笑死我地D老手la,冇技術認有技術XD,唔怕話比你聽,我玩箭佬ge,夠膽改廢埋佢la,白癡GM  邪神  !重有明人不做暗事,下次唔該開翻官方ac登入ibbs講野,改錯野又唔敢認,重開個Post話改得岩,你都得ga!咁叻妖言惑眾!

我呢

就不嬲都係用依個AC發言

首先,我從來冇講過玩迪倫既人係小白,你咁樣既行為就係喇

我亦都冇話過我技術好高,要數咁多高手可能有排都未到我

但係我好提倡玩家用一個平衡既規則去進行對戰

唔係我駛咩開個公會叫做"小角色大聯盟"

就算我真係技術唔好,都可以係交流戰當中學到技巧

你屈唔屈我阻止唔到你,不過我亦唔會一口咬定你係屈機既人

至少愛神屈比特比我睇到冇穿心矢既亨利一樣可以成為強者,唔係廢物

既然官方有意將平衡度調整,令任何角色都有發揮機會

我地點解唔支持呢

我好記得有位玩家話"車!打LFO都冇技術可言既,屈機咪得囉,狂出邪怒就嬴啦,駛咩同佢打餐死者"

依句說話我完全地唔認同

其實係睇玩家既自律性同埋雙方既君子協定

點解興交流戰個時玩家ui用龍翼同玩家§尊者§用天魔打冇人會話:天魔打晒啦,龍翼打鬼咩,死硬啦

就係因為大家都比個心出黎玩隻GAME,真係鍾意玩

以君子協定黎就返隻GAME作出一場公平對戰

"個迪倫屈到爆呀!"  "個邪鬼咪淨係識出邪怒"  "菲沙狂出鑽風無敵身玩晒!"

依D聲音聽得多

但係

依家官方真係真真正正地作出調整

將成個遊戲性,平衡度都修正到最佳位置

玩家們係咪應該比少少時間,比少少心機,耐性

同埋最重要既係  支持

唔想再聽到邊個屈邊個屈

大家係咪應該真心咁支持官方作出調整呢?

以上既說話我係送比任何既玩家們

其實"四葉草"仁兄詆毀我又好,屈我又好,一黎對佢冇好處,二黎對我都好壞處

我只希望大家認真諗一諗

究竟你想玩一隻可以比到大家真係平衡既對決平台

定係選擇做一下打死人/被人由頭屈到尾個個

希望大家以自己第一身去諗諗

多謝有睇晒我依一篇文章既玩家 =]"
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-11-08
我覺得飛龍難禁左好多囉=.=
防下右跳囧
如果防下右攻就話姐=.=
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-11-08
引用第57樓evil邪於2008-11-08 21:32發表的  :
我呢
.......

其實平衡唔係唔好
但我覺得龍王的攻低得有點過份
高返小小便可, 不用像以前一樣
快速回復
限100 字節

上一個 下一個