切換到寬版
  • 3744閱讀
  • 58回復

[我o岩o岩知既新料]米米女下變左奧義 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-12-19
引用第38樓tsunate於2008-12-19 02:58發表的  :
    女下被改左,抵死啦你!200Lv米兒1打6都贏,加上舊女下出完重可連2下大天,直頭浮空6件加秒殺,簡直掃場角色,勁乞人憎,而家改成奧義兼加高攻左,基本上中正都秒殺,中外圍都重傷。重有亨利浮空技唔太屈,因為毛毛攻同起手收手都好硬直,翔天更加係膠膠地,而且有異轉計限住,你用現時冰佬、天魔、奧龍、雷尊、火尊、風尊、龍翼EX都可以贏倒箭佬,重有箭佬隱藏既防禦數值好低,好易被高攻招秒殺。

好笑
我米兒194 ja~~傻仔唔好扮大佬"
連2下大天?如果我係200lv米兒女媧都10lv啦"
唔用腦"<<女媧10lv=1lv只連到1下"
唔識米出聲".連米兒都味玩過既玩家"你學咩人講??
9lv女媧米兒又何只2下"3下都得呀!!但係1上到10lv就連得1下
呢d只要玩過米兒既人都知"所以大部份玩家都唔敢上到10lv
但招升lv係自動化"我地無得簡
見過小小野係度扮多野講
慳d啦你>>>仲想問下你50%血果陣仲會出女媧?
我認為你根本唔識玩米兒"!
如果你話一個屈招既玩家當然會簡出加血"
但係一個唔屈招既玩家<<就算女媧唔改廢都唔會出
你知唔知佢而家咁改法整到米兒玩家爆關難度多左幾多?
你知唔知亨利招異轉係無敵身?
關防咩事??味玩亨利唔好出聲唔該""
如果你話秒殺唔屈招既米兒更易俾人秒!
米兒d點唔好得亨利幾多"!
如果斗浮空連技亨利係一定羸緊點解?
因為佢招野無敵身!!!
[ 此帖被愛你哈哈在2008-12-19 08:10重新編� ]

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-12-19
做得好..女下本身就有問題..今次改一改完全合理!!!
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-12-19
引用第41樓無神論乂於2008-12-19 09:12發表的  :
做得好..女下本身就有問題..今次改一改完全合理!!! [表情]

好笑"有咩問題?又唔講出來?"
只係講有問題我覺得你真係有問題

離線阿民
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-12-19
回 42樓(愛你哈哈) 的帖子
我諗比玩家們濫用了這招吧!
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-12-19
Re:回 42樓(愛你哈哈) 的帖子
引用第43樓阿民於2008-12-19 14:36發表的 回 42樓(愛你哈哈) 的帖子 :
我諗比玩家們濫用了這招吧!

不過所有玩家都會屈女媧"
有得玩家跟本不會出"我指vs果時"!

離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-12-19
Re:Re:回 42樓(愛你哈哈) 的帖子
引用第44樓愛你哈哈於2008-12-19 14:38發表的 Re:回 42樓(愛你哈哈) 的帖子 :
不過所有玩家都會屈女媧"
有得玩家跟本不會出"我指vs果時"!

咁我叫咩

離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-12-19
Re:Re:Re:回 42樓(愛你哈哈) 的帖子
引用第45樓暴走疾風於2008-12-19 15:47發表的 Re:Re:回 42樓(愛你哈哈) 的帖子 :
咁我叫咩

你叫咩"
你指你出女媧?
那我覺得不算是技術的對打"

離線阿民
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-12-19
Re:Re:Re:回 42樓(愛你哈哈) 的帖子
引用第45樓暴走疾風於2008-12-19 15:47發表的 Re:Re:回 42樓(愛你哈哈) 的帖子 :
咁我叫咩

字眼用錯o者,算啦
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-12-19
女下 有左限制
就唔使咁屈啦...........

諗起 比小白 用魔光, 再屈女下, 再屈大天, 就火滚

離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-12-19
引用第48樓fung9於2008-12-19 17:35發表的 :
女下 有左限制
諗起 比小白 用魔光, 再屈女下, 再屈大天, 就火滚 [表情]

[只限於小白],,,,,,,
個人認為屈女下既小白好易KO,,,
佢一收手就一招少埋去,,
我前日都係咁,,,
用滾地避開,,之後一招真虎車埋去,,,
係你唔識用姐,,
而家冇與趣玩米米了,,,
都係del左佢算,,,
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-12-19
引用第49樓parco_123於2008-12-19 17:43發表的  :
[只限於小白],,,,,,,
個人認為屈女下既小白好易KO,,,
佢一收手就一招少埋去,,
我前日都係咁,,,
.......

55, 我都係咁破佢
不過佢地 狂出, 中左就賴曬野啦.........

不過而家就冇得再屈 女下 了..

離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-12-19
引用第40樓愛你哈哈於2008-12-19 07:54發表的  :
好笑
我米兒194 ja~~傻仔唔好扮大佬"
連2下大天?如果我係200lv米兒女媧都10lv啦"
.......

你先唔識,睇你打個D字已經想笑,女下我升到Lv5已經唔再升,Lv3已經可以連大天,你識5識玩米兒嫁小白,教多你洗女下招Lv既方法啦,打完VS後雙開用風尊2異狂2段跳彈機,咁未洗曬所賺既Lv經,乜疾風冇教你咩。
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-12-19
引用第48樓fung9於2008-12-19 17:35發表的  :
女下 有左限制
諗起 比小白 用魔光, 再屈女下, 再屈大天, 就火滚 [表情]

諗番起你地d小白-.-死要面俾女媧下仲火滚...哂我地米兒玩家既力-.-!

離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-12-19
引用第51樓tsunate於2008-12-19 23:17發表的  :
你先唔識,睇你打個D字已經想笑,女下我升到Lv5已經唔再升,Lv3已經可以連大天,你識5識玩米兒嫁小白,教多你洗女下招Lv既方法啦,打完VS後雙開用風尊2異狂2段跳彈機,咁未洗曬所賺既Lv經,乜疾風冇教你咩。

連post但一定要回!!
on...9..西-.-""女下1LV已經連到啦kai...子!!
咁串同我打呀用你隻米兒"!
小白係你吧"米兒唔識玩?好似你地d只係識用屈招既人收...皮
我女下1日已經升到10lv洗你教-.-?慳d啦你!-.-!!!
你話到你咁識玩米兒
來唔來挑戰下?
cutie=tom boc 194lv米兒"
禁加血""中意就來!"
用你所謂你好勁既技術"!

離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-12-19
路過: 個人覺得變左奧義幾有特色 好似係最後既殺手簡咁 留到最後用ko左人既感覺好爽
同埋點都唔可以全lfo人都有奧義得米兒同馬龍冇奧義
路過炸 我不加入罵戰的
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-12-19
你講得岩"
我已經接受到米兒女下變左oe既事實"
都變唔到無謂嘈"
但係我唔中意d唔識玩米兒既玩家""
好似自己好熟米兒咁一味盲目咁支持米兒被改1事"但所說又唔係有道理"
而且我深信51樓既小白唔熟識米兒!!
我唔係話自己係最勁既米兒玩家"只係對樓上唔認識米兒既人又要加把口表示唔滿意!
對其他米兒玩家唔公平囉!!!
就係因為有佢呢d只玩屈招玩家出現"
米兒先俾人例為屈招角色!

對於其他玩米兒勁既玩家"我本人甘拜下風
因為我本身玩米兒係一個垃圾來"打親vs都輸"
但係我對於d只懂屈招既米兒玩家"講d膠野我點都唔會唔出聲"

怎麼51樓的小白":
不回人家的pm也不回post呀""不是逃避了吧??
[ 此帖被愛你哈哈在2008-12-19 23:40重新編� ]

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-12-20
引用第38樓tsunate於2008-12-19 02:58發表的  :
    女下被改左,抵死啦你!200Lv米兒1打6都贏,加上舊女下出完重可連2下大天,直頭浮空6件加秒殺,簡直掃場角色,勁乞人憎,而家改成奧義兼加高攻左,基本上中正都秒殺,中外圍都重傷。重有亨利浮空技唔太屈,因為毛毛攻同起手收手都好硬直,翔天更加係膠膠地,而且有異轉計限住,你用現時冰佬、天魔、奧龍、雷尊、火尊、風尊、龍翼EX都可以贏倒箭佬,重有箭佬隱藏既防禦數值好低,好易被高攻招秒殺。

Are you ok?
你知唔知亨利既連貫程度有幾高?
精練亨利既人根本連五連箭都唔洗用就可以秒你一半血
另外我想同你講
魔王之樂章呢招範圍有黃金之蒼龍既3/5
加上全程攻擊時間係無敵身
起手+收手過程不到一秒
加上魔王之樂章除不滅飛行道具(如穿心矢,彗星閃刀等)
其他飛行道具都會被格開?
我想問你點破?
等得收手黎出招佢都閃左
只有對亨利熟識既人先知佢幾時會收手
另外
翔天係膠?咁你真係硬膠膠
翔天穿空矢既破招力係數一數二
加上佢既破防力都係極高
你搵招真虎車埋黎比一下翔天車走左
拿我要既係悟地果招
唔係泰加果招呀
未用過唔好話膠thx