切換到寬版
  • 5628閱讀
  • 50回復

[遊戲手繪圖][大師級作品][超現實主義]帥帥的迪雲 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-03-16
引用第39樓rockmanox於2009-03-16 19:56發表的  : |#cm`v  
不如我地叫牙歷同炎‧龍禁佢言重好啦,唔想哂時間
#W.#Hjpp  
?Yth0O6?sb  
畫下畫都要禁言 Ku} Z  
仲要係你地有心挑罵戰 (Hb:?(  
4i(JZN?  
我只係好心分享下我概藝術 r w2arx  
就比人用有色眼鏡看待 FWG6uKv  
CU@Rob}s  
?FpWvyz|  
畫得樣衰冇罪 .ufTQ?Fe  
所以畫得靚就更加冇罪!!!
離線namnam1997
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-03-16
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-03-16
引用第41樓namnam1997於2009-03-16 20:03發表的  : gM u"2I5  
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
4~Vx3gEV:  
.ps-4eXF  
有意思的 g9}DnCT*.  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-03-16
引用第42樓chiutszchun於2009-03-16 20:05發表的  :
有意思的 r@h5w_9  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
4o <Uy  
u~7hWiY<2  
甘你咪好有意思 你個正方形人
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-03-16
引用第43樓戰.tom於2009-03-16 21:17發表的  :
甘你咪好有意思 你個正方形人
bv]`!g: C  
:|V$\!o'U  
55 \HxT@U Q)~  
`5cKA;j>b  
米兒最岩圓形 &S{RGXj_  
做人處事都咁圓滑得體^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-03-16
引用第38樓chiutszchun於2009-03-16 19:51發表的  :
不就是麻 版主都鐘意挑罵戰^3^                                    ←注意﹕唔好自認 s1M Erd  
操詞又唔得體 話人膠 又話人青山                                 ←注意﹕唔好自認 yCd-9zb=  
好影響版主團概聲譽                                                       ←注意﹕唔好自認 oibsh(J3  
.......
Sz%t JD..  
意思都係話你膠姐=] '-r).Xk  
版主都係人 6LOnU~l,  
比你咁樣挑釁法我會唔火? &vo--V1|  
膠登仔 <":;+ Ng+  
我無話人膠 dbwe?ksh  
我話粒膠係膠乍嘛 hEA<o67  
引用你未必話你=] 14Xqn8uOW  
請不要自認(學番你) dT`D:)*:  
ibbs唔係話唔好發無聊野咩?           咪自認 6CV* Z\b  
唔係話挑釁既人要扣分咩?                  咪自認 |jQ:~2U|   
唔係話罵人既人要禁言咩?                  咪自認 =}lh_  
好影響外人對我係ibbs會員是否白目的看法                咪自認 3AHlSX  
人地會以為我地係青山論壇              咪自認 Fu SL}P  
人地以為我地同高登結盟                 咪自認 ZOft.P O  
In:9\7~jC  
t9,\Hdo  
又會有人咁唔知醜話自己幅畫靚      咪自認
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-03-16
引用第45樓糯米滋於2009-03-16 21:21發表的  :
意思都係話你膠姐=] M}`B{]lLz  
版主都係人 ~T ]m>A!  
比你咁樣挑釁法我會唔火? 'z0:Ccbj  
膠登仔
:V1W/c  
udxFz2>_l$  
我有挑釁你咩 >< $&y%=-]|  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 T?:Rdo!:u  
唔好乜都屈我喇版主~.~ NgADKrDU  
$LKI T0  
我會冇喇喇係到串你~.~? }O/U;4Z  
咪又係你入黎挑釁人先比人___咩姐 $Wjww-mx  
W}--p fG  
版主做事點可以咁樣嫁.,,...... qmnZAk  
學下炎.龍喇
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-03-16
引用第46樓chiutszchun於2009-03-16 21:22發表的  :
我有挑釁你咩 ><  :l~ I  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 8MK>)P o)  
唔好乜都屈我喇版主~.~ l\BVS)  
.......
p`mS[bxv!  
我講事實 ~3UQ|j  
你畫成咁預左比人罵 {p)",)td  
唔想比人罵就唔好貼 #,S0HDDHn  
就係咁簡單 P::TO-C  
學炎龍? 9iXeBC  
大家唔係守果一區 G3{Q"^S"  
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) rFIqC:=  
相信都會火滾
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-03-16
引用第47樓糯米滋於2009-03-16 21:27發表的  :
我講事實 &F\?  
你畫成咁預左比人罵   d_4T}% q  
唔想比人罵就唔好貼   Ne#WI'  
就係咁簡單   $P>`m$(8  
學炎龍? ${+ @gJ+S  
大家唔係守果一區 cU0s p   
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) 相信都會火滾 9[1`jtm  
.......
3mYiQ2  
i%ZW3MrY~  
我想你理解一點~_~ 5V5%/FU m  
會員可以批評我概作品 TftHwe):V  
不過就唔可以罵 O?U'!o=  
原因係挑釁成份=] XID<(HBA"!  
ul u9'ch  
如果有人話我串佢 不如叫佢自己唔好先回貼串人=] no自認plx /E Bo3 `  
XD|E=s  
26 27樓都好好的..~ ! vP[;6  
C3< m7h  
不過32樓就出口罵人lu^&^ )p T?/ J  
rrQQZ5fhb  
好明顥唔係畫得唔好罵人 >2~+.WePu  
係唔夠人講罵人 (ohq0Y  
lrnyk(M}Q.  
*F ? 8c  
U"q/rcA  
對住膠佬都會發火 )E6;-rD0^+  
姐係果個版主未夠料囉 b`)){LR  
見到膠佬都唔識處理 m_=$0m J$  
成個廢柴版主咁 ^dP KDrKxh  
*:>"q ej  
你話你唔係^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-03-16
引用第48樓chiutszchun於2009-03-16 21:31發表的  :
我想你理解一點~_~ T%6&PrQ7  
會員可以批評我概作品 t]$P1*I  
不過就唔可以罵 Eq$&qV-?(  
.......
w4W_iaU  
呢d係你個人觀感 v z^<YZMu  
我寸完你你乜都話我錯 q-]`CW]n  
我廢柴都做到版主 Ggl~nxz  
做唔到版主咪連廢柴都不如?!(小心被圍) ,Y|^^?'j Q  
果條垃圾做膠佬就得(唔好自認) Y2d;E.DH8  
.q[SI$qO/  
你都識話我唔回貼 xEf'Bmebk  
咁你唔好回就最簡單=] VYt!U  
想人做前自己先做 sXi=70o  
}-~X4u#   
對住膠佬會發火係因為我係人 y]J89  
我有感情 WcHgBbNe  
比條膠佬人身攻擊都咁 eFpTW&9n  
唔嬲? [%9no B  
好難 MF~H" D n  
(q{Ck#+  
我唔係守果區 Bn61AFy`  
如果你係我區咁樣玩我會第1個扣分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-03-16
鎖帖算了-_-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/