切換到寬版
  • 3179閱讀
  • 75回復

其實lfo仲有冇留戀既價值? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andk22
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-09-07
留戀d舊fd
離線johnex098
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-09-07
引用第39樓紫夜於2009-09-07 18:23發表的  :
我本人覺得係有既,雖然隻game d bug真係幾多,而且gm又好似視若無暏咁
但我覺得佢係一隻幾成功既game啦,起碼可以頂到咁多年

何出此言?_?
離線令嵐
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-09-07
引用第39樓紫夜於2009-09-07 18:23發表的  :
我本人覺得係有既,雖然隻game d bug真係幾多,而且gm又好似視若無暏咁
但我覺得佢係一隻幾成功既game啦,起碼可以頂到咁多年

如果你話lfo頂到咁多年....我相信有很多online game都耐個佢囉
何謂成功先?有bug才是成功?

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-09-07
有o既~一班識左好耐o既知己
離線令嵐
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-09-07
引用第43樓亨利~law於2009-09-07 18:39發表的  :
有o既~一班識左好耐o既知己

咁又係既.......
當然,我指留戀既價值不是在這點....
而是lfo漏洞個類野既問題.......

離線紫夜
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-09-07
引用第42樓令嵐於2009-09-07 18:36發表的  :
如果你話lfo頂到咁多年....我相信有很多online game都耐個佢囉
何謂成功先?有bug才是成功?

老實講
有咩online game係真係冇bug先,好簡單
最近有隻槍game汁左我諗你地知架啦
我唔係話bug係好既,但係佢係有bug既情況下都搵到方法頂到
e個要俾小小分仍 lor
[ 紫夜在2009-09-07 19:29重新編輯此帖 ]
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-09-07
答一答樓主既問題
留戀既價值!
可以話有,亦可以話無!
我近排無玩,不過一直留意緊lfo有無出新野!
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線令嵐
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-09-07
引用第46樓yeungk於2009-09-07 19:56發表的  :
答一答樓主既問題
留戀既價值!
可以話有,亦可以話無!
我近排無玩,不過一直留意緊lfo有無出新野!

我都係同你一樣....
可能佢d野太吸引....i mean故事同人物個d
但係你如果真係要玩上手.....就無左個種feel....

離線kwokyanching
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-09-07
可能係因為LFO開始冇錢冇人手又少左支持先輸落到咁的地步(昆錢,問題遲解決).......以前呢隻game係我最鐘意玩(好多Game高lv大Q曬).......他又考技術.....又唔係盲目殺怪過關....當中有時要用腦(以前我唔知點解D人知點爆究極研所,不過後來知原來內有乾坤)......而且D故事又正.....尤其是打上帝之手.......D角色又型(迪倫).............我覺得唔係U1想咁比人話垃圾架!!
離線kwokyanching
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-09-07
同埋你地1個2個成日話U1昆錢,係你地自己去買姐!冇人叫您地去買la!唔好咁過份la!XX 夾硬尼的!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-09-08
引用第47樓令嵐於2009-09-07 20:04發表的  :
我都係同你一樣....
可能佢d野太吸引....i mean故事同人物個d
但係你如果真係要玩上手.....就無左個種feel....

你為何還要留戀在lfo的討論區呢?
正常的人不留戀那個game就不會再上那個game的討論區了,你還會上那個game的討論區証明你還有野留戀著
WhatsApp、WeChat:61301310
離線核爆狗
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-09-08
其實己玩到很悶,但佢出新野時就很興奮,一定買 好5好留戀都5知
離線小雪~☆

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-09-08
講真...lfo係冇野值得留戀~
u1只會諗點賺錢~
如果唔哂$收招或抽招 / 人 = 垃圾
所以你會不知不覺間比u1引左你去哂左好多$
放哂落呢隻game到~加上佢一出新野d人又會出到
勁高價咁放d野出黎~
那個便是u1的惡性循環~
哂$係第1個唔值得留戀既原因~
其次係lfo更新進度慢<---同rfo比
而且可多bug出現~
加上成日有入唔到人場同彈game頻密問題~
所以都係快d擺脫u1呢個魔掌最好~
[ 小雪~☆在2009-09-08 14:06重新編輯此帖 ]
ほむらさゃん... ごめんね...
わたし魔法少女になる...
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-09-08
引用第52樓小雪~☆於2009-09-08 12:02發表的  :
講真...lfo係冇野值得留戀~
u1只會諗點賺錢~
如果唔哂$收招或抽招 / 人 = 垃圾
所以你會不知不覺間比u1引左你去哂左好多$
放哂落呢隻game到~加上佢一出新野d人又會出到
.......

其實玩死一個人物咪得囉,可以玩好多年,只買新手包升級,其實唔知點解成日話昆錢,你自己要享受多個角色,付出是必然的,唔知點解成日話昆錢呢個話題?買了無野比你?昆了你?
出新野=你一定要買?
出新野=昆錢?
唔出新野=不是昆錢?
無新野玩的game=???
點解唔選擇玩單板機玩一世不用更新都得,一世唔洗錢。

電視都成日播未能節制,狂用信用卡的問題:
女性愛買衫、化裝品,一出新名牌手袋又買,享受著買野時比服務員奉誠的感覺,拿住最新款手袋在手的高人一等感覺,到最後所有卡爆晒,欠下一大筆債。
點解電視唔話呢d野是昆人,而只是話d人唔識得節制,教人節制呢?
根本是同一道理,你不懂節制同昆是兩回事。

名牌手袋出咁多,邊有咁多人有錢買得晒?買一至二個鐘意的咪算囉。
一個都買不起咪買d雜牌子,平平地來用啦,至緊要量力而為。
[ 大俠陳在2009-09-08 16:37重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-09-08
留戀我的改圖

離線johnex098
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-09-08
引用第54樓豬扒仔於2009-09-08 13:55發表的  :
留戀我的改圖

你的簽名很好很強大
離線令嵐
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-09-08
引用第50樓大俠陳於2009-09-08 11:19發表的  :
你為何還要留戀在lfo的討論區呢?
正常的人不留戀那個game就不會再上那個game的討論區了,你還會上那個game的討論區証明你還有野留戀著

講真,,,我只是留戀呢隻game既故事同人物.....
而上討論區不一定要去game區.....可以上聊天個d姐.......

離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-09-08
lfo汁
u1成本少勁多
佢點數而無咩用
離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-09-08
引用第3樓ip84650於2009-09-06 21:05發表的  :
等緊佢番身
一定有呢1日
lfo汁,u1好大機會汁

你又話等佢番身- -又話佢會汁- -邊個先係真- -
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
離線亞羅溫

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-09-08
你咁唔娌意就唔好玩...我講的話就是咁多
快開學!又要離別Lfo 下年2013年暑假再度回歸。
快速回復
限100 字節

上一個 下一個