切換到寬版
  • 4492閱讀
  • 64回復

討論下更新後好處定壞處多?大家鍾意依家定係之前既lfo? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線sammon
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-09-20
引用第39樓alexnww於2009-09-20 09:33發表的  :
咩超少人要@@?

耍ar
弱智仔廁所為上
串我,我都串你
所謂以其人之道,還治其人之身
點呀,弱智仔,返火星la
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-09-20
其實請玩家做GM呢個係咪真係有必要呢?
變相成為理念定生死既局面,種種因素都搞到e家LFO半死...
有時d野隻眼開隻眼閉唔係唔得...係d玩外掛既太出位搞番自己...
原本好地地e家搞到咁....唉~_~
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-09-20
引用第29樓tsunate於2009-09-19 14:00發表的  :
凸凸臭你D敗類:
1 根本你就玩Bug用Cheat Engine 5.5既人,重係度斷章取義,嘈乜Q野Y!Cheat即係作弊,即係就算改Game同Bug Game都係屬於作弊,你英文水平有幾高?我係外國讀左6年返黎,重未聽過咩叫玩家們自行修改Game既講法,連我女友都只會用Cheat呢個字眼黎形容Cheat Engine,而Game Bug=遊戲既錯誤,但一定唔係你所講既意思,你真係要查下字典,唔明就問下疾風兄。
.......

以下的話是對人不對事:

我好懷疑外國的開放﹑自由式教育對你而言是否作了反效果....
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-09-20
引用第29樓tsunate於2009-09-19 14:00發表的  :
凸凸臭你D敗類:
1 根本你就玩Bug用Cheat Engine 5.5既人,重係度斷章取義,嘈乜Q野Y!Cheat即係作弊,即係就算改Game同Bug Game都係屬於作弊,你英文水平有幾高?我係外國讀左6年返黎,重未聽過咩叫玩家們自行修改Game既講法,連我女友都只會用Cheat呢個字眼黎形容Cheat Engine,而Game Bug=遊戲既錯誤,但一定唔係你所講既意思,你真係要查下字典,唔明就問下疾風兄。
.......

笑臭你D小白:

1)係外國讀完6年?好威wo,我1歲就係外掛讀書讀左14年呀  笑笑笑笑
    lfo而家除左改裝係bug同埋u1每次更新整出黎既bug之外,有乜野唔洗用修改舊野:)?
    d人所講既改乜改乜,係由Cheat演化成,多人講所以都應該接受,好似你咁食古不化咩,化下啦你  笑笑

2)格招力下降我冇話係壞事
    點解一定要係自星仔開始,仲有,你諗住正係死係到向人進攻呀?有時都要格招
    你向前沖相對起手就會慢左0.???秒,果幾秒都好關鍵睇下你可唔可以頂到人地招,唔識野既小白  笑笑

3)唔好講粗口wo小朋友,又話讀完6年係外國既,講粗口都唔似既,定係你吹牛炸?
    你想做托比二世?_?叫佢教你兩路啦小朋友  笑

4)就係你D咁既人,一味就死打機,唔識讀書
    一日掛住打機,就梗係想硬件好玩得順
    對於讀書叻既人,打機只係消閒,no need太勁既硬件嫁二世祖小白
    我係用cheat又點,你又知我有冇叫自己做社會敗類既,定係你識讀心術知我有冇講呀,讀下我而家諗乜啦小白  笑笑笑笑笑

5)咁HS又有幾勁,夠係俾人破到七彩,但起碼自動補檔果方面佢輸左
    外國唔用就幾奇?你唔好將果d神勁既軟件同呢d比,
    你將外國公司同本港公司做對比根本唔係公平測試,有冇學過科學呀小白?
    公平測試正係可以一個變數,係呢到應該正係可以係公司類別
    但係佢出現左幾個變數: 公司資金可用(兩間公司你唔好話我知資金可用都係一樣:)  笑
                                              公司技術度(好明顯U1技術低,先會用埋廢軟件)  笑..
and唔該你呢位咁勁既小白唔好講粗口
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線1931610
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-09-20
凸凸臭你D敗類:
.......

係外國讀6年仲滿口粗口,一係吹水,一係高手級小白
唔該你啦,向前沖個d招大多數後面一係低防一係無防,人地一野滾地避左你沖,就可以係你後面重擊
格招力下降有好有唔好,好既我覺得可以令屈招既傻仔小d,但相反人地d高攻招,好低絕龍劍,昇殺,邪怒咁,低格招力就比依d招屈哂
自行修改game其實同改game有咩分別?你分開黎講咁得意既?
玩得online game唔代表要買好d既硬件,我疾下疾下咪又係照玩,只不過係d無左電腦會死個d就覺得一定要買好d既硬件囉
回:u1最虧有幾大樣,第一大:賣前整到好勁,賣後改番廢
                                         第二大:外掛同bug滿天飛都可以唔理,依家個HS又唔係好得去邊
                                         第三大:所謂想平衡番d屈招,係就係改左唔小,但咪又出個屈能力值+普攻既迪格斯,大把迪格斯d攻防都高過3500,仲勁過d屈招狗,打唔入
                                         第四大:u1話事人選錯人
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-09-20
變左罵戰既-口-"
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-09-20
壞處多
更新左冇得雙開了
離線影之暴風
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-09-20
下雙開唔到咩= =
我岩岩先雙開個= =

http://ibbs.hk/?u=31642
離線格特
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-09-20
一句講哂,lfo又再接近被殺game的危機,又走進一大步
PEAK招人VS
離線ianchan
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-09-20
引用第46樓放acc的人於2009-09-20 14:08發表的  :
壞處多
更新左冇得雙開了

我都雙開到..
之前lfo好d
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-09-20
引用第46樓放acc的人於2009-09-20 14:08發表的  :
壞處多
更新左冇得雙開了
你部腦廢米雙開吾到lo
離線天行者
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-09-20
引用第6樓bk的卓男於2009-09-18 23:57發表的  :
壞處: 1)因為封外掛,令大量外掛玩家冇玩lfo,lfo虧上加虧
          2)平均招=亂咁黎,命中低招向前沖就會中(u1公理?)
          3)更新檔混亂,資料不齊存,bug多多
          4)裝左個HS,lfo疾到飛起,vs等於挑疾機
          5)裝左個HS,用廢用唔勁,HS俾人破到飛起
.......

打狗入窮"行"唔係d人用外掛用到咁盡 lfo都唔會咁做
(bk的卓男都有份玩)
凡持劍的 必死在劍下
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-09-21
可能外掛開始猖狂
u1忍唔住了- -
最終咪搞到我地愛害/_\
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-09-21
引用第14樓大俠陳於2009-09-19 00:48發表的  :
咩鐘數?std呢個時間有5個人已經好多了,以前我成日見一個人都無。
無外掛唔想玩都無計,u1唔想呢d野影響到其他玩家。
你鐘意比人日日彈game、有條龍在大街、改呢樣那樣咩?
每個轉變必定會有一個過渡期去適應。

std宜家咩鍾都超少人
以前旺都有幾多下
超想合ser~~
[ daviswys在2009-09-21 23:33重新編輯此帖 ]
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-09-22
lag到飛街已經係一個問題
好處唔覺有
防外掛對我無好處
防彈game就對大家都有好處
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-09-22
佢封唔封外掛我唔多理,只要d掛狗唔好搞到人就ok,彈game呢個必封啦
佢個bug lv,bug裝個d佢自己o既事,唔理佢咁多
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-09-22
今次更新個防外掛做得唔錯啦,,,最起碼好過冇..
唔好咁大其望u1做野都要慢慢黎...有d人物改廢左..但更新又唔只一次呢!!
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-09-22
引用第56樓無神論乂於2009-09-22 21:34發表的  :
今次更新個防外掛做得唔錯啦,,,最起碼好過冇..
唔好咁大其望u1做野都要慢慢黎...有d人物改廢左..但更新又唔只一次呢!!

我覺得好錯
lag到我地打格  好似睇av咁
淨係封d BUG檔  又唔理d 彈game程式
明顯淨係為賺錢
離線teddy1223
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-09-22
我覺得之前好d
唔知係我機問題定點
開新人同用銀行 就停左係到
一陣之後彈埋game
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-09-22
凸凸臭你D敗類:
.......

戇九鳥
有3轉?
人地異唔係二
你查多陣字典算啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個