切換到寬版
  • 3619閱讀
  • 58回復

[PEAK, BANK]有無人見到- -? 結界, 飛機再現 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-09-27
引用第39樓bk的卓男於2009-09-27 21:03發表的  :
3.0都未
仍然有爆ser出現
由u1賣廣告開始先係

轉大街開始, 隻game已經衰退
離線天行者
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-09-27
鬼叫LFO做小朋友世界 所以咪咁多小朋友陪玩外掛
凡持劍的 必死在劍下
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-09-27
引用第40樓中毒魔人於2009-09-27 21:03發表的  :
轉大街開始, 隻game已經衰退

由佢整隻game已經要說明佢既衰落
乜都係抄
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-09-27
引用第42樓bk的卓男於2009-09-27 21:12發表的 :
由佢整隻game已經要說明佢既衰落
乜都係抄

抄都唔緊要,豬總自認先大濟
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-09-27
哦,我都o係度喎,個卓男我架@口@"
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-09-27
引用第44樓ocean728於2009-09-27 21:40發表的  :
哦,我都o係度喎,個卓男我架@口@"

人地問外掛你話你係到..
題外話:媽子叫熄機: (
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線飛魚
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-09-27
我係peak都c到
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-09-27
外掛愈黎愈猖狂
裝埋HS都唔掂
u1一定要搞好佢:@

仍然自由自我,永遠高唱我歌~~
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-09-27
引用第47樓bk的卓男於2009-09-27 23:19發表的 :
外掛愈黎愈猖狂
裝埋HS都唔掂

同我簽名一樣都係好無聊外掛,但好正
離線核爆狗
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-09-27
仲有龍同彈機狗TIM
離線123wong
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-09-28
gdgdgdgd   
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-09-28
BANK 6:43
有古龍
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-09-28
引用第47樓bk的卓男於2009-09-27 23:19發表的  :
外掛愈黎愈猖狂
裝埋HS都唔掂

oh....我愛這個....
咁多字都做到(其實會改就好簡單)...看來lfo大限將近了
天生我來擋你路
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-09-28
引用第52樓塵夢於2009-09-28 19:17發表的 :
oh....我愛這個....
咁多字都做到(其實會改就好簡單)...看來lfo大限將近了

極限都比左幅我
[ 最強鬥者在2009-09-28 21:06重新編輯此帖 ]
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-09-28
外掛係一定有嫁啦

睇下U1幾時執
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-09-28
引用第54樓奧凡銘於2009-09-28 21:16發表的 :
外掛係一定有嫁啦
睇下U1幾時執

佢會唔理外掛照昆錢=[
離線龍刃剎
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-09-28
我覺得又唔係u1既錯
朱先生係想LFO汁都唔會用錢同你買個HS吧
一定隻Game多人玩當然係多外掛吧
如果你講LFO少人當然冇問題=0=.
u1唔封ac既話.正係停3日.你睇下日日會唔會爆ser
第二.你地真係當防外掛程式係神咩.個個一來話咩多外掛
防唔到外掛又唔係u1錯.仲講咩仲咩唔用np.有心寫外掛會寫唔到
如果真係防到冇外掛.咁寫防外掛果個真係勁=0
人地Microsoft咁勁都老番.
同樣道理.防外掛勁唔勁都一定有人過到.睇你有冇心搞吧.
記着一山還有一山高.
你地講咩寫外掛既係錯.咁比漏洞HS係唔係都係有錯(我唔會屈u1的.因為你認為u1既人可以阻到外掛.因為連查程式既野都冇.講咩封外掛)
你認為寫外掛真係會比人話咩.自問下心睇下支持定反對多
多人支持就係對.唔係:o講錯.你地日日講咩對玩家唔公平
多人用外掛咁咪即係公平.係唔係先?唔係?咁你講咩係對玩家唔公平.
唔用外掛咁即係佢地自己唔想用外掛唔想得到公平對待
反正呢家個個係Game唔夠人串.見人高少少都當外掛.人地吹水又當係
咁仲咩要幫你地咩所謂既正義呢.反正好人都唔會有好既報應吧.
好似人地係度講少少野比人知.但係唔夠人快.咁又比人當咩呃post
呢家仲係度話人地咩人地唔肯講(知我講咩請本人十卜我吧)
呢家人地咪唔開貼唔講吧.自作自受.你估真係好多人玩討論區咩
好多人都係睇下野吧.人地開新ac問野.你地講你見到人問一些白痴既問題
如果人地真係唔知呢.你地咪又係當人地呃分.
有部分人仲有問題.日日係度講u1唔執都冇用.佢自己咪又係玩緊LFO
係想u1執.有種咪唔好玩LFO.正係係度講u1呢樣果樣.講到自己咁勁咁
有種咪自己去做GM.一係咪講連CE都封唔到.連CE係咩都唔知就唔好吵吧
真係有問題既人多的是.仲有一炸.正係係度講u1呃錢.自己就去買u1既野
分明自己想出錢比u1.仲要話人地呃錢.同明知係黑店都去買野有咩分別呢
呢家最多人講係合體人物點出招.人地一心分享你地又要話人.
都講洗大約點用了.再慢慢睇下出唔出到咪得.洗唔洗話人地.
人地都唔知仲咩出唔到的吧.你地咪又係講人地呃post.我覺得好多人講既野都冇咩point咁
係100%港制既Game來講佢算係好得.呢家多人玩既Gmae好似SD高達咁.佢地都係代理.
報紙定係咩講u1.都記唔得了.咩行家講朱先生左抄右抄.人地LFO係有錢.年年都有LFO
仲好過佢地既Game.係呢個世界搵到錢就係成功吧.人地LFO係成功.你唔比咩.咩左抄右抄.呢家係又係好多人係度講.好多人講野都唔知講緊咩咁.又要玩又要吵.早個月講緊u1抄野.呢個月咪又係玩咁合體.都冇咩心機理你地.仲要一炸人又係有問題.迪倫改果陣又要話迪倫冇用.點知vs果陣見到人地玩.又要講人屈.屈龍皇:o又講冇上下冇用的.點知可以用沖攻來做返好似上下既效果又要講人屈.都唔知佢地講緊咩.早個月咪又係有人講邪鬼冇左防冇用.搵個人都可以打死邪鬼.點知vs咪又係有人話邪鬼高防.冇左招鬼哭咪當正常返少少.信唔信如果唔改要你打個200lv又10000血既邪鬼冇咩人打到.咩技術.有種你可以睇下用咩迪雲打下.睇下你打唔打到死死下.改返都唔知好好多吧.至少唔會話打都打唔到吧.你唔認同我講既野當然冇問題.我都只係講下我既意見
[ 龍刃剎在2009-09-28 22:29重新編輯此帖 ]
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-09-28
引用第55樓parco_123於2009-09-28 21:55發表的 :
佢會唔理外掛照昆錢=[

呢D係U1作風
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-09-28
引用第56樓龍刃剎於2009-09-28 22:15發表的 :
我覺得又唔係u1既錯
朱先生係想LFO汁都唔會用錢同你買個HS吧
一定隻Game多人玩當然係多外掛吧
如果你講LFO少人當然冇問題=0=.
u1唔封ac既話.正係停3日.你睇下日日會唔會爆ser [表情]
.......

Shit, 連左回0 0

雖然您講得岩,但係好似唔知撐U1定撐外掛,愈.講..愈...遠....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個