切換到寬版
  • 3317閱讀
  • 48回復

泰加的改變 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-10-17
引用第39樓tommywu於2009-10-17 13:39發表的  :
講真
我看唔出有咩豆腐
唯我都夠玩la- -

豆腐即成舊磚咁,一D都唔靈活,易爛!未異轉都改到冇晒起手防,即叫人唔洗爆關姐?U1跟本剩改屈角D屈技已經夠,其他唔洗變,兒家連弱角主攻招起手防都改晒,都唔知點爆s40以上既故事同任務,怪打人既事件又重演。順便一提合體戰神要讚錢,唔洗搵籍口大改成堆舊角色迫玩家去玩合戰,只要將合戰HP、MP、SP、攻、防、速等數值都提高到2000設定,已經大把玩家走去合。
[ tsunate在2009-10-18 12:19重新編輯此帖 ]
離線02132999
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-10-18
冰劍變勁多
離線johnex098
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-10-18
引用第41樓02132999於2009-10-18 17:06發表的  :
冰劍變勁多

冰劍變勁多?
勁多乜?_?
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-10-18
引用第38樓tsunate於2009-10-17 13:37發表的  :
改廢其他招冇防後,再比番兩招你塞番住你把嘴,之前重可打贏奧龍或硬拼迪格斯都唔驚,兒家成舊豆腐咁,不如改改域多呢D屈角先講啦!唔記得提你泰加跑得好慢,再加上起手無防招多,實捱打都得。

我想講呢~真虎 佢唔改 遲早都有人嘈 真係太屈機 如果多mp可以屈6-7下都未閃 咁姐係=金甲人狂出黃龍寶劍一樣
我覺得真虎改廢左之外 其他都冇改廢過 有d仲勁左tim
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-10-18
引用第43樓真♂虎王於2009-10-18 21:29發表的  :
我想講呢~真虎 佢唔改 遲早都有人嘈 真係太屈機 如果多mp可以屈6-7下都未閃 咁姐係=金甲人狂出黃龍寶劍一樣
我覺得真虎改廢左之外 其他都冇改廢過 有d仲勁左tim

不過你講漏左一樣好緊要既野 就係泰加跑得慢命中低 舊版真虎打直線同距離超短
而且對手都冇咁多血被你連屈6-7下 你就跨張左D
我玩泰加咁耐真虎命中機會低過悟地真虎n倍 加上多招起手冇防 爆關都成問題 可刪
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-10-18
引用第44樓吉野家於2009-10-18 22:11發表的  :
  不過你講漏左一樣好緊要既野 就係泰加跑得慢命中低 舊版真虎打直線同距離超短[表情]
而且對手都冇咁多血被你連屈6-7下 你就跨張左D[表情]
我玩泰加咁耐真虎命中機會低過悟地真虎n倍 加上多招起手冇防 爆關都成問題 可刪[表情]

琴日peak server vs過隻泰加啦,條友都話廢過之前,主要係起手防保住泰加既主攻地位,兒家冇左,即刻變成逃走捱打。
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-10-19
引用第44樓吉野家於2009-10-18 22:11發表的  :
  不過你講漏左一樣好緊要既野 就係泰加跑得慢命中低 舊版真虎打直線同距離超短[表情]
而且對手都冇咁多血被你連屈6-7下 你就跨張左D[表情]
我玩泰加咁耐真虎命中機會低過悟地真虎n倍 加上多招起手冇防 爆關都成問題 可刪[表情]

我冇講跨張左嫁真虎之前未改真係可以連屈6-7下 我泰加150lv 招真虎10lv 基本上連3-4下d人就死
170上果d比我咁屈到閃 佢都扣超過左一半血
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-10-19
舊泰加真虎打得中先算啦,呢個角色一出就唔多人玩,改咁多角色未又係昆水,不過改咁多角色去就一D唔多人玩既野,我真係有D保留,而且合戰得2招,市場都未能吸納,風險太大,幾蠢既人都唔會呢個時候未睇定就冒險去改原有既野。
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-10-21
舊泰加出真虎 咁快點會唔中?
同埋咁快出哂d招 咁u1咪姐係代表快d汁??有得改就緊係改住先 同埋改左d冷角反而勁左
好似紅魔鬼 歷奇 等等...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個