切換到寬版
  • 9619閱讀
  • 186回復

[極限武神×第一手] 雷霆一剎 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-05-29
引用第36樓versus於2010-05-29 14:48發表的  :
我都覺得不是什麼大不了,只是告訴你事情末端

要結束了嗎= =?

離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-05-31
引用第38樓kenkenwai於2010-05-29 17:01發表的  :
不錯唷~
但是好難抽中 [表情]

要抽既咩??
據我所知,唔洗抽=3=直接買
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-05-31
真係得你班友仔覺得佢有心做分析: )
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線555888
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-05-31
引用第42樓bk的卓男於2010-05-31 19:40發表的  :

WPE嗎:)?
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-06-01
引用第42樓bk的卓男於2010-05-31 19:40發表的 :

明眼人都知我唔會做:x
離線vegeta
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-06-02
點解合體戰神D招總系令人失望?
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-06-03
引用樓主最強鬥者於2010-05-28 12:28發表的 [極限武神×第一手] 雷霆一剎 :

改名改咁長=3=點解我改唔到-3-

引用第45樓vegeta於2010-06-02 10:48發表的  :
點解合體戰神D招總系令人失望?

我都咁話,招招都秒唔到迪下
應該招招都秒迪下先岩,咁先叫合體戰神
仲有,淨係邪鬼同比堤都可以使出達到合體戰神威力既一擊
合體戰神好廢
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-06-03
一定要秒到迪下才叫強嗎= =

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-06-03
引用第47樓暴走疾風於2010-06-03 14:24發表的  :
一定要秒到迪下才叫強嗎= =

強,不過在升lv方面,vs要起手快、格招力高、什至可以破防、連招先強,可能佢指的強在於升lv屈怪掛。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-06-03
引用第48樓大俠陳於2010-06-03 14:30發表的  :
強,不過在升lv方面,vs要起手快、格招力高、什至可以破防、連招先強,可能佢指的強在於升lv屈怪掛。

但升lv也只是一般而已吧= =?

離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-06-03
引用第48樓大俠陳於2010-06-03 14:30發表的 :

話說我又Del左人,如果唔係我應該會測試,念源體多到拎去燒

話說大俠陳多左黎呢區
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-06-03
唔係外 掛令到人人唔使買招都可以有新招..
我諗大俠陳一定淨係做生意都好忙, 無時間入黎
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-06-03
引用第51樓七星會員於2010-06-03 23:02發表的  :
唔係外 掛令到人人唔使買招都可以有新招..
我諗大俠陳一定淨係做生意都好忙, 無時間入黎

我相信玩過lfo既人-0- 都做過佢生意
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-06-03
引用第52樓強人-ex於2010-06-03 23:06發表的  :
我相信玩過lfo既人-0- 都做過佢生意

玩外掛的不會=_="
MHP3^^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-06-03
引用第50樓最強鬥者於2010-06-03 22:56發表的  :
話說我又Del左人,如果唔係我應該會測試,念源體多到拎去燒
話說大俠陳多左黎呢區

我一向經常有來,看看最新情報,不過好小說話,只不過有時到了無可忍受的情況,又不想lfo長此下去,因為我知道,咁樣是維持唔到幾耐,改變的結果唔知是好定唔好,不過總好過眼白白看住佢死去,大多數人都想在公平情況下vs嫁啦,有時d野唔清就不會有公平的對戰存在。

要講的都講過無限次,朱總唔見左錢,先會覺得痛,我就想看看佢有咩感受,今個動漫佢又有咩發寶,定係佢將會放棄為佢帶來第一桶金的lfo。
無可否認今年動漫lfo仍然會是u1的主打,不過如果今年不夠第二間公司多玩家,佢一定火到爆燈,不過應該是預期中的事。

引用第53樓cyrus9090於2010-06-03 23:08發表的  :

玩外掛的不會=_="

而家十個玩緊外掛的人,有九個同我交易過也完全不出奇。

很多雖然有玩外掛,但我都不清楚,佢地有時都會來同我換野、買野,可能是其中有d  ac,佢地是心愛的,不會在呢d ac玩外掛,怕比人封。
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-06-03
引用第54樓大俠陳於2010-06-03 23:14發表的  :
我一向經常有來,看看最新情報,不過好小說話,只不過有時到了無可忍受的情況,又不想lfo長此下去,因為我知道,咁樣是維持唔到幾耐,改變的結果唔知是好定唔好,不過總好過眼白白看住佢死去,大多數人都想在公平情況下vs嫁啦,有時d野唔清就不會有公平的對戰存在。
要講的都講過無限次,朱總唔見左錢,先會覺得痛,我就想看看佢有咩感受,今個動漫佢又有咩發寶,定係佢將會放棄為佢帶來第一桶金的lfo。
無可否認今年動漫lfo仍然會是u1的主打,不過如果今年不夠第二間公司多玩家,佢一定火到爆燈,不過應該是預期中的事。

如果lfo到出年仲存在,我幾乎可以肯定佢仍然係主打
因為u1根本就冇可以繼承lfo既主打online game
講真,我都唔想lfo咁快死
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-06-03
引用第54樓大俠陳於2010-06-03 23:14發表的 :

LFO,我記得我3.0超白痴咁打學校升lv,竟然又會升到70lv
4.5,我得到全Ser第一隻地尊人物,
之後開始識玩,
練地尊、
練奧龍、
練星仔、
練亞真、
練佛覺(好似搵您升過幾招招lv)、
練極光龍翼、
練迪格斯、
練外掛、
練白帝,180lv,
封ac

係咁,LFO當初LAW都lag到我死,而家,我相信港台9個ser加埋都整我唔lag

慨歎LFO變成咁,但某情度係自己一手一腳做成……
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-06-03
想當去年人多到連係大街自己人物個樣都見唔到 ==
唉...今時今日冇可能了.....
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-06-03
引用第57樓無神論乂於2010-06-03 23:26發表的 :
想當去年人多到連係大街自己人物個樣都見唔到 ==
唉...今時今日冇可能了.....

話說以前我可以同fd玩大街搵人tim,而家,算啦,已成過去
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-06-03
引用第56樓最強鬥者於2010-06-03 23:22發表的  :
LFO,我記得我3.0超白痴咁打學校升lv,竟然又會升到70lv
4.5,我得到全Ser第一隻地尊人物,
之後開始識玩,
.......

每一個最初玩lfo的人,尤其在3.0時代,都會比lfo深深吸引,我也不例外,大家初玩時,什麼外掛都唔識,咪一樣日打夜打都唔厭,還全程投入一齊升lv。
lfo玩的主要是打vs同看故事,外掛是咪必須的嗎?無佢玩唔到lfo嗎?

vs是玩lfo其中一個原因,因為外掛使佢變得無意義,無理由要埋沒lfo呢個吸引力。

lfo自然死不緊要,見到有d野使佢生病,無理由唔帶佢看醫生。

話晒我當年是靠lfo幫我介賭。
[ 大俠陳在2010-06-03 23:35重新編輯此帖 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個