切換到寬版
  • 70665閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 580樓  發表於: 2010-09-18
因我心碎了... Rhi`4wo0$  
oF'_x,0  
約翰:聖靈召喚(召喚天使),破邪風暴(兩個風暴在約翰身旁轉動,風暴上下都有一個魔法陣),咒詛氣旋斬(約翰用杖投出綠色並帶有電擊的氣旋斬) X%(1C,C(  
達爾:地龍降下(達爾跳起,斷擊4下...出現4條龍),干將之魂(達爾身後出現,干將的樣子,+str)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 581樓  發表於: 2010-09-18
引用第580樓我唔係人於2010-09-18 12:33發表的  : .n\j<Kq  
因我心碎了...
約翰:聖靈召喚(召喚天使),破邪風暴(兩個風暴在約翰身旁轉動,風暴上下都有一個魔法陣),咒詛氣旋斬(約翰用杖投出綠色並帶有電擊的氣旋斬) 1S{AGgls5  
達爾:地龍降下(達爾跳起,斷擊4下...出現4條龍),干將之魂(達爾身後出現,干將的樣子,+str)
)L+>^cJI<  
_^ZBSx09)  
SOR,,不合心水 5ho!}K  
c)`=wDi  
---------------------------------------------------------------------------- m'n<.1;1{j  
YMG~k3Yb  
另採用yee66dicky66:血狂:浴血重生 X_HU?Q_N  
          托比:回馬槍 'Lu d=u{  
          申武玄:迴天棍 f|+aa6hN  
          玄武:工字伏虎 E !EENg  
          邪鬼:人神俱滅 S7v# `#  
          地尊:大地戒律
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 582樓  發表於: 2010-09-18
異轉天尊-天神的制裁(背後出現了天神的樣子(好似冰佬大技個d),地面爆起了多條光柱和雷電」大技 b QgtZHO  
新生邪鬼-霸者之道(向前打出紫色元力拳) Oil~QA d,  
兄弟的愛(新生邪鬼出戰神昇龍霸,新生比堤使出黑旋) oiRrpS\T.  
戰神的傷痕(雙手爪自己的臉,之後出現紫色的爆炸) /B!Ik:c}  
玄武-醉神八武訣(頭頂葫蘆,背後出現醉神,之後玄武的八方出現打四種不同的東西(虎,劍,刀,豹) `f<&=_,xfH  
極光龍翼-天使的審判(極光龍翼背後爆出了光之翼,之後有一支巨大無比的矛打落) cGM?r}zJ  
申武玄-絕玄猛虎掌(一掌打出一隻老虎) O0_kLH$.  
絕地虎牙棍-(提起棍,高速轉動,棍的頭和尾出現了虎,之後亂打一通)
1條評分
按圖,看小說

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 583樓  發表於: 2010-09-18
引用第582樓真天魔於2010-09-18 18:30發表的  : "IJ 9vXI  
異轉天尊-天神的制裁(背後出現了天神的樣子(好似冰佬大技個d),地面爆起了多條光柱和雷電」大技 , Y^GQ`~#  
新生邪鬼-霸者之道(向前打出紫色元力拳) LMRq.wxbbB  
兄弟的愛(新生邪鬼出戰神昇龍霸,新生比堤使出黑旋) FT6~\9m(  
戰神的傷痕(雙手爪自己的臉,之後出現紫色的爆炸) `u" )*Q}  
玄武-醉神八武訣(頭頂葫蘆,背後出現醉神,之後玄武的八方出現打四種不同的東西(虎,劍,刀,豹) b *Ca*!  
.......
|xFSGrC  
]D<3y IGS  
採用:醉神八武訣(頭頂葫蘆,,,,,,,,,,) J'C%  
#k t+ )>  
個名到頭頂葫蘆戈到,,我覺得OK =JE 5/  
/s Bs eI  
但之後個IDEA可吾可以諗過第二個- -? Zvkb=  
!@T5](zV  
差在後面麻麻地
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 584樓  發表於: 2010-09-18
引用第583樓波仔xd於2010-09-18 20:33發表的  :
採用:醉神八武訣(頭頂葫蘆,,,,,,,,,,)
個名到頭頂葫蘆戈到,,我覺得OK _ q^JjR  
.......
aucG|}B  
天神的制裁幾好BO-3- % U|4%P  
天使的審判我諗左好耐T_T $H"(]>~  
Xcb'qU!2-^  
PS:醉神八武訣..... 左,右邊有隻老虎跑緊   之後老虎跑完到多隻2隻玄武係度出玄虎勢.再之後出現了 2隻玄武出醉虎神道(官方招).最後,醉神 {YIf rM  
2h#_n'DV  
把他的葫蘆掉下來
按圖,看小說

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 585樓  發表於: 2010-09-18
引用第584樓真天魔於2010-09-18 20:45發表的  :
天神的制裁幾好BO-3- V2IurDE  
天使的審判我諗左好耐T_T
PS:醉神八武訣..... 左,右邊有隻老虎跑緊   之後老虎跑完到多隻2隻玄武係度出玄虎勢.再之後出現了 2隻玄武出醉虎神道(官方招).最後,醉神 oE&#Tl?Vt  
.......
|%12Vr]J  
0tEe $9eK@  
天神的制裁LFO天尊異轉巳經有呢招啦 *#7]PA Qw  
~JG\b?s  
引用第584樓真天魔於2010-09-18 20:45發表的  : |yVveJ  
>M^4p   
天神的制裁幾好BO-3- .{4U]a;[  
天使的審判我諗左好耐T_T xH>2$  ;f  
#?fKi$fS;L  
PS:醉神八武訣..... 左,右邊有隻老虎跑緊   之後老虎跑完到多隻2隻玄武係度出玄虎勢.再之後出現了 2隻玄武出醉虎神道(官方招).最後,醉神 |6GDIoZ  
.......
HD153M,  
Hg 2Rcl  
醉神係咩樣架 ?(膠
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 586樓  發表於: 2010-09-18
約翰:破邪雷擊(用杖放出電擊),法老王之力(召喚出木乃伊),魔法皇的咒詛.困(跟魔法皇的咒詛一樣地面有一個魔法陣,但天空都有一個,二陣同時放雷困住敵人) Wph@LRB]  
N~+ e\K6  
邪鬼:鬼神昇龍霸(邪鬼使出戰神昇龍霸後巨大戰魂在紫光中出現向四方八面襲去),戰神破壞拳(使出邪殺破壞拳,但經過的地方會有紫色的大轟炸出現, < m/@_"  
10{zF_9yx  
達爾:地龍旋風斬(斬出一個旋風,旋風裏飛出一條龍) KYR64[1  
:Hq#co  
安雅:鬼炎魔爪(安雅向前爪數下,再爪一下,前方出現一個火旋風)
[ 我唔係人在2010-09-18 21:14重新編輯此帖 ]
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 587樓  發表於: 2010-09-18
引用第585樓波仔xd於2010-09-18 20:48發表的  :
醉神係咩樣架 ?(膠
Qz`v0"'w  
改左個名佢咪得LO=] 我個招D動作又唔同佢. 叫 神怒天鏡 GEtzLaq<  
M6XpauR-  
醉神咩樣? 好似一個人一隻手提葫蘆飲酒,一隻手差腰. \`Ow)t:  
"g:1br?X,9  
極光龍翼招天使的審判得唔得~_~?
按圖,看小說

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 588樓  發表於: 2010-09-18
引用第587樓真天魔於2010-09-18 21:08發表的  :
改左個名佢咪得LO=] 我個招D動作又唔同佢. 叫 神怒天鏡
醉神咩樣? 好似一個人一隻手提葫蘆飲酒,一隻手差腰.
.......
yq12"Rs  
 sB wzb  
吾係幾得,,講真 DLPg0>;jl  
)6{,y{5!  
PS" 醉神畫吾出
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 589樓  發表於: 2010-09-18
引用第588樓波仔xd於2010-09-18 21:11發表的  :
吾係幾得,,講真
PS" 醉神畫吾出 [表情]
@3`Pq2<  
-nqq;|%  
<3laNk  
咁....畫多一個玄武,不個多D鬚......  其實,畫個人出黎,白髮 白鬚... 面部紅紅的 之後拎住個葫蘆...
按圖,看小說

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 590樓  發表於: 2010-09-18
風尊畫完仲差兩招招 + 一招異轉奧義(畫好IDEA,,但冇名) 0zE(:K  
C?g<P0h  
有冇人幫幫手 -nY_.fp>  
8;O/x  
7MIrrhk  
J7wIA3.O  
小畫家草犒 (要有D龍捲風失控既FEEL) 0E#?H0<OeG  
d 9]zB-A  
引用第589樓真天魔於2010-09-18 21:19發表的  :
咁....畫多一個玄武,不個多D鬚......  其實,畫個人出黎,白髮 白鬚... 面部紅紅的 之後拎住個葫蘆...
;0-R"c)-  
lT_dzO  
盡量嘗試一下- -汗
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 591樓  發表於: 2010-09-18
引用第590樓波仔xd於2010-09-18 21:26發表的  : Wm/0Pi  
風尊畫完仲差兩招招 + 一招異轉奧義(畫好IDEA,,但冇名)
有冇人幫幫手
w{ P l  
.......
~R~eQ=8  
暴風轟殺 三重清風 龍捲肆虐 颶風狂龍 混亂殘風 極風狂暴
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 592樓  發表於: 2010-09-18
話說波仔可以說說我的受不受嗎- -
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 593樓  發表於: 2010-09-18
引用第592樓我唔係人於2010-09-18 21:36發表的  : m,&2s-v  
話說波仔可以說說我的受不受嗎- -
#v*3-) 8  
dv?t;D@p!  
SOR...睇左吾記得引用- -汗 XI"IEwB  
4GS:kfti  
PS" 召喚戈招幾特別,,但感覺上吾適合約翰(約翰正義應該吾會用木乃伊-口-) I>lblI$ 7  
       其他的都不太喜歡,,SOR
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 594樓  發表於: 2010-09-18
引用第591樓yee66dicky66於2010-09-18 21:30發表的  :
暴風轟殺 三重清風 龍捲肆虐 颶風狂龍 混亂殘風 極風狂暴
&Y3ZGRT  
/1eeNbd  
龍捲肆虐 + 颶風狂龍  =  颶風肆虐 啦!! \ *A!@T  
WUb] 8$n  
PS" 連回達人
1條評分
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 595樓  發表於: 2010-09-18
黃金親衛兵:金龍光影(和金光劍影沒兩樣,但飛出的劍變成了龍),oe:主僕合擊(邪鬼使出邪殺昇龍霸打飛敵人,黃金親衛兵就使出金龍乍現擊下敵人)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 596樓  發表於: 2010-09-18
引用第595樓我唔係人於2010-09-18 22:10發表的  : 3;AJp_;  
黃金親衛兵:金龍光影(和金光劍影沒兩樣,但飛出的劍變成了龍),oe:主僕合擊(邪鬼使出邪殺昇龍霸打飛敵人,黃金親衛兵就使出金龍乍現擊下敵人)
H`jnChD:M'  
t(}g;O-  
金龍光影 係順口,,但太行啦- -汗 7v}(R:*  
BCX2C  
PS" 作風尊啦=( 仲差兩招..
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 597樓  發表於: 2010-09-18
引用第596樓波仔xd於2010-09-18 22:13發表的  :
金龍光影 係順口,,但太行啦- -汗
PS" 作風尊啦=( 仲差兩招..
u"8KH u5C@  
fh` }~ aQ  
那招主僕合擊如何!? ^-F#"i|Cn  
6NQ`IC  
我就想想溫蒂吧!_!... @h(Z;  
bk]g}s  
撥風吹雪(和撥風吹雨沒兩樣,但有雪花),風中起舞(在數個暴風中使出春風得意) |o@U L  
#k,.xMJ~  
我知你不會接受-.-
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 598樓  發表於: 2010-09-18
引用第597樓我唔係人於2010-09-18 22:21發表的  :
那招主僕合擊如何!?
我就想想溫蒂吧!_!... i O$ ?No  
.......
I1JL`\;4  
HcrlcxwM\i  
SOR- -但真的很差
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 599樓  發表於: 2010-09-18
瞬風刺 風暴亂流 風神刺殺 風捲破 風神翼 沙土飛揚 風迴大地
快速回復
限100 字節

上一個 下一個