切換到寬版
  • 606739閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5980樓  發表於: 2010-07-12
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區,二手ac買、賣區

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線andylkc13
發帖
icash
只看該作者 5981樓  發表於: 2010-07-12
比提2招 一set 可否$100
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5982樓  發表於: 2010-07-13
引用第5980樓andylkc13於2010-07-12 20:07發表的  :
比提2招 一set 可否$100 [表情]

已pm你thanks
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5983樓  發表於: 2010-07-13
每日一推

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。昆狗名單。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。

msn:
[ 大俠陳在2010-07-16 01:55重新編輯此帖 ]
離線arche123
發帖
icash
只看該作者 5984樓  發表於: 2010-07-13
迪倫招只放現錢?
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 5985樓  發表於: 2010-07-13
蚩尤收幾錢??
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5986樓  發表於: 2010-07-13
引用第5983樓arche123於2010-07-13 16:28發表的  :
迪倫招只放現錢?

多數,除非你有好野換,如果唔係都是收入數。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5987樓  發表於: 2010-07-14
引用第5984樓雷神於2010-07-13 16:30發表的  :
蚩尤收幾錢??

你想換咩?msn傾。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5988樓  發表於: 2010-07-14
每日一推

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。昆狗名單。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

提防假冒請認清楚msn先至交易避免不必要既損失
交易前必要先看清楚我msn每一個字
先回post再add我msn

msn:
[ 大俠陳在2010-07-16 01:59重新編輯此帖 ]
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 5989樓  發表於: 2010-07-14
深淵爆發+寄生蟲 換 撒卡人物 ok ?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5990樓  發表於: 2010-07-15
引用第5988樓samwong0122於2010-07-14 23:42發表的  :
深淵爆發+寄生蟲 換 撒卡人物 ok ?

有無其他野?
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 5991樓  發表於: 2010-07-15
引用第5989樓大俠陳於2010-07-15 02:30發表的  :
有無其他野?

加多個7天空間通行證可以嗎?
離線pinkyjohnny
發帖
icash
只看該作者 5992樓  發表於: 2010-07-15
我要狼牙襲70黑日殺機30要旋龍焰舞

今日入數(中銀)
閃光昇龍霸
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5993樓  發表於: 2010-07-15
放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎勾魂、無尚轉生
引用第5991樓pinkyjohnny於2010-07-15 13:35發表的  :
我要狼牙襲70黑日殺機30要旋龍焰舞
今日入數(中銀)

thanks 交易完成。
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 5994樓  發表於: 2010-07-15
放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎勾魂、無尚轉生
森羅咒+異角之門 ch 峰火連天+審判之火 ok?= =

離線hangken
發帖
icash
只看該作者 5995樓  發表於: 2010-07-15
Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎勾魂、無尚 ..
i had 迪格斯 1 set
我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線qwe3c2007
發帖
icash
只看該作者 5996樓  發表於: 2010-07-15
Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎勾魂、無尚 ..
我要
灶朽圬
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 5997樓  發表於: 2010-07-15
money ??
我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5998樓  發表於: 2010-07-15
引用第5993樓kelvinpokemo於2010-07-15 17:16發表的 放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎勾魂、無尚轉生 :
森羅咒+異角之門 ch 峰火連天+審判之火 ok?= =

不好啦。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 5999樓  發表於: 2010-07-16
放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎勾魂、無尚 ..
引用第5994樓hangken於2010-07-15 18:29發表的 Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎勾魂、無尚 .. :
i had 迪格斯 1 set

換我咩野?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個