切換到寬版
  • 606740閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6000樓  發表於: 2010-07-16
Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎狂風、獵剎 ..
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區,二手ac買、賣區

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。昆狗名單。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

提防假冒請認清楚msn先至交易避免不必要既損失
交易前必要先看清楚我msn每一個字
先回post再add我msn

msn:
[email protected]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 6001樓  發表於: 2010-07-16
Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎狂風、獵剎 ..
鬼死邪界點收?
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 6002樓  發表於: 2010-07-16
i had 迪格斯 1 set , money ok ??
call me
我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線kafai253
發帖
icash
只看該作者 6003樓  發表於: 2010-07-16
皇者獸神拳+something ch you 六獸噬魂 ok?
go to my post cc 暉超油切小店
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6004樓  發表於: 2010-07-16
放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎狂風、獵剎 ..
引用第6002樓kafai253於2010-07-16 15:11發表的 Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎狂風、獵剎 .. :
皇者獸神拳+something ch you 六獸噬魂 ok?
go to my post cc 暉超油切小店

你為何用kafai253留言又叫我去jimmy007的暉超油切小店post搵招換?
[ 大俠陳在2010-07-16 15:43重新編輯此帖 ]
離線kafai253
發帖
icash
只看該作者 6005樓  發表於: 2010-07-16
i am not at home +i forgot my ibbs ac
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6006樓  發表於: 2010-07-16
放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎狂風、獵剎 ..
引用第6004樓kafai253於2010-07-16 16:03發表的 Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎狂風、獵剎 .. :
i am not at home +i forgot my ibbs ac

jimmy007的暉超油切小店  呢個post是你?

換野最好add我msn傾,你msn是?
離線kafai253
發帖
icash
只看該作者 6007樓  發表於: 2010-07-16
電話交易ok?
離線derek917
發帖
icash
只看該作者 6008樓  發表於: 2010-07-16
Re:放崩天之炎/獵狂/獵勾/(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全 ..
我想問終極超昇龍換到d咩???
柒ken 收山吧
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6009樓  發表於: 2010-07-16
引用第6006樓kafai253於2010-07-16 16:10發表的 Re:放(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全套、獵剎狂風、獵剎 .. :
電話交易ok?

pm我留家電、姓名吧。
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 6010樓  發表於: 2010-07-16
我想收1套橋之助
add左你msn
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6011樓  發表於: 2010-07-16
放崩天之炎/獵狂/獵勾/(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全 ..
引用第6007樓derek917於2010-07-16 16:17發表的 Re:放崩天之炎/獵狂/獵勾/(邪鬼/ex/菲雲/陸度/域多/歷奇/佛覺/幻音/琪琪)全 .. :
我想問終極超昇龍換到d咩???

msn傾。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6012樓  發表於: 2010-07-16
每日一推

最近交易記錄

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。

msn:
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6013樓  發表於: 2010-07-17
引用第6009樓~鍵仔~於2010-07-16 18:35發表的  :
我想收1套橋之助
add左你msn

ok msn傾。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6014樓  發表於: 2010-07-17
每日一推

最近交易記錄

msn:
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 6015樓  發表於: 2010-07-17
我用 深淵爆發+寄生蟲 可換 你的 波波爆炸包30日 嗎?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6016樓  發表於: 2010-07-17
引用第6014樓samwong0122於2010-07-17 19:45發表的  :
我用 深淵爆發+寄生蟲 可換 你的 波波爆炸包30日 嗎?

你只得呢兩樣野?無其他選擇?
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 6017樓  發表於: 2010-07-17
引用第6015樓大俠陳於2010-07-17 20:00發表的  :
你只得呢兩樣野?無其他選擇?

係呀 我最近先玩番 買得一個13.0新手
所以只係得呢兩招 念在以前係熟客
今日又向你收野 幫幫手啦
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6018樓  發表於: 2010-07-18
引用第6016樓samwong0122於2010-07-17 20:08發表的  :
係呀 我最近先玩番 買得一個13.0新手
所以只係得呢兩招 念在以前係熟客
今日又向你收野 幫幫手啦[表情]

已pm你。
離線kkk333
發帖
icash
只看該作者 6019樓  發表於: 2010-07-18
GM領呔(頭飾), GM黑超(頭飾) ,GM西裝,終極手,龍神鞋,皇者頭,炎冰盾幾錢每SET?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個