切換到寬版
  • 606750閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 6080樓  發表於: 2010-07-25
Re:拍賣霸王紫炎彈/天火結晶體/破邪引雷/太陽彈/暗迪/暗星旋渦/安德魯/無 ..
我都係幫我FD收的 點知佢剛剛話唔要先話變番390比你

樓主留言:

不是有心買的,請不要出價,謝謝。

10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 6081樓  發表於: 2010-07-25
Re:拍賣霸王紫炎彈/天火結晶體/破邪引雷/太陽彈/暗迪/暗星旋渦/安德魯/無 ..
冇所謂
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 6082樓  發表於: 2010-07-25
煩到你地 好對唔住 係我FD話唔收先比番你

離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 6083樓  發表於: 2010-07-25
=_=
早講啦
仲托高個價.....
離線leon3721
發帖
icash
只看該作者 6084樓  發表於: 2010-07-25
咁而家點-.-?
jackychan125 你仲要唔要-.-
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 6085樓  發表於: 2010-07-25
我要你血煉魔爪同淨舞 500U1 得唔得...
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6086樓  發表於: 2010-07-25
拍賣霸王紫炎彈/天火結晶體/破邪引雷/太陽彈/暗迪/暗星旋渦/安德魯/無 ..
引用第6084樓我唔係人於2010-07-25 00:37發表的 Re:拍賣霸王紫炎彈/天火結晶體/破邪引雷/太陽彈/暗迪/暗星旋渦/安德魯/無 .. :
我要你血煉魔爪同淨舞 500U1 得唔得...

可以的,已pm你。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6087樓  發表於: 2010-07-25
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區,二手ac買、賣區

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。昆狗名單。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
離線amztc33983
發帖
icash
只看該作者 6088樓  發表於: 2010-07-25
入左100比你 你on msn
離線alexngai1
發帖
icash
只看該作者 6089樓  發表於: 2010-07-25
我有念源體(閣)30天 要嗎,以+你msn
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6090樓  發表於: 2010-07-25
拍賣霸王紫炎彈/天火結晶體/破邪引雷/太陽彈/暗迪/暗星旋渦/安德魯/無 ..
引用第6087樓amztc33983於2010-07-25 17:01發表的 Re:拍賣霸王紫炎彈/天火結晶體/破邪引雷/太陽彈/暗迪/暗星旋渦/安德魯/無 .. :
入左100比你 你on msn

已交易thanks
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6091樓  發表於: 2010-07-26
每日一推

最近交易記錄

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。

msn:
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 6092樓  發表於: 2010-07-26
Re:放大地之武/無尚轉生/破邪引雷/太陽彈/暗蚩/暗星/暗星旋渦/安德魯/神 ..
入左錢請比招.

樓主留言:

已交易thanks

離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 6093樓  發表於: 2010-07-26
Re:放大地之武/無尚轉生/破邪引雷/太陽彈/暗蚩/暗星/暗星旋渦/安德魯/神 ..
留追十比我 30號入數

離線飛剎神王
發帖
icash
只看該作者 6094樓  發表於: 2010-07-27
阿修羅:(人物、赤冥蛇之華、祕‧羅生)250
8.0摩摩星人篇-豪華包升級序號:50
人物:女媧($200上送)
今曰入數換(匯豐)ok?
pm交/msn交ok?(以前交易已add)
我是[email protected](Marco Kwan)
[ 飛剎神王在2010-07-27 13:12重新編輯此帖 ]
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 6095樓  發表於: 2010-07-27
我打錯了 幫我留追酌十字斬同大地之武 30號入數 留比我呀
[ 真旋風腿在2010-07-27 14:09重新編輯此帖 ]

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6096樓  發表於: 2010-07-27
放大地之武/無尚轉生/破邪引雷/太陽彈/暗蚩/暗星/暗星旋渦/安德魯/神 ..
引用第6093樓飛剎神王於2010-07-27 09:55發表的 Re:放大地之武/無尚轉生/破邪引雷/太陽彈/暗蚩/暗星/暗星旋渦/安德魯/神 .. :
阿修羅:(人物、赤冥蛇之華、祕‧羅生)250
8.0摩摩星人篇-豪華包升級序號:50
人物:女媧($200上送)
今曰入數換(匯豐)ok?
pm交/msn交ok?(以前交易已add)
.......

已交易thanks
[ 大俠陳在2010-07-27 19:12重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6097樓  發表於: 2010-07-27
放大地之武/無尚轉生/破邪引雷/太陽彈/暗蚩/暗星/暗星旋渦/安德魯/神 ..
引用第6094樓真旋風腿於2010-07-27 11:07發表的 Re:放大地之武/無尚轉生/破邪引雷/太陽彈/暗蚩/暗星/暗星旋渦/安德魯/神 .. :
我打錯了 幫我留追酌十字斬同大地之武 30號入數 留比我呀

咁耐加上你成日講完又唔收,你到時再問我吧。
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 6098樓  發表於: 2010-07-27
我要的 留比我

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6099樓  發表於: 2010-07-27
每日一推

最近交易記錄

msn:
快速回復
限100 字節

上一個 下一個