切換到寬版
  • 607081閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 6260樓  發表於: 2010-08-09
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=88306&fpage=3
有冇野可換破獄猛虎拳?
離線神劍
發帖
icash
只看該作者 6261樓  發表於: 2010-08-09
你加我msn,[email protected]
終於買到了卡倫(雖然係普通板)!~
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6262樓  發表於: 2010-08-09
引用第6260樓神劍於2010-08-09 17:58發表的  :
你加我msn,[email protected]

你ADD了我未?我已重登,你應該見到我。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6263樓  發表於: 2010-08-09
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 6264樓  發表於: 2010-08-10
亨利 一 異信*2
泰山壓頂勢*2
閃影斬*2
旋風炮加(泰加)*2
v7.0豪華包*2 (星奇、悟地、璇瓏、歷奇、亨利、陸道、柏高、佛恆、申武玄、泰加、卓男、地藏十兵衛)

以上

以下

超璇瓏拳10、璇瓏流星拳10、野蠻之女10、爆破彈20、璇瓏亂舞20
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6265樓  發表於: 2010-08-10
引用第6263樓qqwess於2010-08-10 00:07發表的  :
亨利 一 異信*2
泰山壓頂勢*2
閃影斬*2
旋風炮加(泰加)*2
v7.0豪華包*2 (星奇、悟地、璇瓏、歷奇、亨利、陸道、柏高、佛恆、申武玄、泰加、卓男、地藏十兵衛)
.......

sorry唔啦。
離線飛剎神王
發帖
icash
只看該作者 6266樓  發表於: 2010-08-10
龐士2信+醉虎神道換你升lv(星仔121-150)ok?
學招,裝已pm
[ 飛剎神王在2010-08-10 11:44重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6267樓  發表於: 2010-08-10
引用第6265樓飛剎神王於2010-08-10 11:33發表的  :
龐士2信+醉虎神道換你升lv(星仔121-150)ok?
學招,裝已pm

pm回了你。
離線kelvinyangkk
發帖
icash
只看該作者 6268樓  發表於: 2010-08-10
$60換你柏高所有,聴曰入數,中銀

樓主留言:

ok

離線winnie123456
發帖
icash
只看該作者 6269樓  發表於: 2010-08-10
冰蝴蝶 + 后羿射日 ch u 12.0元力覺醒篇-宿敵包(豪華)ok??

樓主留言:

sorry不好

離線matthewyakgw
發帖
icash
只看該作者 6270樓  發表於: 2010-08-10
極地大火山+OK點50點換你極限拳法+凌霄舞空+荊棘纏身ok
Add 你 msn la
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 6271樓  發表於: 2010-08-10
暗魔箱 + 元增換 黃帝全套  (即係你show出來賣果d)

樓主留言:

唔啦。

離線sa4d131010
發帖
icash
只看該作者 6272樓  發表於: 2010-08-10
想收千擊敲30、白龍吐焰30、真主的心70、白帝龍牙斬30
$160入數ok?另想問白龍嘯點放..?

樓主留言:

已pm你。

離線crazyycheung
發帖
icash
只看該作者 6273樓  發表於: 2010-08-10
仲有冇雷尊既雷鳥電殛震20、雷神護體30、雷鳥30
同埋金甲人既金光劍影20、金龍斬20??

樓主留言:

雷護今日賣晒,其他有。

離線雷神

發帖
icash
只看該作者 6274樓  發表於: 2010-08-10
引用第6270樓qqwess於2010-08-10 19:01發表的  :
暗魔箱 + 元增換 黃帝全套  (即係你show出來賣果d)

佢自己都冇放咁貴
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6275樓  發表於: 2010-08-10
引用第6269樓matthewyakgw於2010-08-10 18:48發表的  :
極地大火山+OK點50點換你極限拳法+凌霄舞空+荊棘纏身ok
Add 你 msn la

做咩唔msn叫我啦,我成日都有上。
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 6276樓  發表於: 2010-08-10
沖天腿換你乘風腿和迴旋二段擊可以嗎?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6277樓  發表於: 2010-08-11
引用第6275樓結城リト於2010-08-10 23:09發表的  :
沖天腿換你乘風腿和迴旋二段擊可以嗎?

唔啦sorry
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6278樓  發表於: 2010-08-11
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
離線sa4d131010
發帖
icash
只看該作者 6279樓  發表於: 2010-08-11
己send相了
快速回復
限100 字節

上一個 下一個